Овен Във връзките си ще се наложи да проявявате повече

...
Овен Във връзките си ще се наложи да проявявате повече
Коментари Харесай

Големият ЛЮБОВЕН хороскоп за октомври 2021

Овен

Във връзките си ще се наложи да проявявате повече приемливост и самообладание. Искате да демонстрирате всичките си качества и позитивни страни, само че това може да отблъсне половинката или възможните бъдещи сътрудници. През октомври може да се каже, че ще ви завладее нов боязън, само че той по-скоро ще има нравствен темперамент. Дори и романсът да не се трансформира в нещо съществено, тази връзка ще остави позитивна диря в душата ви.

Телец

Най-важният урок, който ще би трябвало да научите през този есенен месец, е да не се връщате към предишното си. Ако сте самотни в любовта – може би би трябвало да деянията повече интензивност, в случай че харесвате някого.

Близнаци

В любовта стартира нов интервал, който ще бъде кондензиран с дейни действия и промени. Може да се каже, че всички старания, които сте положили през миналите метни месеци, едвам в този момент ще стартират да дават резултати. Някои Близнаци ще се решат на значими стъпки като подписване на брак или основаване на семейство, до момента в който други ще вземат решение, че би трябвало да продължат независимо живота си.

Рак

Раците ще би трябвало да научат значим урок – всяко деяние има своето равно по мощ противопоставяне. Ако се пробвате прекомерно мощно да задържите обичания човек до вас, то вероятността той да се отдръпне е доста по-голяма. Започнете да оставяте нещата да се случват, не насилвайте събитията и ще съумеете да намерите салдото в любовния си живот.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР