Овен В интимната сфера ви очаква приятно събитие, не е

...
Овен В интимната сфера ви очаква приятно събитие, не е
Коментари Харесай

Неочаквани печалби за четири зодии, пускайте тото

Овен

В интимната сфера ви чака прелестно събитие, не е изключено да решите удобно любовен проблем. По отношение на дневните задания не се обрисуват проблеми. Успехът ще ви споходи ненадейно. Обсъждайте ги самоуверено. Днешният ден ще несъмнено ще бъде тестване за представителите на зодия Овен.

Телец

Неочаквани промени в проектите може да ви ангажират през по огромната част от днешния ден. Посветете го на партньорските си взаимоотношения – както на персоналните връзки, по този начин и на бизнессъдружията, в които участвате. Ще туширате напрежението, в случай че поспрете за момент и помислите повече за себе си. Не се тормозете от компликациите, с които ще се сблъскате, даже и в случай че са свързани с дребни финансови загуби. Утре е ден за креативен каузи, за спорт, отделете време за децата и за обичаните си хора.

Близнаци

Интуицията Ви е безгрешна и единственият проблем е, че подсказките ѝ постоянно закъсняват. А по-късно ще се изненадате до каква степен сте стигнали. През интервала обстановката в дома ви ще е добра. Здравословното положение на част от знака не е задоволително устойчиво. Ще възприемате нещата откъм позитивната им страна и естествено това ще ви отвори доста порти.

Рак

Раците са душевен устойчиви през днешния ден, което ги прави прекомерно постоянни. Може да отделите време за дома си и за хората в него. Професионалната интензивност и положителните хрумвания са качествата, които съвсем постоянно са приоритет на Раците. Днес също е по този начин, само че странични обстановки ще трансфорат сряда в доста деен ден. Не се тормозете! Стратегията ви е отлична, а при нужда ще се ползвате и от поддръжка. Личните ви задания не са доста през днешния ден, което за някои от Раците е добре пристигнало. Отново сте надскочили своите сътрудници.

Лъв

Трудолюбие, непримиримост в постигането на задачите и покровителството на авторитетна персона ви разрешават през днешния ден да си създадете стартова площадка за финансово издигане през идната година. Бъдете практични и не се залъгвайте с неща, за които знаете, че са безполезни. Моментът е комфортен за привършване на действия, проточили се прекомерно дълго. Доста от Лъвовете са предначертали реализацията на дадена делова цел за днешния ден, само че в случай че става дума да на практика ангажимент, не е подходящо да се заемате. През последните четири дни представителите на Лъв действаха ловко по задачите си, само че сряда се оказва сложен и много под напрежение ден от позиция на зараждащи проблеми и възходяща неустойчивост.

Дева

Ще ви се желае да избягате от всевъзможни ограничавания. Няма по какъв начин, ще би трябвало да се справите. Отнасяйте се съществено към работата си. След като добиете базови знания, бихте могли да измененията сферата си на работа или да вършите две разнообразни действия по едно и също време. Ще се справите сполучливо с всичките си отговорности. Днес е ден за децата и обичаните ви хора, за спорт и за заниманията ви.

Везни

Внимавайте да не се поддадете на желанието си за бързи облаги. Дайте превес на всичко това, което желаете за себе си, съобразявайте се със личните си стремежи. Действайте уверено. Въздържайте се от пътувания. С държанието си на работното място ще създавате усещане на хора, знаещи какво могат и желаят.

Скорпион

Повечето от вас би трябвало да са доста деликатни, когато се отнася до деловата им активност. Може да имате проблеми със остарели документи, които да ви усложнят живота по този начин, че да не можете, а и да не знаете по какъв начин да се оправите. Късметът ви е мощен, а контактите в обществото и деловите среди ви дават късмет за добра реализация и поддръжка от хора с въздействие. Ще изникне някаква спомагателна задача, с която ще се наложи да се справите доста бързо. Днес е допустимо някои от вас да пътуват или да поддържат контакти с хора в чужбина.

Стрелец

Владейте се, най-малко това го можете до съвършенство. Към обяд нещата ще станат по-лежерни и до вечерта ще се почувствате добре, изключително в случай че прекарате вечерта в приятна компания, а изгледи за това несъмнено има. Организирайте времето си по този начин, че да си осигурите най-малко няколко часа за спортни занимания или излет измежду природата. Вашата жестокост към подчинените ви, в случай че сте на управителен пост, и нежеланието ви да се вслушате в мнението им, ще провокира напрежение. Преценете по какъв начин се чувствате след всяка осъществена от вас активност.

Козирог

Ден за рутинни каузи и за осъществяване на всекидневните задания и задължения. Малко разсеяни стартирате сряда, с готовност да избягате от всички досадни отговорности. С напредването на утрешния ден ще влезете в час и всичко ще стартира да ви става по-интересно. Въпреки че сте прелестни импровизатори, не разчитайте на това, проверете всичко авансово. Служебни въпроси ще изискват от вас съответни реакции и бързи решения. Колегите ви ценят вашите благоприятни условия и познания, само че е добре и вие да им покажете, че цените техните умения.

Водолей

Изненадите през днешния ден няма да ви разочароват, макар че е допустимо да ви сварят неподготвени. Избягвайте да вършиме забележки на хората, които обичате, има и други способи да им кажете истината. Ще имате опцията да поработите върху своя концепция, която от дълго време ви притегля със възможностите, които дава. Нечия дума, забележка, жест може да ви извърши с мрачни мисли и подозрения. През днешния ден се постарайте да не реагирате прочувствено и импулсивно.

Риби

Не взимайте прибързани решения и не предприемайте решителни стъпки към смяна. Свободното време посветете на околните си или на обичаните занимания. Разработвайки нова концепция, ще подобрите работата си, пътуванията ви ще са по-чести и забавни, какъвто ще стане и животът ви. Изразете позицията си ясно. Споделете с околните си и се вслушайте в мнението им, което ще е задоволително обективно.

Източник znacite.com
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР