Овен В момента, в който си помислите, че държите ситуацията

...
Овен В момента, в който си помислите, че държите ситуацията
Коментари Харесай

Дневен хороскоп: Вижте какво вещаят звездите за 8 август

Овен
В момента, в който си помислите, че държите обстановката крепко под надзор, могат да се случат непредвидени неща, които доста да разбъркат картите. Не правете огромни стъпки във вашите каузи през днешния ден.

Телец
Не се опасявайте да продължите с проектите си. Наскоро сполучливо сте събрали нужното количество информация. Вашето вътрешно самочувствие и прочувствена мощ ще ви оказват помощ. За верния метод към нещата ще бъдете богато възнаградени.

Близнаци
Обмислете нещата деликатно, преди да се захванете с каквото и да било. Вслушвайте се в интуицията си и предчувствията си. Ще разберете, че рационалното мислене през днешния ден не е най-хубавото решение на обстановката, в която се намирате.

Рак
Днес сте податливи на непознато въздействие. Старайте се да стоите надалеч от хора с отрицателни сили, в противоположен случай ще се претоварите прочувствено. Нуждаете се от повече схващане и поддръжка от нормално.

Лъв
Днес сте обхванати от мощна спонтанност, която няма да можете да укротите. По този метод може да действате неразумно и безгрижно, по-късно да съжалявате. Вашите прочувствени прояви са доста евентуални.

Дева
След сложната седмица, в този момент би трябвало да си починете добре и да се позабавлявате. Просто сте прекомерно изтощени след цялата си упорита работа. Пазете се от нервност, която е неприятен консултант и може да ви докара до неверни изводи и дейности.

Везни
Днес е съвършен за релакс и отмора. Спокойната атмосфера ще ви разреши да се концентрирайте върху персоналния си живот и нещата, които са значими в живота ви. Напоследък работите на цялостни обороти и фамилията ви може да се е чувствало малко подценено в последно време. Ще бъде добре, в случай че прекарате свободното си време с обичаните си хора.

Скорпион
Днешната планетарна позиция има позитивен резултат върху вашата креативност. В любовният ви живот всичко върви доста по-добре и с малко благосклонност можете да запълните празнината, която е основана в връзките ви.

Стрелец
Вие сте захласнати от мощно предпочитание за завършения, за независимост, за другарство, за развлечение и за интензивно другарство! Днес вземате решенията си главно въз основа на страсти. Добре е да сте отворени за нови мисли и отзиви, да намерите верните решения.

Козирог
Днес реакциите ви, при всеки мотив се характеризират със успокоение, самообладание и зрялост! Прекрасен ден за вас да се притиснете до обичания човек и да споделите интимни моменти и буйни целувки.

Водолей
Днешният ви възторг може да е огромен и да желаете да извършите всичко едновременно, само че се отпуснете малко и се занимавайте повече със себе си, което в последно време поставяте на второ място. Вашият обществен живот може да е претрупан, само че ще бъде добре да намерите време за лична отмора.

Риби
Тази неделя е доста добър ден за осъществяване на проектите и сбъдване на фантазии, които от дълго време имате. Занимавайте се с това, което ви харесва, и не забравяйте да си починете, тъй като в последно време сте дали всичко от себе си...
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР