Овен Този месец представителите на зодия Овен, трябва да си

...
Овен Този месец представителите на зодия Овен, трябва да си
Коментари Харесай

Големият месечният хороскоп за септември

Овен

Този месец представителите на зодия Овен, би трябвало да си спомнят какво е самолюбие и горделивост - през този интервал мнозина, изключително сътрудниците, ще желаят да се възползват от вашата добрина. Не забравяйте, че не сте товарно муле, което търпеливо ще издържи приумиците на сътрудници и началници, а упорит и целеустремен човек, който може да се оправи без външна помощ по всевъзможни въпроси.

Вслушвайте се повече в личния си глас и в случай че сте едвам при започване на кариерната стълбица, научете се да вземате решения сами, ясно и бързо. В бъдеще това качество сигурно ще ви бъде потребно.

Любов и семейство

В връзките със фамилията, в противен случай, би трябвало да сте по-меки и деликатни. С вашия манталитет може доста елементарно да ги обидите. Разбира се, вашите близки ще ви простят за това, само че за какво да довеждате нещата до скандал, в случай че може да разрешите всички проблеми спокойно. В сложни моменти вашите близки ще и станат надеждна опора, място, където постоянно може да намерите обич и топлота. Ето за какво не би трябвало да трансферирате върху тях негативизма, който се е натрупал в работата или на любовния фронт.

Между другото, в връзките с обичания също ви чакат промени. На първо място, те ще повлияят на реда в фамилията. Възможно е пренасяне, смяна на фамилното състояние, раждане на дете или други позитивни събития. Те ще се трансфорат в същинска наслада за вас, тъй като тази есен няма да имате опция да поддържате връзка доста с другари.

Работа и финанси

Началото на есента е удобно време за промяна на сферата на активност – търсене на нова работа или пускане на личен бизнес. Въпреки това, не вземайте прибързани решения и не забравяйте, че в множеството случаи няма да има връщане обратно. В новия екип следва незабавно да заемете своето място - деятелен и упорит човек. Не се стремете да спечелите поддръжката на всеки сътрудник - това безусловно не ви е належащо.

Настъпва време за смяна по всички посоки. Не се губете в цикъла на събитията и слушайте хората, които към този момент са минали през този път. Обръщайки задоволително внимание на планирането и изоставяйки прибързаните решения, може да заемете водеща позиция в доста области от живота.

Здраве

През септември би трябвало да се погрижите за външния си тип. Може би би трябвало да измененията имиджа си или просто да се погрижите за личното си тяло. Не забравяйте, че хубостта ви зависи директно от храненето. Ето за какво на тази област от живота, би трябвало да се обърне допустимо най-голямо внимание.

Освен че този месец е отлично време за интензивна грижа върху себе си и посещаване на козметик, той също по този начин е удобен за отричане от нездравословните привички.

 

Телец

Септември е подготвил доста тествания за представителите на зодия Телец. Не прекомерно решителни и открити, би трябвало да бъдете доста деликатни в връзките. Особено рискови са новите запознанства, може би някои от тях ще завиждат на вашето състояние.

Ето за какво изрично не се предлага да говорите за вашите проекти и достижения. По-добре е да пазите триумфите си в загадка, тогава няма да станете обект на злоба или зложелателство. Не забравяйте, че би трябвало да скриете същинските си усеща зад маската на заниманието - тогава този интервал ще премине за вас по най-хубавия вероятен метод.

Любов и семейство

Трябва да бъдете деликатни при избора на сътрудник. В противоположен случай може да се влюбите във към този момент привързан човек. За необвързаните представители на знака стартира удобен интервал за търсене на своята половинка. Не забравяйте, че на първо място би трябвало да обърнете внимание на вътрешните качества на индивида, а не на външния му тип. В същото време може дълго време да не разберете, че към този момент сте срещнали сродната си душа, до момента в който с течение на времето още веднъж ще се влюбите в този човек и ще желаете да живеете с него през целия си живот.

За фамилните представители на знака настъпват обилни промени. Може би, те ще са свързани с раждането на дете, пренасяне или други приятни отговорности. През това време някои от членовете на фамилията ви може да се нуждаят от вашата помощ. Обърнете задоволително внимание на всички и подкрепете и най-взискателните им стремежи. Така ще може да поддържате топли връзките и да придобиете нужната поддръжка.

Работа и финанси

През септември натовареният работен график и многото забавни планове, няма да ви разрешат да скучаете. В същото време ще имате толкоз доста работа, че няма да имате време да изпиете чаша кафе. Не забравяйте обаче, че не може да свършите цялата работа на света, тъй че правете дребни почивки, с цел да дадете на тялото си време да си поеме въздух.

Слушайте вътрешния си глас и тогава всичките ви достижения през този месец ще допринесат за хармоничното развиване във всички сфери на живота.

Здраве

Ако към момента злоупотребявате с нездравословните привички, в този момент е моментът да се откажете от тях. Не забравяйте, че до момента в който есента уверено настава, би трябвало да подготвите тялото си допустимо най-добре за този сложен интервал.

За да не изчезне половин месец от живота ви заради заболяване, обърнете задоволително внимание на превантивните процедури, консумирайте повече витамини. Така ще може да се отбраните, да осигурите положително въодушевление, жизненост и прилив на жизнеспособност.

 

Близнаци

През септември представителите на зодия Близнаци, ще би трябвало да се научат да бъдат по-меки и отстъпчиви в общуването. Вие се отличавате със самочувствие, с което решително вървите към задачата. Това качество ви разрешава да постигате триумф в кариерата, само че съвсем постоянно вреди на персоналния ви живот.

Научете се да бъдете по-меки с всички членове на вашето семейство и тогава те ще ви заобиколят с топлота и грижа. Спомнете си най-висшите житейски полезности и се научете да ги цените, тъй като без семейство и обич никакви пари няма да ви донесат наслада.

Любов и семейство

Необвързаните през септември ще могат да създадат доста сантиментални запознанства. Освен това може да срещнете хора, които ще ви станат същински другари в продължение на доста години. Сега е удобно време за подписване на съюзи и бракове, също така някои от вас, ги чака раждането на дълго чакано дете. Това е вълнуващо време, тъй като макар есента, залеза на естествения цикъл, ще се появи нов живот.

В връзките с роднините би трябвало да станете малко по-меки. Някои от околните ви може да ви затрупат с паниките си, само че си спомнете по какъв начин самите те са ви помогнали на времето. Не отхвърляйте да помогнете на никого, само че и не позволявайте да ви притискат. За всеки въпрос би трябвало да имате лична позиция. В този случай може да спечелите престиж и да поддържате топли връзки в фамилния кръг.

Работа и финанси

В кариерата евентуално сами сте си сложили някои бариери по пътя на вашето развиване. Те са толкоз незначителни и невидими, че са налични единствено за вашето схващане. Трябва да разберете допустимо най-бързо, че това са единствено условности и единствено вашите лични страхове ви разделят от зашеметяващия триумф.

Не се опасявайте от проблеми с началството – в този миг доста неща ще ви се разминат. Но това важи единствено за тези, които работят интензивно, с цел да реализиран задачите си. Всички останали представители на знака могат да се сблъскат с непредвидени компликации. Точно в този момент е най-хубавото време да започнете да работите интензивно, с цел да постигнете финансово благоденствие, в противоположен случай рискувате да влошите съществуващото си състояние.

Здраве

Вашето здраве ще бъде чудесно и никакви заболявания няма да помрачат всичките наслади, които ви чакат през септември. Ако обаче надменно се отнасяте към вашето здраве, рискувате да получите нежелани затруднения. Ако почувствате леко неразположение, тогава няма потребност да ходите на работа - по-добре е да останете вкъщи за един ден, в сравнение с по-късно да влезете в болница за една седмица.

Не би трябвало обаче и да мързелувате, в случай че сте останали у дома – това никога не е причина да лежите по през целия ден пред тв приемника. По-добре отделете време за домакинските си отговорности, фамилията ще оцени напъните ви.

 

Рак

През септември представителите на зодия Рак, ще би трябвало да положат доста старания, с цел да реализиран задачите, които са си сложили. Освен това може да има известни усложнения в работата, а близостта на есента ще ви накара да се отдадете на депресията.

 Ако неотложно не прогоните тъгата от вътрешния си свят, тогава има риск удобното време да ви подмине - някой различен ще получи преференциални контракти, а вашите близки и родственици могат да реагират с вълна от недоумение.

 Любов и семейство

 През септември необвързаните могат да срещнат своята сродна душа. Това ще бъде непредвиден подарък от ориста, на който някои от вас, даже не сте разчитали. В същото време за други обичан, може да стане дълготраен прочут, до момента в който трети ще намерят щастието си в новите срещи. За фамилните, настава непросто време. Може би вие, дружно със фамилията, ще би трябвало да се преместите в нов, по-удобен дом или може би, ви чакат грижи свързани със сватбата на близки родственици. Както и да е, по това време сигурно няма да скучаете.

На всички фамилни тържества, ще бъдете същинска звезда – ще ви разпитват за вашият живот, триумфи и обичани хора. Подгответе авансово отговори на всички, даже и на най-неудобните въпроси. Освен това би трябвало да поддържате връзка повече с по-старото потомство. Отвън може да ви се коства, че техните възгледи и концепции са остарели, само че в действителност, като вземете за основа техния житейски опит, може да научите доста значими уроци за себе си. При решаването на бизнес въпроси, не подценявайте препоръките на родственици, само че въпреки всичко оставете основната дума за себе си - това е вашият живот и би трябвало сами да предприемете всяка стъпка.

Работа и финанси

По отношение на работата би трябвало да си вземете къса отмора. Завършете съществуващите планове, преди да поемете нови задания. В този случай, ще може да завършите започнатото в точния момент и да бъдете отворени за ново съдействие в близко бъдеще.

До 15 септември Меркурий ще бъде назадничав. Следователно рискът от неточности е много висок. През първата половина на месеца е значимо подробно да преглеждате документите, преди да ги подпишете или даже да отложите сходни процедури за по-добро време. Колкото до финансите нещата с парите наподобяват двусмислени. Постъпленията ще се получават в нормалния режим, само че ще имате доста разноски. Освен това, точно през септември доста от вас, ще би трябвало да връщат остарели задължения.

Здраве

През този месец вашето здраве би трябвало да е преди всичко. Дори в случай че сте най-отговорният човек на света, никой няма да ви оцени, в случай че непрекъснато излизате в отпуск по болест. Ето за какво си коства още от в този момент да се погрижите за положителното си здраве в бъдеще.

На първо място, би трябвало да възстановявате съня, да се отървете от неприятните привички и да тонизирате тялото си. Посещението на фитнес или утринният джогинг, ще ви оказват помощ за това.

 

Лъв

В началото на есента представителите на зодия Лъв, ще изгубят своя възторг и ще потънат в меланхолия. Само околните хора и новите печеливши планове, ще ви оказват помощ да излезете от това положение на незаинтересованост. Това се случва, тъй като постоянно приемате всичко персонално, разстройвате се за дълго време заради незначителни събития.

Трябва да разберете, че в този свят може да разчитате единствено на себе си, в противоположен случай нищо няма да може да разсъни у вас тази сила, която ще помогне за сполучливото довеждане докрай на започнатата работа.

Любов и семейство

През септември е нужно повече време да прекарвате със своето семейство. Това важи изключително за тези представители на знака, които отделят огромна част от свободното си време за работа. През това време околните хора могат да се обидят, заради вашето неуважение. Необходимо е да действате уверено и да поднесете няколко приятни изненади на обичаните хора. Това може да бъде взаимен уикенд, разходка в парка или просто непредвиден знак на внимание. Може да сте сигурни, че по този метод ще разтопите сърцата на тези, които обичате.

Що се отнася до влюбените, в края на септември или при започване на октомври се предвижда прелестно взаимно пътешестване, с помощта на което връзките с вашата половинка ще станат по-силни. В самия завършек на месеца множеството от вас, ще съумеят да заздравят фамилните връзки. Вероятни са срещи или виртуална връзка с родственици, които живеят в други градове или страни.

Работа и финанси

На работа би трябвало по-малко да се месите в непознатите каузи, защото може да предизвикате отрицателна реакция от страна на сътрудниците и управлението. Вашата задача е да вършите работата си добре и да не се притеснявате да поемате повече нови планове. Може по този начин да се увлечете, че да решите да започнете личен бизнес. Ако положите задоволително старания, тогава всичките ви финансови каузи скоро ще дадат плод.

Въпреки многочислените финансови усложнения и опасности, за внимателните и усърдни от вас септември може да стане един от най-хубавите месеци на 2023 година Ще получавате пари постоянно, също така количеството на постъпленията, може да се усили. Именно този месец има късмет да изплатите старите задължения, в случай че имате такива, или да започнете интензивно да трупате нови ресурси.

Здраве

Трябва да обръщате по-малко внимание на дребните проблеми. Те разпиляват вниманието ви и пречат да се концентрирате върху в действителност значимите неща. Ако не сте приемали задоволително витамини и не сте се грижили за диетата си, през есента са вероятни настинки. Освен това неотложно би трябвало да започнете да прекарвате повече време навън. Вашето тяло изпитва мощна потребност от това, а топлото септемврийско слънце, ще ви накара по-често да излизате от вкъщи, да се разхождате или занимавате със спорт.

Вашите другари ще поддържат тази самодейност, може би някой от тях ще ви вършат компания. Това ще бъде извънредно потребно натоварване, за което тялото ви ще ви се отблагодари с безупречно и положително здраве. Ако към момента сте пристрастени към нездравословните привички и постоянно си лягате по друго време, в този момент е превъзходен миг да се откажете от нездравословните зависимости и да възстановявате интервала на работа и отмора.

 

Дева

През септември представителите на зодия Дева влизат в нов годишен цикъл, тъй че първият месец на есента, ще бъде интервал на разцвет и обновяване. Много от вашите възгледи, ползи и правила могат да бъдат съществено преразгледани. От друга страна ще черпите ентусиазъм от нови завладяващи хрумвания, следвайки пътя на вътрешната промяна и духовно възобновяване.

Много от вас ще бъдат изкушени, да не довършат започнатата работа. Но това е удобен миг за разрешаване на остарели проблеми, унищожаване на всички типове ограничавания, с цел да се почувствате свободни, самостоятелни и да започнете живота си начисто. Но за това би трябвало да станете по-малко безапелационни, да сдържате присъщата си сдържаност. Така ще съхраните хармонията в областта на междуличностните връзки както вкъщи, по този начин и на работното място. Необвързаните ги чака среща с нова обич, а в фамилните каузи ще царува естетика и ред.

Любов и семейство

Ще бъде мъчно да намерите компромис с вашата половинка и това ще се дължи на придирчивостта, която е присъща за представителите на вашият знак. Трябва да вземете поради и личните си дефекти, тъй като околните хора могат доста да се обидят от вашата рязкост. В същото време би трябвало да сте по-упорити и непрекъснати, когато въпросите са свързани с постигането на персонални цели. Основното нещо в това време е, да не обиждате индивида, който е до вас, тъй като той откровено ви обича.

От позиция на фамилията и домашния живот, ще бъдете доста търсени. Вашите препоръки и рекомендации, ще бъдат мечтани от всички родственици и другари. Не отхвърляйте своята помощ на никого, тъй като може да пристигна миг, когато ще желаете поддръжка в сложна житейска обстановка. Погледнете по-отблизо близкия си кръг и ще видите какъв брой откровено ви обичат хората.

Работа и финанси

По отношение на работата би трябвало да си поставяте реалистични цели. Представителите на вашият знак са положителни служащи и постоянно се оправят с поставените задания. Но в този миг е по-добре да се погрижите за реализацията си в други области на живота и да доведете започнатите планове до разумния им край.

Добър миг е да си потърсите нова работа. Новите печеливши планове, ще осъществен всички ваши финансови фантазии. Трябва деликатно да слушате интуицията си, която ще ви помогне да различите преференциалните планове и вложения, от тези с които единствено ще загубите време и пари. Ако слушате вътрешния си глас, може да станете задоволително състоятелни и да си позволите всичко, което сте желали.

Здраве

Повечето от вас са привикнали на практика да не обръщат внимание на здравословните проблеми. Но това може да донесе избрани затруднения. Ето за какво през септември се предлага да насочите напъните си към възстановяване на своето тяло, подсилване на имунитета и спортуване. Особена заплаха за организм в този миг съставлява стресът.

Не би трябвало да приемате драговолно всички събития, които се случват към вас. Същевременно би трябвало да прекарвате допустимо повече време навън, да се разхождате с другари в парка или да си устройвате сантиментални срещи на открито с обичания човек. Опитайте се освен да работите интензивно, само че и да си почивате вярно. Не е желателно да работите през уикендите, изключително в случай че не ви се заплаща ексклузивен труд.

 

Везни

Септември е удобен месец за представителите на зодия Везни, самоуверено го използвайте и не се опасявайте от никакви спънки. Съдбата ще ви даде късмет да отбраните с искра правата си и да пожънете триумф в материалните и финансови каузи, не пропускайте момента. Ще имате задоволително благоприятни условия за облага.

Вниманието ви ще бъде ориентирано към финансовите и материални въпроси, ще имате опция да спечелите и да оцените вложенията си. В края на месеца ще стартира изключително удобен интервал, през който ще разкриете най-хубавите си обществени качества – прозорливост, интуитивно схващане на нещата, харизма и осведоменост.

Любов и семейство

Обърнете внимание на вашето семейство, може би околните ви хора ще се нуждаят от поддръжка и схващане през този интервал. Не се тормозете да давате препоръки за живота на по-възрастните, вашият опит и качества да виждате клопките ще оказват помощ за разрешаването на всички проблеми и ще донесат мир и естетика в дома.

Необвързаните могат да основат нови и потребни връзки. Този месец има огромен късмет да срещнете значим човек, който да ви стане другар и опора за дълги години. И може би с течение на времето, ще съумеете да го обикнете и да реагирате ответно на грижите и вниманието.

Работа и финанси

Не би трябвало прекомерно да се напрягате на работа, изпълнявайте дилемите съзнателно, само че без доста възторг. Усърдието ви няма да бъде оценено и рискувате да получите нервно напрежение с дълготрайни последствия. През септември, несъмнено би трябвало да се вслушвате във вътрешния си глас, това е един от най-благоприятните месеци от позиция на опознаване на вътрешното ви аз и осъзнаване на скрити запаси, които ще ви оказват помощ да постигнете висоти в кариерата.

Не би трябвало да обръщате внимание на кавги и раздори на работното място. Най-добре ще бъде единствено да наблюдавате и да стоите надалеч от сходни неща. Но да помогнете на непосредствен сътрудник със съвет си коства и даже е належащо, тъй като с изключение на професионалните ви качества на работа ценят вашата просветеност и прозорливост, както и откритото и положително сърце.

Здраве

Благоприятно ще бъде общуването с дивата природа и изключително с животните. Опитайте терапия с животни, най-добре ще е да имате домакински любим, само че в случай че нямате просто отидете на посетители при някой, който има бухнал домакински любим. Такъв контакт ще повлияе удобно на прочувствения ви баланс и ще добави оптимизъм в стресови обстановки.

През септември могат да припомнят за себе си някои хронични болести. Не подценявайте плануваните прегледи и профилактични курсове. Пазете се!

 

Скорпион

През септември някои недоброжелателни сътрудници и другари на представителите на зодия Скорпион, могат да се опитат да попречат на вашия финансов и персонален триумф. Очаква ви интервал на съревнование и допустимо изменничество. Затова е по-добре авансово да изключите подозрителните персони от обществения си кръг.

Не забравяйте, че на първо място би трябвало да пазите вашите ползи и тези на вашето семейство, до момента в който се придвижвате към задачата и да не обръщате внимание на пречките, които могат да зародят по пътя. Не е нужно да си спомняте отминала обич, изключително в случай че към този момент имате връзка. Насочете всичките си старания към самоусъвършенстване, по този начин ще получете отличен резултат.

Любов и семейство

Около вас има доста хора, които са подготвени да ви оказват помощ с добър съвет. Не би трябвало да отричате техния житейски опит и да пренебрегвате рекомендациите, които ви дават. В фамилния кръг би трябвало да прекарвате повече време с хора от по-старото потомство. Такива родственици, ще са изключително благоразположени към вас и ще ви оказват помощ да разрешите проблемите. В никакъв случай не поставяйте работата над елементарните човешки полезности.

По тази причина най-добре е да прекарвате уикендите с околните родственици или другари. Отношенията които ще изградите до момента в който посещавате другарски празненства или фамилни събирания, ще бъдат доста по-възнаграждаващи, в сравнение с може би си мислите. Трябва да избягвате споровете със своята половинка, те могат да доведат до същински скандал. За да разберете по-добре своя сътрудник в живота, би трябвало да се поставяте по-често на неговото място.

Работа и финанси

През септември ви чака доста работа. Дори е мъчно да се оцени мащабът и. Погледнете на това от друга позиция и си представете какви финансови изгоди може да донесе вашата упорита работа. Ако получите няколко преференциални оферти, не се захващайте с всички едновременно. Изберете няколко съответни плана, в които ще може да реализирате своите гении по най-хубавия метод.

По този метод ще може да стабилизирате финансовото си положение и да постигнете още по-големи резултати, в сравнение с сте се надявали. Сега е моментът да помислите за оптималното откриване на личния си капацитет, за това е добре да посетите някои професионални семинари или курсове. Допълнителните познания несъмнено няма да са непотребни, тъй като още този месец ще може да ги приложите на процедура.

Здраве

През септември може да ви завладее есенна меланхолия. Но не е нужно да се оттегляте в себе си, би трябвало да се концентрирайте върху решаването на витално значимите задания. Избягвайте да си измисляте проблеми, изключително в случай че преди този момент деликатно сте следили за здравето си. За да сте сигурни, че тялото ви е в съвършено положение, преминете повсеместен обзор. Това ще ви помогне освен да идентифицирате вероятните патологични процеси, само че и да успокоите личния си интуиция.

Използвайте всеки свободен миг за отмора и развлечения. Най-добрият асистент в това ще бъде извършването на покупки, пътуването до друга страна или елементарния отдих навън, измежду природата. Не се отхвърляйте от удоволствието да се насладите на последните лъчи на топлото есенно слънце и тогава вашето здраве ще бъде в чудесно положение.

 

Стрелец

През септември представителите на зодия Стрелец, ще бъдат енергични както постоянно. Вашето здраве би трябвало да бъде ваш главен приоритет. Не забравяйте, че зад прозореца е началото на есента. Ето за какво би трябвало освен да се насладите на последните лъчи на топлото септемврийско слънце, само че и да обърнете задоволително внимание на превантивните процедури, с цел да избегнете грипа и настинките.

В персоналния живот би трябвало да бъдете по-лоялни и отстъпчиви, изключително с тези хора, които са ви в действителност скъпи. Въздържайте се от остри забележки и обиди, в случай че желаете да съхраните съществуващите връзки.

Любов и семейство

През септември ще страдате от досадното внимание даже на най-далечните родственици и не доста близки другари. Всички в един момент, ще имат потребност от вашето присъединяване в техния живот. Не би трябвало да се дразните от това, тъй като също може да ви потрябва помощ от тези хора. Не подценявайте домакинските си отговорности и своята половинка. Може би на нея и липсва вашето внимание, тъй като прекарвате толкоз доста време на работа. Настъпва удобно време, тъй че може да се отправите на вълнуващо сантиментално странствуване, което ще ви сближи и ще се трансформира във втори меден месец.

Необвързаните не би трябвало да се надяват на ярки усеща през този интервал. Възможно е да сте заобиколени от продажни и егоистични хора, които желаят да се възползват от вас за свои лични цели. Пазете се и внимавайте с всички оферти, които получавате през този интервал. За да не навредите на репутацията си и да поддържате категоричен престиж, не вземайте прибързани решения.

Работа и финанси

По това време на работа, може да ви поверят доста печеливши планове. Трябва да се потопите напълно в тях, без да пропускате нито един миг. Така може освен да се концентрирате върху решаването на работните задания, само че и да се утвърдите като виновен, работлив чиновник. В бъдеще това ще ви помогне да получите по-висока позиция и да стабилизирате и увеличите приходите си.

Финансовото ви положение значително ще зависи от отношението ви към работата. Ето за какво не би трябвало да пренебрегвате никоя работа, даже и странична. Не се отхвърляйте финансовата и морална поддръжка на околните, които ще ви оказват помощ при решаването на работни проблеми. По късно ще може да им се отплатите със същото, когато се нуждаят от вашата помощ при решаването на избрани въпроси.

Здраве

Трябва съществено да се погрижите за здравето си, през септември. Не забравяйте, че следва зима, тъй че би трябвало да се храните вярно и да се запасите с витамини. Това могат да бъдат както специфични витаминни комплекси от аптеката, по този начин и натурални артикули - плодове, билки, зеленчуци.

Ако желаете да се погрижите за здравето си и да се подложите на повсеместен обзор, тогава би трябвало да се свържете с положителни лекари, с висока подготовка.

 

Козирог

През септември представителите на зодия Козирог, ги чака по този начин нареченият черен интервал в живота. Това може да се дължи както на решаването на персонални въпроси, по този начин и на финансови проблеми и неразбории в работата. Затова си коства допустимо най-внимателно да заобикаляте всички капани, които пораждат по пътя ви. Трябва да станете мощни духом и уверени в себе си, с цел да преминете през сложния тест с високо вдигната глава. Не би трябвало да се настройвате за отмора, тъй като, с цел да останете на повърхността, би трябвало да работите интензивно.

Истински напредък чака изобретателните персони, тъй като те ще могат да основават шедьоври от нулата, водени от своите хрумвания. И не се смущавайте от обстоятелството, че вашите близки и родственици може да не са удовлетворени от резултата от вашата работа, главното е, че на вас ви харесва, това ще ви помогне да спечелите всеобщо самопризнание.

Любов и семейство

За фамилните това е добър миг да стартират да възнамеряват ново попълнение в фамилията. Освен това някои представители на знака, могат да чакат раждането на дете. Трябва да се подготвите допустимо най-добре за това, да се запасите с пелени и памперси, които несъмнено няма да са непотребни.

Не се стремете да се реализирате едновременно във всички сфери на живота. Разрешавайте проблемите, по реда на тяхното пораждане. Не забравяйте за вашите близки родственици и другари, на които може би им липсва вашето внимание. Избягвайте лъжата в връзките, през този интервал, това ще е изпълнено със съществени последици. Дори една дребна неистина, изречена автоматизирано и инцидентно, може да прерасне в същински скандал. Откажете от сходни неща във всяко тяхно проявяване и ще видите по какъв начин животът ви ще се промени качествено.

Необвързаните представители на знака не би трябвало да се надяват да срещнат любовта, само че в случай че въпреки всичко намерите подобен човек, няма да може да го подминете, тъй като той ще ви се стори идеалът, който сте търсили цялостен живот.

Работа и финанси

През септември би трябвало да насочите всичките си старания към подсилване на финансовото си положение. Освен това, в случай че сами сте почнали да осъзнавате, че разпределяте бюджета си погрешно, тогава би трябвало да вземете фрапантни ограничения, с цел да премахнете ненужните разноски.

Тези, които желаят да стартират личен бизнес, не би трябвало да избързват с решението. Внимателно анализирайте сферата, в която желаете да вършиме бизнес, преценете своите опасности и вероятни изгоди. Само в този случай всички вложения ще дадат резултат. Не си поставяйте прекомерно високи цели. За начало положителният приход, ще бъде задоволителен. Въпреки това, в случай че извършите всичко допустимо, с цел да постигнете задачите си, скоро обстановката ви ще се усъвършенства доста.

Здраве

През септември, ще са удобни профилактичните процедури за подсилване на имунната система. Това може да бъде посещаване на спа център, плуване, спорт или действия навън. Спокойно може да лежите под лъчите на топлото септемврийско слънце, с цел да придобиете добър загар.

В последните слънчеви дни може да организирате пикник с другари. Не пречи също да си извършите дребна почивка, септември е съвършен интервал за отмора на море. Всичко това ще способства позитивно за вашето здраве.

 

Водолей

Септември за представителите на зодия Водолей, ще е претрупан интервал от време. Вашта сила обаче, ще бъде задоволителна за решение на всички задания. В същото време би трябвало да обърнете особено внимание на салдото сред персоналния живот и работата.

Не пренасяйте работа у дома и не се преуморявайте през уикендите, изключително в случай че не ви се заплаща за ексклузивен труд. Спрете и се огледайте, анализирайки всяко свое деяние и постъпка. Не забравяйте, че откритостта и емпатията във всички области на живота, ще ви оказват помощ да постигнете благоденствие.

Любов и семейство

В фамилията може да царува същинска блъсканица. Роднини и близки хора, ще се нуждаят от вашата помощ при решаването на разнообразни типове проблеми. Не отхвърляйте препоръки на никого, изключително в случай че ги давате въз основа на персонален житейски опит.

За необвързаните представители на знака този месец, не чакат доста сантиментални срещи, изключително в случай че са затворени в себе си и прекарват цялото си свободно време пред тв приемника. Трябва по-често да ходите на културни и обществени събития, да посещавате изложения и концерти, всевъзможни професионални срещи. В този случай има късмет да срещнете своята половинка и тя да ви се стори толкоз съвършена, че да останете прелестно сюрпризирани от този подарък на ориста.

Само в желанието си да подобрите персоналния си живот, не забравяйте за роднините и приятелите, те също жадуват за вашата компания. Ако имате свободен уикенд, тогава не стойте на компютъра, а се обадете на хората, които в последно време страдат от недостига на вашето общество.

Работа и финанси

Някои от вас през септември ги чака покачване. Това обаче ще изисква доста работа. И в случай че сте от тези представители на знака, които не могат да се осъществят в професионалната сфера, тогава би трябвало да се занимавате със саморазвитие колкото е допустимо повече.

Освен това може да подобрите своя статус, като посещавате професионални курсове. За това, имате всички благоприятни условия и насъбраният опит сигурно ще ви бъде потребен при решаването на ежедневните работни задания. Само се въздържайте през това време да вземате или давате пари назаем.

Здраве

През септември тези, които постоянно се грижат за здравето си, няма да се сблъскат с непредвидени изненади. В същото време тези представители на знака, които преди този момент са злоупотребявали с нездравословни привички и не са се интересували от личното си здраве, ще бъдат изправени пред проблеми. Може би към този момент сте почнали да се безпокоите от някои тревожни признаци.

Ако е по този начин, в този момент е моментът да посетите добър доктор. В никакъв случай не се самолекувайте и единствено диагностицирайте, а националната медицина оставете на лечителите. Само обичайните способи, съчетани с високия професионализъм на експерта, с който се свържете, ще ви оказват помощ да запазите здравето си.

 

Риби

Представителите на зодия Риби този месец не би трябвало да одобряват живота като вик за битка, отговаряйте на провокациите с достолепие и не се поддавайте на страстите. Обърнете особено внимание на основаването на удобни връзки в фамилията и общуването с околните другари.

Може би в този момент мнозина чакат вашата поддръжка и внимание. Не поставяйте упоритостите си на напред във времето, бъдете общителни към другите, с цел да избегнете глупави и несправедливи обстановки.

Любов и семейство

Добро време за смяна на местожителството или общоприетия метод на фамилен живот. Ще може да извършите потребни промени в съществуващата система вкъщи. Всички ще се възползват от това и фамилията ще оцени вашата работа, може би не незабавно, само че това несъмнено ще стане.

За необвързаните има късмет да стартират сантиментална връзка. Но не разчитайте доста на нея, множеството от появилите се благоприятни условия нямат късмет да основат дълготраен съюз. Тези, които са привлечени само от вашия външен тип, се надяват на мимолетна връзка и няма да схванат вашата дълбочина и да оценят духовните ви качества. Така месецът дава обещание да бъде цялостен с голям брой, само че безполезни запознанства, само че не се разстройвайте, вие заслужавате най-хубавото, бъдете търпеливи.

Работа и финанси

Началото на месеца дава обещание да е наситено със събития и задания. Но не би трябвало да хвърляте всичките си старания в планове, в противоположен случай рискувате да се претоварите още при започване на месеца и да стигнете доникъде му изтощени и раздразнени.

Редувайте натоварването и почивката отмерено, не провокирайте спорове. Времето е положително за хора, работещи в огромен колектив. Периода е удобен за финансови транзакции и работа с огромни количества информация.

Здраве

Преди настъпването на студения сезон си коства да извършите профилактика на организма си и да подобрите здравето, тъй че яжте колкото е допустимо повече плодове и зеленчуци.

Струва си да се занимавате със спорт, да опитате нещо ново, може би физическата интензивност не е задоволителна в живота ви. Благоприятно ще бъде общуването с животни. При това животното би трябвало да бъде топлокръвно и обвързвано с детайла на земята.

Източник:

 
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР