Овен Цветът, който отговарят напълно на характера на Овена, е

...
Овен Цветът, който отговарят напълно на характера на Овена, е
Коментари Харесай

Кой е вашият цвят според зодията?

Овен

Цветът, който дават отговор изцяло на характера на Овена, е наситено алено. Причината е, че този цвят излъчва сила и пристрастеност.

Телец

Подходящи цветове за зодия Телец са огромна част от земните тонове, като стартираме със зеленото и кафявото, говорещи за баланс и естетика.



Близнаци

Близнаците са доста дейни и жадни за познания. Ярките цветове, като жълтото, им подхождат, както и зеленият цвят, защото символизира израстване.

Рак

На изисканата натура на Рака пасват единствено елегантни цветове, като такива с перлени нюанси, неясно сиво, сребристо.

Лъв

За най-суетния представител на зодиака би трябвало да подхожда цвят, който да алармира за появяването му. Оранжево, златно и несъмнено блестящо алено.

Дева

На спокойната Дева дават отговор всички нюанси на земните и по-точно кафевите цветове – от най-тъмните до бежовото и пясъчното кафяво, както и цвят каки.

Везни

Везните са нежни, сантиментални и загадъчни и по тази причина всички пастелни цветове са добър избор за представителите на тази зодия. 

Скорпион
Любов или разлъка чака всяка от 12-те зодии?
Идва сложен интервал за някои от зодиите, които ще би трябвало да се разделят с половинките си. Понякога това е за положително, изключително когато нещат...

Скорпионът е прочут с това, че е енигматичен, мистериозен, тайнствен., за това и бордото е цветът, който дава отговор изцяло на характера им.

Стрелец

Стрелците излъчват положително въодушевление, по тази причина може умерено да миксират ярки и наситени цветове, като жълтото, което в композиция с тъмносиньото, което дава отговор на философските им размишления, идеално ще ги опишат.

Козирог

Козирогът излъчва убеденост, увереност, неотстъпчивост и по тази причина най-вече му прилягат строгите цветове като тъмносиво и черно.
За какво ЛЪЖАТ най-често всички 12 зодии
Каквато и зодия да обичаш, няма съвършени хора, които да не лъжат от време на време. Трябва да знаеш обаче защо лъже всяка от 12-те зодии, з...



Водолей

Водолеят е прочут с това, че е нехаен и свободомислещ. Светлосиният цвят пасва чудесно на тези негови черти.

Риби

Замечтани, постоянно отнесени някъде във фантазиите, водени от въображението, техният цвят несъмнено е виолетовият. Разбира се, нюансите на синьото, които ги връщат назад във водата, също са подобаващи.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР