Овен - Влакче на ужасите Повечето хора не могат да ви

...
Овен - Влакче на ужасите
Повечето хора не могат да ви
Коментари Харесай

Колко ревниви са зодиите?

Овен - Влакче на ужасите
Повечето хора не могат да ви търпят поради гигантското ви самочувствие. Те не знаят, че неуверената ви душица се тресе като желе от съмнения, че може да ви заменят с някой по-добър, или – сакън! - по-красив. За доближените до сърцето на Овена връзката им може да бъде оприличена на влакче на ужасите: в единия миг пищиш от наслада, а в идващия очите ти са напът да изскочат от боязън. Овните ненавиждат лъжата, по тази причина и вършат най-страшните подиуми на ревнивост. Друг е въпросът, че те самите лъжат без задръжки.

Телец - Рядко вършат подиуми
Ако може и в тоалетната да са дружно - ето на това му викат те същинско семейство! Пазаруват дружно, четат дружно, вървят на кино, готвят - всичко вършат с колегата. Телците не са ревностни. Изхождат от себе си и считат, че щом те са правилни, значи и другият е подобен. Но в случай че заподозрат нещо, се трансформират в детективи. Ровят по всевъзможен начин и не стопират, до момента в който не стигнат до истината. Ако се окаже, че са им изневерили, по-скоро биха теглили чертата и биха се отказали от погрешната половинка, в сравнение с да вършат подиуми.

Близнаци - Изсипват се като градушка
Всеки същински Близнак емпирично се е уверил, че верността не е лесна работа. По някаква необяснима логичност, въпреки и самите те да не са изключително предани, чакат от индивида до тях да е изцяло предан и да не кръшка. Нямат никакви задръжки и ще ви кажат право в очите, че извънредно ревнуват (даже и да не е напълно така), единствено с цел да започнете да ги уверявате, че сте им правилни. И тъй като самите те кръшкат, считат, че и на вас ви се желае. Пристъпите им на ревнивост са като лятна стихия - със светкавици, пороен дъжд и даже градушка, само че бързо отминават.

Рак - Свършено е с вас
Ако са влюбени, са сляпо влюбени. За тях обичаният е най-прекрасният и, несъмнено, няма метод да им изневери. Раците самоотвержено дават всичко от себе си в името на връзката. Те са по-големи лепки от Телеца. Превръщат се в гербова марка на колегата. В положение са да го задушат от любов. Така че, в случай че са на този стадий от връзката, не са ревностни. Но заловен ли ви в невярност, свършено е с вас. Скандалът ще е величествен. Молете за прошка, гърчете се, обяснявайте се... На рационално равнище ще ви схванат, само че в никакъв случай няма да ви простят.

Лъв - Може малко да се " самоубият "
Първо, въпросът не е дали той ви обича. Докато сте с Лъва, не смейте даже да поглеждате настрана. Бездруго би трябвало да сте заслепени от сияйната му красота, тъй че какво толкоз ще видите? Само черни петна. Власт, надзор и достолепие. Това е най-важното за Лъва. Ако сте неговата половинка, той ще ви дебне зорко. Не би се поколебал да направи сцена, да крещи, да плаче, да се бие, даже да се " самоубие " - само че единствено малко, едвам съжалите за постъпката си. Това пък се дължи на театралната страна на характера му.

Дева - Трупат тиха ненавист
Девата не губи хладнокръвие и наподобява уравновесена, само че може да кандидатства за признанието най-ревнив зодиакален знак. Възпали ли се центърът на ревността им, в тях всичко стартира да ври и да кипи. Привидно ще останат спокойни. Няма да отворят въпроса, до момента в който не получат съществени доказателства след обширно следствие. Докато трае това, Девите безмълвно натрупат ненавист и отвращение. Отношенията във връзката охладняват и в последна сметка сътрудникът би предпочел да му подреден един прекрасен скандал и да се завърши с цялата история.

Везни - В тях цъка адска бомба
Везните имат две съществени цели в живота - да ги харесват и да няма кавги. Но поради неувереността си постоянно получават пристъпи на ревнивост, които прецакват цялата им житейска философия. И вместо да си гледат спокойствието, стартират да се оглеждат дали не са станали жертва на невярност. Това скрито и позорно възприятие ревността остава надълбоко скрито, до момента в който един ден избухне като адска бомба право в лицето на клетия сътрудник. Тези пристъпи са свирепи, злокобни и неконтролируеми. Не ви би трябвало да се превръщате във зложелател на Везната.

Скорпион - Ще ви съкратят живота
То е ясно - неслучайно всички се боят от Скорпиона. Те са най-ревнивият знак в зодиака. Правото да носят тази купа им дават две неща. Първо, фактът, че ревнуват от всекиго и от всичко - от котката, която се е отъркала в крайници на обичания, от бившето гадже, от жената/мъжа зад щанда, с които е разговарял/а, даже от слушалките на телефона - тъй като партньорът/ката слуша музика, а тя го/я изолира от Скорпиона. И втората причина да са най-ревнивият знак е, че, когато ревнуват, са в положение даже безусловно да ви съкратят живота.

Стрелец - Не ги предизвиквайте
Тези жизнерадостни и леко чалнати хора Стрелците рядко ревнуват. Но в случай че им се случи, няма да си признаят, че са се поддали на зеленоокото страшилище, както му споделя Шекспир. Ще си се гърчат тихичко, а щом се окаже - или щом си въобразят, че се е оказало, че в действителност сте ги предали, ще ви бият шута. В сърцето на Стрелеца няма амнистия за измяната. Той не натрупа гняв и завист, само че най-добре не го предизвиквайте, тъй като нелоялността ви може да извади на бял свят другото му лице - а то е панорама, пред която и насън не бихте желали да застанете.

Козирог - Без гняв, единствено кротка завист
Козирозите ревнуват от самото начало, само че в случай че ги питате - в никакъв случай. За благополучие пристъпите им на ревнивост не траят дълго. Понеже не умеят да приказват за усеща, по този начин и няма да разберете какво става. Но в случай че сте ги предиздвикали да страдат, не се надявайте това да бъде забравено или простено. При съмнение не са като Девите и Телците и няма да се впуснат в следствие. Няма да се отдадат на гневен припадък като Лъвовете и Близнаците. Ако схванат, че са били излъгани, те просто ще си тръгнат. Ако Козирог ви мами, ще е предпазлив и няма да научите.

Водолей - Не ви дават време да обясните
Водолеите са минимум ревностният от всички знаци. Те по принцип са непредсказуеми, неразгадаеми и изобщо извънредно ненормални като емоционалност, само че нормално не изпитват ревнивост. Ако изпитат, мигновено ще ви зарежат, без сълзи, без кавги, без изясняване на възприятията. Защо ли? Защото сте ги сложили в такова състояние - да страдат и да деградират в тъмните прегръдки на това долно възприятие. За тях в такава връзка няма смисъл. Ще си тръгнат толкоз ненадейно, че даже няма да ви дадат опция да си отворите устата да обясните.

Риби - Стават доста груби
В първичния бульон на възприятията, в който плуват множеството Риби, има всевъзможни течения. А когато се случи да попаднат в ледените потоци на ревността, те изпадат в под паника спазъм и пърпорене с опашки. Което в действителния живот се показва в последна неучтивост и опит да ви унижат пред колкото се може повече хора. Един тип " танто за кукуриго " - вие сте ги наранили, в този момент те вас. От обичания човек Рибите изискват внимание и честност. Не че те самите в никакъв случай не изневеряват. Сами разбирате, че това е невероятно - с тяхното огромно сърце, цялостно с любов.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР