Овен –Във връзката си сте по-критични отколкото трябва към партньора

...
Овен –Във връзката си сте по-критични отколкото трябва към партньора
Коментари Харесай

Дневен хороскоп – понеделник – 24.01.2022

Овен –Във връзката си сте по-критични в сравнение с би трябвало към колегата си. Този неподходящ климат не е добър за двама ви. Не забравяйте да се вслушвате по-добре в потребностите и желанията на половинката си, с цел да не влошите обстановката.

Телец – Неприятна кашлица, мъчно заспиване, главоболие са вероятни през днешния ден. Астралните дисонанси са налице и разкриват краткотраен спад във формата ви. Нищо непреодолимо, в случай че отделите време да си починете и да се концентрирайте още веднъж върху главните си потребности.

Близнаци – Променете усещанията и отношението си към някои неща и се пробвайте да погледнете на последните промени в по-малко отрицателна светлина. Само оптимистичният взор ще ви помогне да намерите решения на проблемите си

Рак – Нетърпеливи сте да постигнете задачите си. Запазете успокоение и вземете някои рационални решения - сигурно най-сетне ще стигнете там, където желаете да бъдете. В професионален проект нещата са наред. Разногласия и недоразумения с вашите сътрудници евентуално ще бъдат леки и краткотрайни.

Лъв – Ще би трябвало да се концентрирайте през днешния ден, защото ще се сблъскате с нови проблеми, които като че ли идват от нищото. Ще би трябвало да сте нащрек, в противоположен случай ще загубите надзор над нещата. Опитайте се да останете спокойни и да не нервничите.

Дева – Денят е добър, защото ще предприемете разумен и прагматичен метод. Днес сте благословени с редица благоприятни условия да извършите фундаментални усъвършенствания в всекидневието си. Необвързаните би трябвало да се откажат от страховете си и да работят по въпроса.

Везни – Вие сте цялостни с сила и това би трябвало да ви помогне да постигнете някои от дълго планувани цели, които ще провокират възприятие на задоволство. Придържайте се към релаксирано положение на мозъка, защото това е най-хубавият метод да се справите с вероятни проблеми, които могат да зародят.

Скорпион – Обстоятелствата изискват незабавни дейности, само че това би трябвало да бъде добре премислено и дейно. Уверете се, че избягвате крайностите и не позволявайте на разочарованието да ви накара да вземете неверен завой.

Стрелец –Изглежда ще е прелестен ден за вас и силата и жизнеността ви ще стигнат своя връх. Вземате нещата в свои ръце и сполучливо се справяте с всички провокации на деня. Нищо няма да може да ви се опре.

Козирог – На работа имате доста необработен капацитет. Направете всичко допустимо, с цел да се възползвате от опциите, които сте пропуснали в предишното и нещата ще се подобрят за вас. Планетите имат позитивно въздействие върху любовния ви живот през днешния ден!

Водолей – Нещо се трансформира към вас, само че ще извършите добре да не позволите това да ви повлияе, тъй като може изцяло да загубите връзка с действителността. Бъдете нащрек, с цел да не се окажете неподготвени да се сблъскате с непредвиденото. Но би трябвало да приемете обстановката такава, каквато идва.

Риби –Това е удобен ден за вас. Останете правилни на личните си планове и измислете проект, с цел да приложите всичките си хрумвания в деяние. Чувствате се добре и това ще ви помогне да прекарате добър ден с колегата си. Укрепете връзката си.



Съветите на Фортуна

На този ден би трябвало изцяло да се концентрирайте върху най-важния за вас проблем и да потърсите нужните източници на познание, с цел да го разрешите. В този магически ден умствените качества на човек и неговата вътрешен глас са изключително мощни. Можете да научите нови неща за себе си и света. Тайните познания може да ви се отворят, нови хрумвания и свежи истински решения на остарели проблеми може да ви дойдат. Решавайте проблеми, постигайте задачите си благодарение на добитите познания. Не забравяйте обаче, че знанието може да се употребява единствено за положително, другояче ще се извърнат против вас.

В този ден е добре да бъдете алтруисти, великодушни, би трябвало да учите и предавате опит и познания на другите. Сънищата също носят нови познания и информация за решаването на проблеми. Обърнете им внимание: те ще оказват помощ за смяната към по-добро, в случай че бъдат вярно разбрани.

В медицински аспект е належащо да се внимава по отношение на тазобедрения пояс, сакрума и долната част на гръбначния дирек. По-добре е да не вършиме внезапни придвижвания. Препоръчват се доста растителни храни.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР