Овен Във вторник се забелязва някаква меланхолия у вас, възможна

...
Овен Във вторник се забелязва някаква меланхолия у вас, възможна
Коментари Харесай

Хороскоп за 23 юни: Вижте какво вещаят звездите днес

Овен
Във вторник се вижда някаква потиснатост у вас, допустима причина са провали на проекти или разлъка с непосредствен човек. Настроението ви обаче напълно не дава отговор на положителните трендове за деня. Забележителен е финансовият триумф при мнозина. На работното място ще се ползвате със особено внимание. Внимавайте с контактите.

Телец
Блестящ за реализация ден. В този аспект мъжете Телци са на предни позиции. Твърде удобна е финансовата вероятност за деня, като при някои от вас придобивката е забележителна. Забелязва се наклонност за спекулативни и рисковани дейности.

Близнаци
Много прекрасен ден, като множеството от вас ще се убедят в значимостта на другарството и хармоничните взаимоотношения с близките. Утвърждавате се професионално и в тази връзка ще се радвате на вниманието по отношение на вас. Денят е значим във финансово отношение.

Рак
Апатични са Раците във вторник, а някои от вас се усещат зле заради прекаленост в храненето и пиенето. Хубаво е да се мобилизирате за повече активност най-малко на работното място, тъй като денят предлага чудесни вероятности и опция за покачване. Всяка интензивност от ваша страна ще бъде възнаградена с положителни резултати.

Лъв
За някои девойки от Лъв вторник се свързва с предложение или мерки за женитба. За всички обаче е особено напрежение или даже блъсканица по отношение на идни събития. На работното си място е хубаво да се ръководите от интуицията си и да сте по-резервирани към близките.

Дева
Девите са завладени от нови планове и през днешния ден ще дадат начален старт в дейностите си. Събитията с удобен темперамент въздействат на финансите ви. Ще бъдете наградени за положените старания. На мнозина се оферират нови благоприятни условия за реализация, чието осъществяване зависи от вашата деятелност.

Везни
Везните са доста енергични и решителни във връзка с задачите си за вторник. В множеството случаи такава интензивност дава мечтаните резултати, така че и през днешния ден ще се радвате на ползотворните си дейности. На професионално равнище нарастват въздействието и опциите ви.

Скорпион
За Скорпионите вторник е елементарен ден и в множеството случаи ще се постанова да вършиме услуги или просто да не разполагате с персонално свободно време. Засилени са контактите ви, само че сте предразположени към разсипничество на време и пари. Внимавайте, застрашавате финансите си.

Стрелец
Дамите Стрелци ще имат малко сложен ден. Всъщност зависи от какъв аспект се преглеждат събитията. Ако го приемете с известни предварителни запаси, вторник може да се окаже много удобен. И е по този начин, тъй като кардинално всички от знака имат предпоставки за доста потребен ден и отлично разрешаване на проблем.

Козирог
Прекрасен вторник за Козирог. Любовта, другарството и хармонията в човешките връзки са главните ви правила през днешния ден. Денят ще ви сюпризира с много приятни страсти, които ви чакат в службата, и вие ще се чувствате актуализирани. Имате другари и сътрудници, на които можете да разчитате, само че не се доверявайте прекомерно.

Водолей
Вторник е щастлив за Водолеите. За мнозина от вас следва някакво ново начало и това евентуално дава нови тласъци и очаквания. Други от вас ще се изявят със своята праволинейност и изпълнителност, което е прекомерно позитивно, само че може неправилно да бъде възприето. Внимавайте, имате податливост да преувеличавате смисъла на някои обстоятелства.

Риби
Денят за Рибите се оказва много значим и претрупан с работа. Мобилизирайте се и разчитайте на приятелите. Контактите с тях ви носят освен наслада, само че и изгода. Най-важните аспекти за деня са положителните вести и роднинските връзки. Очакват ви хубави събития в дома ви, където ще бъдете изненадан от половинката си с подарък, за който от дълго време мечтаете. Не се колебайте да засвидетелствате уважението си.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР