Овен Всичко ще върви по план. С каквото се захванете

...
Овен Всичко ще върви по план. С каквото се захванете
Коментари Харесай

Хороскоп за 12 декември: Съдбата ще зарадва тези 3 зодии

Овен
Всичко ще върви по проект. С каквото се захванете елементарно ще ви се отдава. Можете да си позволите да се отпуснете малко. Бъдете по-търпеливи към околните си. Вместо това проявете угриженост и схващане.

Телец
Днес околните ви се нуждаят от вас повече от всеки път. Следователно всяка друга работа ще би трябвало да бъде отсрочена и да се посветите на решаването на фамилните проблеми. Между другото, Телецът ще се умори от това доста повече.

Близнаци
Прекарайте деня си колкото може по-спокойно. Днес ще можете по-добре да изпълнявате рутинни задания. Добър ден за решение на персонални проблеми. Грижете се за здравето си и не надценявайте силите си.

Рак
Вашите дейности могат да бъдат съпроводени от остри думи и упреци, тъй че не са изключени различията с околните. Важно е през днешния ден да не се ядосвате за дребни неприятности и да не мрънкате поради ежедневните проблеми.

Лъв
Дори и целият свят да рухне, вие запазете успокоение. Само спокойствието и вътрешното ви ядро ще бъдат ключът към триумфа. Бъдете твърди като стоманата. Мислете по-малко за нереални неща.

Дева
Звездите ви поучават да бъдете внимателни и да не вземате решения под въздействието на момента, без значение какъв брой удобни наподобяват изискванията. Не би трябвало да бъдете прекомерно чувствителни към всички зародили неприятности и недоразумения.

Везни
Днес ще ви е мъчно да взимате решения и да действате бързо и уверено. Търпението ще ви направи по-добра услуга, в сравнение с да предприемете дейности. Бъдете дискретни, използвайте опциите, само че се пробвайте да избегнете нежелани обстановки.

Скорпион
Всичките ви терзания и проблеми ще минат на назад във времето. Не мислете повече за тях и не влизайте в никакви отрицателни диалози. Потърсете някой или нещо, което ще може да ви разведри.

Стрелец
Този ден има изгледи за бъде ярък и прелестен – заслужавате го. Основното нещо е да не се противопоставяте на събитията, а да се оставите умерено да се носите по течението. Препоръчително е да се занимавате с неща, които ви носят наслаждение.

Козирог
Това е спокоен ден, тъй че не се включвайте в някакви дейни дейности. Не е нужно да губите време за ежедневни отговорности, в случай че не ви се прави нещо. Отдайте се на релаксираща отмора и действия, които ви носят наслада.

Водолей
Денят е спокоен и елементарен. Мнозина ги чака приятна изненада или добра опция. Отпуснете се! Днес би трябвало да вървите по течението, без да се притеснявате за нищо. Правете единствено приятни неща.

Риби
Не хабете силите си в безполезни действия. По-малко се задълбочавайте в отрицателните аспекти на живота. В последна сметка ние сме архитекти на нашата лична действителност. Колкото повече мислите за неприятното, толкоз повече то се демонстрира в живота.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР