Овен -Всеки може да е тъжен. Този понеделник се опитайте

...
Овен -Всеки може да е тъжен. Този понеделник се опитайте
Коментари Харесай

Късметлийска седмица се задава за тези 3 зодии

Овен -Всеки може да е печален. Този понеделник се пробвайте да загърбите грижите или най-малко не се опитвайте да се удавите в тях. Ако поледнете от различен ъгъл на нещата ще видите, че имате и много мотиви за празнуване.

Телец -Този понеделник започнете спестовно. Желанието ви за харчене ще е голямо, само че изцяло противоположно на средствата, с които разполагате, тъй че забавете темпото в тази тенденция.

Близнаци -През този ден бъдете деликатни с уредите вкъщи. Ако би трябвало се върнете, само че се убедете, че всички електроуреди са изключени, в случай че нямате спомен да сте го създали.

Рак- Търпението ви ще бъде възнаградено. Благодарение на откритостта ви сте завоювали доверието и уважението от страна на колегата ви. Очакват ви незабравими дни.

Лъв -Съветите ви са скъпи и търсени. Бъдете търпеливи с тези, които ви почитат и държат на мнението ви, само че им намекнете, че би трябвало сами да се оправят с проблемите си.

Дева- Днес може да се почувствате малко по-тревожни и обезпокоени без причина. Още при първия опит за усмивка ще видите по какъв начин лека бавно хоризонтът ще стане по-светъл.

Везни- Това е ден, в който да бъдете деликатни, когато сте на открито. Избягвайте тълпите. Освен това не влизайте в спор, колкото и да сте уверени в правотата си.

Скорпион -Този понеделник не се захващайте със занимания, които са ви непознати или непривични. Никой не желае от вас да се вършиме на това, което не сте. Достатъчно мощни сте в своята област.

Стрелец - Този понеделник ще ви обземе предпочитание за пътешестване и отдалечаване от раелността. За страдание моментът не е подобаващ, само че може да планирате бъдещото си пътешестване.

Козирог- През този ден бъдете благи със себе си, с цел да може да сте такива и с останалите. Не правете нищо за другите, което не сте подарили на себе си. Така най-добре ще осъзнаете какво дарявате на околните си.

Водолей -Това е ден, в който би трябвало да внимавате за детайлите. Никога не се знае по кое време нещо, което сега смятате за маловажно, в следствие да се окаже от изключителна значимост.

Риби -След празничната тресчица може да ви обземе по този начин мощно, че да забравите своя значима задача. Напишете проект за седмицата и го закачете на видно място. Ако е належащо си заредете тревога на телефона.

Източник: настоящо.ком
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР