Овен Вашите действия могат да доведат до триумф и успех.

...
Овен Вашите действия могат да доведат до триумф и успех.
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 14 декември

Овен
Вашите дейности могат да доведат до успех и триумф. Не отлагайте за на следващия ден срещите, общуването, любовните самопризнания. Дреболиите могат елементарно да ви извадят от равновесие.
Телец
Необходимо е да бъдете деликатни. Може и да си мислите, че неприятностите са останали обратно, само че все нещо е останало отвън вниманието ви и може да изникне внезапно, заплашвайки стабилността ви. Отнасяйте се внимателно към настроенията и упованията на хората, с които тясно свързвате живота си.
Близнаци
Поради висока нажеженост на обстановките най-добре е да предпочитате спокойни и предпазени места. Нова тематика ще укрепва позициите ви, а вие ще имате опция да покажете подготвеност. В дома ви може да има събития, които да ви накарат да преосмислите бюджета.
Рак
Сега изкусно можете да обърнете някое дело в нужната посока, да сключите договорка или да започнете нещо ново. Много неща ще се вземат решение с лекост и в неофициална конюнктура. Ако ще пътувате, може да очаквате ярки усещания и приятни срещи и запознанства. Бъдете деликатни на пътя.
Лъв
Повечето от събитията в този момент се случват в близкото ви обграждане, само че това не значи да зарежете вашите си неща и да хукнете да оправяте живота на другите. Грижете се за личната си сигурност и ползи, като проявявате мъдрост.
Дева
Добре е да посветите деня на другарство с околните, да организирате фамилна среща. Ако в дома ви има проблеми или назряват огромни промени, може да възникне нужда от привикване на фамилния съвет.
Везни
Трудностите в партньорствата вървят към разреждане, само че може да остане противен спомен. Предстои ви преоценка на привичните ви модели на държание. Помислете по какъв начин е най-добре да действате в бъдеще, като отчитате изменящите се условия.
Скорпион
Мислите ви ще витаят на всички места, единствено не и тук. Всичко най-интересно ще се случва и ще идва от надалеч. Възможни са неповторими съдбоносни срещи по време на пътешестване. Сега сте във „ вихъра на танца “ и концепциите ви са реформаторски и неповторими, само че тъкмо днешният седмица не е най-подходящ за значими избори.
Стрелец
Този петък водете договаряния, търсете решения, само че не подписвайте значими документи. И не изисквайте максимума нито от себе си, нито от другите, дано всичко, което вършиме, да способства за вътрешната ви естетика.
Козирог



Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР