Овен Възможно е да имате желание да се отдадете на

...
Овен Възможно е да имате желание да се отдадете на
Коментари Харесай

Лъвът с любовни терзания, Везните да не дават пари назаем

Овен

Възможно е да имате предпочитание да се отдадете на по-приятни занимания от работните, само че надали ще ви се открие тази опция, изключително в случай че не приключите с настоящите си отговорности съгласно проектите си. Избягвайте да демонстрирате намерено недоволството, с което сте изпълнени, към подчинени и настоятелен сътрудници. По-добре намерете метод да осъществите плановете си, в сравнение с да се пробвате да измененията метода на мислене на заобикалящите ви.

Телец

Още с настъпването на новата работна седмица при положително обмисляне и организация на персоналните ви начинания можете да постигнете позитивни резултати даже на тези свои планове, на които не възлагате прекомерно огромни очаквания. При мнозина публичният живот ще е кондензиран със събития. Възможни са срещи и научаването на вести, които ще изиграят значима и положителна роля в веществен и професионален проект в най-скоро време.

Близнаци

В случай че приемете отправеното ви професионално предизвикателство да бъдете новатори и откриватели на работното си място, то при всяко състояние ще имате триумф със започнатите от вас инициативи. При положително осъществяване ще имате опция също по този начин да увеличите доста приходите си в материалната сфера след действителни благоприятни условия за сключване на дълготраен контракт, осигуряващ ви стабилността в това направление.

Рак

Днес верните ви дейности в професионалната сфера ще ви обезпечат съответните резултати. Протекцията и сигурността ще идва от вас самите, тъй че не се отхвърляйте да следвате разсъдъка и шестото си възприятие, защото може сами да сте си в помощ, изключително когато става въпрос за покоряването на следващия връх. На някои може да се наложи да раздвоят вниманието си в няколко направления, с цел да могат да реализират мечтаните от тях резултати.

Лъв

В първия настоятелен ден на седмицата мнозина от знака може да са подвластни на любовни терзания и неблагополучия. Стремете се да вниквате в дълбочина в проблемите, с които се сблъсквате, с цел да се освободите от тях, преди да са нанесли по-сериозни вреди. В професионалната сфера премахвайте зародилите недоразумения в точния момент. Мнозина ще се сблъскат с изненадващи спънки и закъснения на предстоящите от тях резултати в професионалната сфера.

Дева

Ще разполагате с удобни случаи, които би трябвало да употребявате непременно в своя изгода. Опитайте да придвижвате реализацията си в позитивна посока, даже това да ви коства някои непредвидени усложнения. Мнозина ще се нуждаят от вярна настройка в професионалната сфера, с цел да се оправят с множеството си отговорности. Стремете се да утвърждавате име и да изграждате работещ за вас имидж измежду сътрудници, работодатели и съперници.

Везни

Като цяло постигнатите от вас резултати ще са най-вече от позитивен темперамент, което неизбежно ще ви вдъхне по-голяма убеденост. Преценете нуждата от някои крупни покупки, които сте възнамерявали. Проверявайте по няколко пъти осъществените от вас интервенции, изключително в случай че естеството на работата ви допуска да боравите с крупни суми пари. Понеделник не е подобаващ да давате пари назаем, без това да е подкрепено от някакъв документ.

Скорпион

Старайте се да разчитате само на себе си! Повечето от вас би трябвало да отделят много време, с цел да намерят излаз от създалото се в този момент състояние. Колкото и сили да вложите, ще би трябвало да се примирите и да се въоръжите с самообладание. Нещата няма да се подредят толкоз скоро, колкото вие очаквате. Това състояние ще ви сътвори възприятието, че сте предадени, и ще имате предпочитание да си отмъстите. Всеки обособен човек ще ви е отговорен за нещо.

Стрелец

Всяка задача, с която би трябвало да се справите, би трябвало да бъде свършена от вас. Към края на деня ще опитате да си извършите и проекти за идващите си ходове в службата и да потърсите нови пътища за одобряване. Опитайте се да си съставите проект и за бъдещето. Не разчитайте на случайности, а поемете ориста в свои ръце. Мислете положително и вярвайте в себе си. Преумората и интензивният жанр на живот, който ви постановат звездите, ще доведат до отмалялост.

Козирог

Ще се наложи да се противопоставите на някои решения на шефовете ви, което за известно време ще ви направи черната овца в офиса. Прекалената ви отдаденост на работата ще пречи на персоналния ви живот, което ще докара до отчуждение на персоналния сътрудник. Личните ви проблеми с колегата също нарастват и ще доведат до голям брой неприятни обстановки. Не бива да се притеснявате прекомерно, с цел да не предизвикате здравословни проблеми.

Водолей

Възможно е да получите вести отдалеко, които могат да ви настроят на носталгична вълна. Не съжалявайте за нищо пропуснато, тъй като няма да можете да се насладите с цялостна мощ на това, с което разполагате сега. Не нарушавайте към този момент откритите правила в професионалната сфера. Опитайте се да сте поредни към интимната си половинка, тъй като рискувате сериозен спор, който до нищо позитивно няма да докара.

Риби

В началото на седмицата мнозина от родените в третата десетдневка на този зодиакален знак ще търсят по-голям шир за реализиране на професионалните си начинания. За останалите е належащо да си наложат самодисциплина и тя няма да им разреши да попаднат в обстановка, която да не могат да управляват. Обръщайте повече внимание на приятелите и околните си. Подбудите ще останат неразбираеми за заобикалящите ви.

Източник: segabg.com
тагове хороскоп Лъв Везни звезди
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР