ОВЕН Възможно е да се чувствате огорчени, но и вие

...
ОВЕН Възможно е да се чувствате огорчени, но и вие
Коментари Харесай

Виж най-точния хороскоп за 17ти февруари. Желаем ти прекрасен ден

ОВЕН

Възможно е да се чувствате огорчени, само че и вие сте съдействали за положението си. Внимавайте, склонни сте да допускате неточности и през днешния ден не трябва доста да разчитате на нечии обещания. Големият ви късмет през днешния ден е в професионалната сфера.

ТЕЛЕЦ

Четвъртък ще ви изненада с повече работа и задължения, само че имате прелестни благоприятни условия за справяне и реализиране на прогрес. За множеството от вас срещите и диалозите през днешния ден засягат парични въпроси и оформяне на документи. Очертават се придобивки, а за някои Телци – ползотворно пътешестване.

БЛИЗНАЦИ

Четвъртък е тягостен, изключително за нежния пол на Близнаци. Не са изключени и парични проблеми, които може да сътвори мъж. Трудно и тягостно ще премине професионалният ви ден, само че имате чудесни благоприятни условия да компенсирате с обич и да възвърнете прочувствената си непоклатимост.

РАК

В живота ви се вижда хубава смяна. Открива се късмет за професионална реализация, а имате и прелестни благоприятни условия да уредите нещо значимо от домашно или фамилно естество. Намалете упоритостите си във връзка с пари и избягвайте спорове в тази връзка с авторитетни мъже.

ЛЪВ

Четвъртък идва с смяна, към която би трябвало да методите с известна нерешителност. Не е изключено за някои да се наложи пътешестване, а за други се следят служебни промени. Премерените и премислени дейности са най-подходящи за постигането на замислите през днешния ден. Бъдете поредни.

ДЕВА

Предстои прекрасен ден, изключително във връзка с материални придобивки. Имате опция посредством ново дружество да постигнете мечтаната финансова реализация. От значително значение са срещите и контактите през днешния ден, както и в случай че проведете пътешестване. Делова поддръжка от другар.

ВЕЗНИ

В преференциални позиции сте през днешния ден. Това е годно повече за мощния пол от Везни. Справяте се съвършено с деловите си отговорности, изпъква и хубава смяна в живота ви. За някои се свързва с обич, а за други – с пътешестване. Голям късмет за споразумяване на домашни каузи и за придобивки.

СКОРПИОН

Ако ви интересуват въпроси от финансово естество, през днешния ден може да удовлетворите желанията си. В професионално отношение обаче не е изключено да се сблъскате с компликации, пазете се от допускане на неточности. Избягвайте и спорове с високопоставени мъже. Денят е успешен за домашни каузи. СТРЕЛЕЦ

Четвъртък е потребен, изключително в случай че предприемете нещо ново. В професионално отношение се откроява хубава смяна, която първоначално ще изисква нерешителност от ваша страна. Търсете опита и способеното мнение на другите. В интимния живот сте склонни да допускате неточности. Вашата натура е такава, че не обичате да простите непознатите неточности, което е във ваш ущърб.

КОЗИРОГ

Силно удобен ден, вижда се хубава смяна в кръга на общуването. Контактите са изключително ползотворни за делата ви през днешния ден. Имате поддръжка от жена в работата за споразумяване на интересуващ ви въпрос от професионално естество. За някои – преференциално пътешестване. Хубава смяна у дома, обвързвана с покупка на мебели, които много ще изтънят джоба ви, само че всичко си заслужава цената. ВОДОЛЕЙ

Нищо чудно да се сблъскате със пречки при реализиране на програмата си през днешния ден. Може да отсрочите някои каузи за различен ден. За доста Водолеи четвъртък се свързва с пътешестване. В персоналния живот изпъква поддръжка от жена, контактите ще възвърнат прочувствената ви непоклатимост. Властната й натура ще ви сложи в послушание, само че то е належащо за вас заради някакъв проблем. РИБИ

Четвъртък не е лек, изпъкват кахъри от персонално естество. За някои Риби се свеждат до парични въпроси. Възможно е да не получите заплатата си или възнаграждението да не отговори на упованията ви. Възможна е и загуба на пари, в случай че играете хазарт. Добри вероятности оферират контактите. Ще ви зарадва известие. На някои се постанова да заминат.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР