Овен Този петък не предприемайте сериозни стъпки без да сте

...
Овен Този петък не предприемайте сериозни стъпки без да сте
Коментари Харесай

Прекрасен петък за Девата, сладка почивка за Рибите

Овен

Този петък не предприемайте съществени стъпки без да сте съгласували дейностите си с половинката ви, изключително в случай че касаят връзката ви. Не забравяйте, че сте двама, в противоположен случай може да предизвикате прекомерно сериозен диалог.

Телец

Присъствието ви през днешния ден ще зарадва извънредно доста някого. Следете за съответна реакция, тъй като може да пропуснете значим миг, който да разнообрази значително живота ви.

Близнаци

През този ден може да преживеете неясноти с документи. Проверявайте добре адреса и цялата информация, с която боравите. Това ще ви даде още един късмет да ревизирате грешките си.

Рак

Затишието пред стихия е напрягащо, по тази причина сами си измислете по-активно занятие, в което да вложите силата си. Нека бъде по ваше предпочитание, с цел да избегнете то да ви бъде натрапено от някой различен.

Лъв

Почивката е наложителен детайл от работната седмица и започнете да мислите за нея занапред. Заслужавате най-хубавия метод да отдъхнете, тъй че не жалете средства да се разтовари допустимо най-комфортно.

Дева

Едно малко странствуване ще ви се отрази добре. Ако не е допустимо да го започнете още в петъчния ден помислете, къде бихте могли да отидете през уикенда най-малко за едно денонощие.

Везни

Опитайте се да не натрапвате възгледите си, колкото и да сте сигурни, че сте прави. Не забравяйте, че до момента в който човек не премине самичък някои пътеки няма по какъв начин да разбере нещата.

Скорпион

Положението не е толкоз черно, колкото си го представяте. Бъдете същински доброжелателни. Докато от вътрешната страна ви изпълва негативизъм, няма по какъв начин и към вас да просветне.

Стрелец

Бъдещето ще покаже дали сте били прави, а дотогава спазвайте разпоредбите и положителния звук. В противоположен случай в един миг няма да ви е ясно кое за какво се случва и най-много от какво са произлезли някои последствия.

Козирог

Този петък се въздържайте от излишества. Това се отнася, както за храни, по този начин и за питиета. Особено деликатни бъдете с новите артикули, които пробвате за първи път.

Водолей

Навлизате в позитивен интервал, който стартира да ви носи първите сладки плодове. Заслугата е напълно ваша, само че продължавайте в същия дух, тъй като това е вашият път. Само първоначално е мъчно.

Риби

Този петък отметнете, колкото се може повече задания. Не си мислете, че през уикенда ще имате време за нещата, които сте възнамерявали. А и това е време за отмора, а не за работа.

Източник: actualno.com
тагове хороскоп зодии пътешествие
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР