Овен Всеки от ума си тегли. Даже и в най-умните

...
Овен Всеки от ума си тегли. Даже и в най-умните
Коментари Харесай

Хороскоп за сряда, 1 ноември 2023 г.

Овен
Всеки от мозъка си тегли. Даже и в най-умните книжки по приложна логика на психиката може да се окаже че е написано нещо такова, което напълно да не Ви прави работа и дори и да Ви пречи в последователното създаване и изглаждане на връзките с Вашия обичан човек. По-добре отхвърлете умните препоръки на умните психолози и дейставайте на собствен боязън и риск.
Телец
Днес звездите няма да покровителстват действия, свързани с финансови въпроси и по тази причина, в случай че Ви се наложи нещо доста незабавно, рискувате да допуснете неточност. Ако сутринта не сте били изключително въодушевени от вероятността за ставане, старайте се денем да не се напрягате. Звездите Ви поучават колкото се може по- скоро да приключите неотложната работа и да се избавите от това, което Ви нервира. След края на работния ден не си стойте вкъщи, а излезте измежду хората - ще имате превъзходния късмет да се запознаете с забавни хора, а за какво не и със своето благополучие. Не си взимайте работа за вкъщи - все- отново имате потребност и от отмора...

Близнаци
Чак до вечерта ще бъдете обект на особеното внимание на Фортуна. Хармоничното самочувствие, чудесно въодушевление и желанието да сте от изгода, ще способстват за блестящите резултати във всяка стартирана от Вас работа. В същото време помнете, че не би трябвало да оставате сами. Около Вас ще има доста хора, искащи да Ви окажат поддръжка, и по едно и също време с това - споделящи Вашите възгледи. Не е изключено да се окажете един от духовните водачи в своята среда. Твърде вероятни са триумфи в такива сфери като преподаване, техника, спорт, литература, научни проучвания, медицина, реклама и туризъм.

Рак
Движи Ви желанието неотложно да въведете порядък на всякъде, където съумеете да се докоснете: и в шкафа, и в персоналния Ви живот, и в работата, и в връзките с роднините, а дори и в личната Ви глава. Основното разчистване е най- безобидния и радостен вид. Всичко останало - изясняване на връзките, привършване с някои неща или самоанализът във всичките му прояви, ще Ви се отдава доста по-трудно, а резултатите ще са извънредно скромни. Много по-лесно ще е за тези, които са обкръжени от непоправими и лекомислени оптимисти.

Лъв
Днес би трябвало да помислите за целесъобразността на тези свои стремежи, които изказвате пред своя обичан човек. Може би все- отново не Ви е нужно брилянтено колие или глупавата луна от този малоумен хоризонт? Навярно щастието може да се получи и с други, по- малко екстремални начини.

Дева
Денят ще бъде доста изтощителен. Ще се наложи да се занимавате с неща, които не провокират у Вас необикновен интерес, както и да решавате непознати проблеми и да поправяте непознати неточности, позволени от невнимателни сътрудници и сътрудници. Ще Ви нервира и това, че като че ли хората, които Ви заобикалят, не виждат Вашите старания, а дори и Ви стоварват в допълнение работа. Колкото и да Ви е неприятно, и вкъщи няма да имате успокоение. Освен разнообразни утешителни и ободрителни мерориятия, са вероятни и много солидни разноски, провокирани от растящите потребности на членовете на фамилията.

Везни
Този ден ще се наложи да посветите на не най- приятния метод на другарство - ще се наложи, да се оправдавате. Не е значимо, дали сте правили нещо неоправдателно или не – виновността Ви ще бъде оповестена за явна и не Ви остава нищо друго, с изключение на да я признаете и да се опитате да обясните своето държание. Късмет!...

Скорпион
Този ден за Скорпионите ще е освен тежък, само че и рисков: действайки развълнувано, рискувате да навредите и на себе си, и на другите. Нервното претоварване може да докара до тежки болести и по тази причина се постарайте да запазите успокоение и да избегнете стресовите обстановки. От занимания с екстремални типове спорт и присъединяване в травмоопасни игри е по-добре да се откажете. В общуването проявявайте предпазливостпредпазливост: изцяло е допустимо в обкръжението Ви да се намерят хора, подготвени да се възползват от Вашата безкористност и подготвеност за помощ. А и Вашите препоръки надали биха били разбрани вярно.

Стрелец
Днес в общуването с Вашия обичан човек би трябвало да се ръководите от това, което съвестта Ви подскаже. През този ден тя ще Ви дава напълно точни препоръки и ще бъде безпогрепен знак за правилността на всички Ваши решения и действия.

Козирог
През този ден ще Ви доставя наслаждение да шокирате своя обичан човек, и то по всички известни Ви способи. В интерес на истината и на него ще му доставя наслаждение да бъде шокиран, само че въпреки всичко не прекалявайте с опитите, тъй като не се знае каква е издръжливостта на неговата душeвност! Нали не Ви необходим инфаркт сега?...

Водолей
Събитията през този ден най-много ще се развиват на правилото „ като няма благополучие, и нещастието оказва помощ ”... Щелта си ще можете да постигнете ненадейно, макар всичките си пресмятания и интуиции. За страдание, може да останете недоволни от своето материално състояние: от размера на възнаграждението, общата неустойчивост и непредсказуемостта на своите приходи. Това е подобаващ миг, с цел да обсъдите комплицираните въпроси в на практика проект. Това се отнася освен за методите на работа в сериозна обстановка, а и величината на налозите и общественото обезпечаване проблемите за взаимността.

Риби
Ако Вашия сътрудник е „ мамино синче ”, през днешния ден е най- подобаващото време да извършите нещо по въпроса. Опитайте да извършите нужните старания, та най-малко малко да го измененията! Ако всичко в действителност е безусловно неефикасно, решете през днешния ден, коства ли си да продължавате вашите връзки и подготвени ли сте, да се помирите с неговите недостатъци.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР