Овен Този петък ще ви върви в отношенията със жените.

...
Овен Този петък ще ви върви в отношенията със жените.
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 15 юни

Овен
Този петък ще ви върви в връзките със дамите. Лесно ще може да се разберете и уточните изискванията, такива каквито на вас ви харесват.
Телец
Този петък ще ви се прави всичко друго, само че не и това, което влиза в отговорностите ви. Ще би трябвало, обаче, да си наложи дисциплинираност да следвате авансово начертания график. Именно там ви чака триумфа.
Близнаци
Този петък ще бъде спорен ден. Най-добре не се заемайте с нови действия. Опитайте се да изчистите от всекидневието си всичко, което и ненужно и ви носи единствено негативни страсти.
Рак
Този петък не е подобаващ за изясняване на връзките с близки и сътрудници. Опитайте се да избягвате борбата. Времето е положително за уреждането на юридически въпроси.
Лъв
Този петък ще имате цялостна независимост на деяние, само че въпреки всичко не загърбвайте главните си отговорности. Почивката ще почне по-рано, тъй че планирайте графика си от рано.
Дева
Този петък ще бъде извънредно сполучлив за усвояването на активност или умеене, което досега е било неприятно за вас. Сега ще видите по какъв начин с лекост ще преминете на едно ново равнище.
Везни
Не пропускайте опциите за развиване, които ще ви даде денят. Всяка ваша концепция в този момент може да се окаже същинска златна мина. Бъдете дейни!
Скорпион
Този петък не взимайте никакви решения, възприятията ви може да ви подведат. Важно да е да се опитате разсъдъкът да бъде водещ. Ако ви е мъчно просто направете противоположното на това, което желаете.
Стрелец
Този петък ще имате повече шанс от нормално. Може да ви се наложи да предприемете риск, само че не се тормозете. Страхът няма да ви е добър консултант. Ситуацията ще се развие във ваша изгода.
Козирог
Този петък, устоявайки на провокациите ще може да се насладите на прелестна вечер, в която ще бъде обезщетени за добрината си.
Водолей
Този петък не е подобаващ за сантиментални прекарвания, тъй че не насрочвайте срещи тогава. Обвързаните представители на знака може да имат някои несъгласия с колегата си.
Риби
Този петък ще имате потребност от тишина и усамотение. Бъдете правилни на желанията и потребностите си. Книгата ще бъде най-хубавият ви събеседник.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР