Овен В четвъртък превратностите преследват Овните. Ще се сблъскате с

...
Овен В четвъртък превратностите преследват Овните. Ще се сблъскате с
Коментари Харесай

Хороскоп за 7 май: Лоши новини за 3 зодии

Овен
В четвъртък превратностите преследват Овните. Ще се сблъскате с прекалено много проблеми в службата си, а постоянно пречките застават на пътя ви в персоналните каузи. Трудностите са свързани с сътрудниците в бизнеса и с административните инстанции, със съдружниците, а при някои проблемите са със правосъдни инстанции. Мобилизирайте цялата си сила!

Телец За Телците проблемите също са на напред във времето. Най-напред тяхната характерност е персонална и за момента не съществува опция да се справите. Въздържайте се от отрицателните страсти на работното място, тъй като ще си аргументите вреди. Някои ще получат неприятно уведомление от финансов темперамент, чието позволение е доста комплицирано.
Близнаци
За Близнаците четвъртък основава условия за бизнес. За дребна част от вас обаче тази наклонност може да бъде осъществена в по-широки граници посредством съдействието на сътрудниците. При други е по-скоро спекулативна интервенция в бизнеса за избрани придобивки. Изгответе си авансово проект и ще избегнете компликациите.

Рак
Днес към персоналните проблеми на Раците се прибавят и редица други, които вършат много тежък деня ви. Това най-ярко ще проличи на работното ви място. Откажете се от прочувствени реакции, тъй като държанието ви може да се изтълкува като свадливо и да последват неприятности за вас. Насочете напъните си към публичните контакти.

Лъв
Вие сте доста близо до сполучливи дейности за разрешаването на някои настоятелен въпроси, само че този триумф надали ще повлияе позитивно върху настроението ви. Зле се чувствате заради персонални проблеми, с които не можете да се справите. Опитите ви да намерите поддръжка в лицето на непосредствен ще бъдат безуспешни. Разчитайте само на себе си.

Дева
Предстои тежък ден за Девите, само че нямате право да обвинявате някого или събитията, тъй като значително повода се корени у вас. Не сте изгубили престижа си, само че тъкмо през днешния ден не трябва да вършиме опити за решителни дейности по някакъв мотив. Делата ви са придружени от доста проблеми през днешния ден, само че излаз от обстановката има.

Везни
Този ден не е неприятен за Везните, само че мнозина от вас са прочувствено превъзбудени и прекомерно себични, с цел да проявят толерантност към близките. Това е неверно държание и ще ви навлече неприятности. Те са изключително годни при каузи, касаещи бизнес и делба на облага. Започнете планувано да разрешавате проблемите си вкъщи.

Скорпион
Тежък е четвъртък за Скорпионите, тъй като имате много професионални проблеми. Към това би трябвало да се прибави и персоналната ви заинтригуваност, която ви прави съвсем бездейни във връзка с тях. Някои от вас даже възнамеряват метода си на работа, само че това няма да докара до стремежи триумф. Потърсете сливане с непосредствен човек.

Стрелец
Предимно душевен са проблемите ви през днешния ден. Разконцентрирани сте и губите скъпо време в опит да си вършите работата. Оттук ще зародят и неприятностите, дължащи се на нежеланието ви да се преборите за крайното разрешаване на съответните въпроси. Но нещата не стоят съдбовно. Ще настъпят положителни промени, само че е належащо да се подчините на интуицията си. Действайте рационално, без опасности.

Козирог
Четвъртък е позитивен за вас, само че се появяват и проблеми, върху които мнозина ще спрат вниманието си. Обикновено са свързани с вашите каузи и сътрудниците ви или началници. Налице са някакви несъгласия и е рационално, преди да търсите изясняване на нещата, независимо да отсъдите персоналната си позиция, и то още през днешния ден. Поели сте ангажимент наскоро и през днешния ден е крайният период за осъществяването му. Успешен край!

Водолей
Всички от Водолей имат през днешния ден положителни благоприятни условия, само че те са лимитирани по справедливи аргументи. Най-осезателно ще го усетите на работното си място. С компликации ще се сблъскат предприемачите, не се опитвайте да преобръщате нещата, тъй като това се оказва невероятно. По-разумно е да намерите метод за единодушие с сътрудниците. Важно е да сте в единодушие, само че не се поддавайте на страстите си, с цел да не сгрешите.

Риби
В четвъртък ситуацията на Рибите не е положително, изключително по професионални въпроси. Денят се оказва пречещ за вашите старания. По-освободени ще бъдат контактите ви, само че опитите ви за реализиране на финансови придобивки няма да са сполучливи. Проблемите изобилстват и в други житейски посоки – бизнес, съдружници, дом. Някои от вас имат любовни трепети, които са споделени и това води до един положителен ден.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР