Овен Време е да разпуснете и да си отпочинете, но,

...
Овен Време е да разпуснете и да си отпочинете, но,
Коментари Харесай

Хороскоп за 8 октомври: Кошмарен вторник и много проблеми за тези зодии

Овен
Време е да разпуснете и да си отпочинете, само че, несъмнено, не сами! Вселената ви приканя да прекарате времето с този, с който просто умирате от предпочитание да бъдете. И вместо да се мъкнете по улиците, заведете го в своето гнезденце, отпуснете се и се насладете на хубавата вечер.

Телец
През този ден звездите предлагат, да извършите незначителен подарък на своя обичан човек. Просто по този начин, без мотив. Той би трябвало да бъде дребен, елегантен и с нищо не задължаващ. На процедура за вашата половинка ще бъде най-важно вашето внимание.

Близнаци
Днес за себе си ще откриете някаква истина, която от дълго време се смята явна и разбираема за всички. Вашият обичан човек ще се радва на това изобретение дружно с вас, а дори и повече от вас. Постарайте се да запомните това, което ще разберете през този ден, тъй като в бъдеще ще ви потрябва.

Рак
През този ден ви чака радостна среща с ваш някогашен поддръжник, който не сте виждали от преди хиляди години. Възможно е, в случай че би трябвало да се разчита на вашата воля, да не бихте го видели още толкоз години, само че ориста изобщо не се преценява с вас.
Затова, въпреки и да ви е напълно неприятно да видите това лице, съберете самообладание и се усмихнете. В края на краищата всичко това не е за дълго.

Лъв
Днешният ден не доста подобаващ за романтика, срещи и диалози с обичания човек. Като цяло няма да можете изцяло да се разбирате един различен, а държанието и думите на своя обичан човек ще разбирате погрешно. Отделни изречения може да ви слагат в задънена улица.
За да не се нагнетява атмосферата и да не се скапват връзките, през днешния ден е за предпочитане да се заемете със своето рационализиране. Може да четете книги по логика на психиката, да си изясните своите слаби места и да работите върху тях.

Дева
Към решаването на всевъзможни финансови въпроси е желателно да методите съществено. Откажете се от разточителността, безстопанствеността и от ненужните придобивки. Ще се откажете в печелившо състояние, в случай че умеете икономично да боравите със своите наличия и другите запаси.
Възможно е по това време да ви помогне остарялата тествана система за ръководство на ресурсите, която сте изработвали месеци, дори и години. Не е изключено да се наложи да ползвате движимости, които са били в приложимост –стари, изпочупени и нуждаещи се от корекция или разчистване.

Везни

Ако има човек, кадърен да ощастливи цяла стая, цялостна с хора, това сте вие. В положение сте да повдигнете на конференция с хиляди участници тематика, която неотложно да обидни всички с дух на другарство до толкоз, че никой от тях няма и да може да си спомни, по кое време за финален път е усещал нещо сходно.
Това е заложба, а през днешния ден ще ви се наложи да се възползвате от нея. Просто почакайте и погледайте, по какъв начин вашата дарба ще накара избрана обстановка да одобри напълно различен поврат.

Скорпион
За доста Скорпиони през този ден ще бъде обвързван с въображаемо и прочувствено завръщане в предишното. Представителите на знака ще схванат, какъв брой огромен интерес (както и преди) съставляват отдавнашните събития и хора, връзките, с които преди доста време са били прекратени.
Ако по-рано са желали да си отмъстят за някаква засегнатост, в този момент по-скоро ще се пробват да загладят своята виновност или да покажат, че са се трансформирали в позитивна посока. От възприятията, които са много спорни и не постоянно са понятни и за самите вас, за жалост здравият разсъдък не може да ви пази.
Затова денят ще донесе мощни, само че неоправдани прекарвания, и неточности, които няма да е елементарно да се поправят.

Стрелец
През днешния ден ще бъде мъчно да проявявате свободно възприятията си, както и да развивате естествените си креативен дадености. ваша съществена задача ще бъде не покоряването на нови върхове, а потвърждаването на към този момент направена поръчка.
Звездите настояват че победа ( или различен позитивен резултат) е допустима, само че за задачата ще би трябвало да се преодоляват трудности. Полученият резултат може да се окаже очевидно по-нисък от упованията.
За да не останете на загуба, не пилейте вниманието си за дреболии и се концентрирате на основното, като незабавно вярно организирайте интересуващите ви планове.

Козирог
Редно е да деянията схващане към членовете на фамилията внимание към техните грижи. Те нещо са забъркали, а вие откровено считате това за нелепост и сте склонни да ги наградите към порядък? Не бързайте и ще видите, че скоро ще ви стане забавно, а полученият резултат очевидно ще оправдае напъните.

Водолей
Нещо е на път да се случи, и вие чудесно знаете това. Възможно е, да е извънредно време, с цел да определите среща на индивида, по който от много от дълго време въздишате и да си изясните, дали и двамата сте подготвени, да изведете връзките си на ново равнище.
Последното, направено от вас предложение е изцяло допустимо да бъде признато. Или да е била получена и утвърдена вашата кандидатура. Убедете се, че сте подготвени за огромна изненада в живота си. Не поемайте прекалено много отговорности, защото доста скоро няма да сте господари на личното си време....

Риби

Денят ще се подрежда не напълно по този начин, както сте очаквали и ще се наложи да вършиме промени в проектите, които сте си създали. Бъдете подготвени да импровизирате! Именно от това, до какъв брой бързо сте в положение да се ориентирате в обстановката, ще зависят резултатите през този ден.
От остарели другари може да получите много скъпа информация. Роднините може да ви сервират сърпрайзи, които, за жалост, няма да са от най-приятните.
За благополучие не става дума за някакви фактически съществени проблеми, а на дребните недоразумения ще реагирате по този начин, както се поставя - с комизъм, само че без непотребни прекарвания.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР