Овен – Въпреки че през този ден напрежението просто ще

...
Овен – Въпреки че през този ден напрежението просто ще
Коментари Харесай

Дневен хороскоп – вторник – 19 април 2022

Овен – Въпреки че през този ден напрежението просто ще „ виси във въздуха “, когато става дума за бизнес/работа, това въпреки всичко е извънредно удобен миг, в който можете да установите значими контакти. Отношенията с колегата се усъвършенстват.

Телец – Можете да свършите доста повече неща, в сравнение с сте възнамерявали, само че не очаквайте да е елементарно. Възможни са недоразумения в връзката или компликации в споразуменията. Вслушвайте се по-малко в мненията на други хора и повече разчитайте на себе си.

Близнаци – Не повдигайте сложни тематики в общуването с обичан човек. В прочувствения сегмент – знаете тъкмо какво желаете и сте напълно отдадени на връзката с колегата или някой, който е прелъстителен за вас.

Рак – Чувствате потребност от прочувствена поддръжка. Старайте се да не се обременявате с някакви неприятни интуиции. Избягвайте да говорите за неща, които съставляват евентуален риск за вашите персонални каузи и финансови ползи.

Лъв – На работното място може да зародят проблеми, които изискват бързо разрешаване. Поемете самодейността и действайте динамично, колкото и мъчно да наподобява това. Ще съумеете да се справите с всичко, само че се старайте да не надценявате своите сили и благоприятни условия.

Дева – Вие не виждате някои неща ясно и по верния метод, тъй че би било най-разумно да не вършиме прибързани изводи или значими решения. Ако има потребност да обсъдите някаква тематика с някого, бъдете дипломатични.

Везни – Въздържайте се от каузи, които изискват прекомерно дейни дейности. Не пилейте силата си в разнообразни направления. Ще бъде нараснала вашата сензитивност и ще реагирате даже на дребните неща. Старайте се да постигнете прочувствен баланс.

Скорпион – Луната ви прави по-емоционални и би трябвало да действате деликатно, да не вършиме или да кажете нещо, за което по-късно бихте могли да съжалявате. Когато сте уплашени, това пречи на вярната ви преценка.

Стрелец – Днес сте дейни, само че неспокойни, изпълнени с спорни хрумвания и ви е мъчно да решите какви дейности да предприемете по-напред. Това не е лек ден, само че можете да съумеете. Нужен е по-отговорен метод за решение на проблемите.

Козирог – Денят ще бъде динамичен. Направете си проект за дейностите и го следвайте. Обстоятелствата може да се развият по този начин, че да ви донесат непредвиден шанс. Могат да се открият нови вероятности и положителни благоприятни условия пред вас.

Водолей – Мнозина ще изпитат прочувствен напредък и това ще ви направи по-импулсивни от нормално. Не влизайте в разногласия и разгорещени полемики. Заради здравето е значимо да се реализира прочувствен баланс.

Риби – Имате остатък от сила, тъй че добре е да я изразходвате вярно и да я насочите към нещо рационално. Избягвайте да отивате в прочувствени крайности. Срещата с някого ще наподобява доста поучителна и стимулираща.

Съвети на Фортуна

Денят ни служи като огледало. Събитията, които се случват в него би трябвало да се правят оценка като отражение на нашата същина. Да се управляват и да не се позволяват негативни мисли и прояви на нарцисизъм. В този ден действителността отваря очите ни, с цел да забележим събитията в същинската им светлина. Всичко, което виждаме или чуваме към себе си ни разкрива истината за нас самите. Внимателно се вслушайте какво ви споделят близките. Приемете тази информация, даже да не ви е неприятна.

Емоционалното положение е несигурно, а настроението с внезапни промени без забележими аргументи. Денят изисква здравомислие и въздържаност, защото е обвързван с рискове и изисква изключително внимание.

Нужно е да се спи по-малко. Това е добър ден за лечебно недояждане, в който става възобновяване на силите на организма. Благоприятно е да поръсите със светена вода дома си, да употребявате благовония, да има запалена свещ. Нека да има повече светлина към вас!
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР