Овен Утрешният ден ще донесе нови проблеми, които предстои да

...
Овен Утрешният ден ще донесе нови проблеми, които предстои да
Коментари Харесай

Хороскоп за понеделник, 17 април 2023 г.

Овен
Утрешният ден ще донесе нови проблеми, които следва да решите дружно със своя обичан човек, а в карен случай - поединично. Но за това в този момент просто не си заслужава да мислите. Звездите предлагат да живеете в днешния ден и да получите от него най-много наслада и удоволствия.
Телец
Може да решите имуществените и финансови проблеми бързо, изкусно и изтънчено. На способността Ви да излизате с почтено от комплицирани обстановки, ще завидят доста по-опитни сътрудници и познати. Ще се появят благоприятни условия да намерите нови съидейници, и то доста авторитетни, а дружно с тях ще можете да постигнете огромни триумфи. Радва Ви стабилността на прочувствения декор: даже и не напълно дребните компликации няма да Ви попречат да запазите умерено и отзивчиво въодушевление. Най-добре е всички среши, без значение от техния темперамент, да уреждате отвън дома си. Би Ви било доста потребно някакво многообразие.

Близнаци
Вече сте на 100 % подготвени да осъществите намисленото, а ентусиазмът може да се съобщи и на Вашите другари. Възможно е, те да почнат да вършат нещо сходно на това, което сте възнамерявали, или да Ви попитат може ли да последват Вашия образец. Ако може да преразгледате проектите си и да се пренастроите на екипна работа, би било доста добре. Какво може да е по-добро от нов метод на деяние в компанията на остарели другари?...

Рак
Мислите Ви са заети от лека интрижка? Съвсем не. Безпокоите се, че индивидът, за който постоянно мислите, може да си играе с Вашите усеща, тъй като просто не можете да повярвате в действителността на ставащото. Опитайте се да поговорите искрено и му разкажете за това, което Ви е на мозъка. Нищо не може да се отгатне! Може би Вие сте тъкмо този човек, за който Вашият събеседник от дълго време си е мечтал, и точно Вие ще съумеете да осмислите живота му, както никой различен!

Лъв
След като напоследък сте се трудили доста старателно и сте решавали проблемите на другите, в този момент Ви се желае да понамалите темпото и да си отдъхнете, както би трябвало. Репутацията Ви на човек, който постоянно знае какво прави, е необятно известна, та по тази причина в никакъв случай няма да чувствате липса на добра компания. Единственото терзание, което ще имате е, чие примамливо предложение да приемете и чия компания да предпочетете, само че това не е неволя, за която може да Ви се съчувства.

Дева
Целта, която сте си сложили е доста хубава, само че дали е реалистична? Но до момента в който се стараете да я постигнете, другите задания и цели, изискващи Вашето внимание, ще изостанат, а това може да докара до нула всичко, което сте постигнали и към което се стремите. Каквото и да вършиме, продължавайте повече да поддържате връзка с обкръжаващите - в този момент чудесно се справяте с това. Освен това, до момента в който продължавате да поддържате връзка с който и да било, Вашите мисли не престават да се развиват в нужното направление.

Везни
Определено е настъпило време, в което по-опростено да гледате на нещата. Затова потърсете измежду цялата блъсканица невъзмутим придружител. Малко реалксация и отмора с индивида, с който се чувствате свободно, ще възвърне Вашето успокоение. Тихото кафе или даже дома(„..доме, доме, сладки доме ”), могат да се окажат най-хубавите хрумвания. Когато мълчанието не е по-приятно от диалозите и смеха, значи сте на нужното място в нужното време и с нужния човек.

Скорпион
Вниматерлно подбирайте сътрудниците си. Сред тях може да се окажат хора, които са в положение да Ви навредят. Оставете настрани професионалните и персоналните упоритости през този ден. Не бихте могли да ги удовлетворите и по тази причина не се отчайвайте, в случай че нещо не се получи по този начин, както сте го очаквали. Вие просто вършете своето. Възможно е обостряне на връзките в работния колектив или в фамилната среда, като нещата може да доближат сериозна точка. Не забравяйте, че справедливостта и уважението към закона в този миг са за предпочитане пред багра без правила. Бъдете деликатни, с цел да не би (ако се стигне до битка), в разгара на борбата да издадете своите секрети.

Стрелец
Ще се наложи да се занимавате с неинтересни, само че доста потребни и нужни неща. За страдание, колкото и да се убеждавате, че поради поставената цел би трябвало да се потрудите, от това ентусиазмът Ви няма да се усили. Може да деянията малко ловкост и да си намерите помощници: след тяхната поява денят внезапно ще стане по-лек и прелестен. В фамилията са вероятни различия, само че въпреки всичко ще съумеете да избегнете кавгите, като на време помирите канещите се да враждуват страни. Миротворческата задача може да Ви накара да забравите личните си ползи, само че това няма да докара до съществени загуби.

Козирог
Този ден е обагрен в приятни тонове и е умерено предсказуем. Имате проекти, които може да реализирате без всевъзможни терзания и опасения. Вероятно е превъзмогване на отдавнашни различия в фамилията. Както и полиряване след препирня с обичания човек.Точно оценявайте своите благоприятни условия, Вие се отказвате от присъединяване в случки и съмнителни инициативи, пазейки (едновременно с това) себе си от безредици и паники. Можете доста прелестно да прекарате времето си в компанията на обичания човек. Денят е подобаващ и за срещи с някаква интересуваща Ви персона, в благосклонностите на която не сте уверени.

Водолей
През този ден се доверявайте на себе си и на своите усеща. Ако те са в прорез с публичното мнение, можете, несъмнено, да се вслушате с него, само че да не го взимате доста близо до сърцето си, тъй като не си заслужава.. Вашата вътрешен глас ще Ви покаже единствения верен ход. Това се отнася за персоналния живот преди всичко.

Риби
Вие сте подготвени във всеки миг да встъпите във етапа на храброст, и това, евентуално, ще Ви въодушеви да изпробвате нещо ново - нещо такова, което всекидневно Ви плаши. Нещо във Вашия живот ( неотдавнашна победа, благонадежден другар, позитивен отзив) ще надделеят над Вашата храброст, и ще се опита да попречи на реализирането на всички ваши стремежи. Бъдещето зависи единствено от Вас, и за какво да не го извършите такова, каквото бихте желали да го видите? Направете си проект и дано бъде толкоз подробен, колкото Вие прецените. Това единствено ще прибави изясненост във Вашето виждане.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР