Овен Този ден за Овните е енергийно труден. Още от

...
Овен Този ден за Овните е енергийно труден. Още от
Коментари Харесай

Хороскоп за 4 ноември: Ядове и проблеми за три зодии

Овен
Този ден за Овните е енергийно сложен. Още от сутринта ще усетите някакво напрежение, ще имате прочувствени прекарвания. Благоприятно е за разчистване на остарели и ненужни неща. Хем по този метод ще се разсеете.

Телец
Препоръчително е да сте в усамотение, в случай че е допустимо, по-малко контакти с другите. Съществува огромен риск да попаднете под непознато въздействие, да станете жертва на измамници и крадци.

Близнаци
Не давайте обещания през днешния ден, не сключвайте покупко-продажби. Вашите лични хрумвания може да се окажат не толкоз положителни, по тази причина не бързайте да ги прилагате, отложете решението за по-благоприятно време.

Рак
На този ден въобще не би трябвало да стартирате нови каузи, да давате обещания, да сключвате покупко-продажби, даже да ви се костват доста преференциални. Бъдете подготвени за провокации, даже от страна на най-близки хора.

Лъв
Прекарайте денят в изолираност, доколкото можете. Направете всичко допустимо, с цел да избегнете общуването с други хора. Не слушайте непознатото мнение. Има възможност да попаднете под неприятното въздействие. Това е изключително рисково за по-младите хора.

Дева
Енергията на този ден способства за възникването на спорове от нищото. Злото се храни с отрицателни страсти, гълтам тези хора, които не знаят по какъв начин да се управляват. Опитайте се да успехите негативизма.

Везни
Ден с осцилация 4 не толерира непотребна суетност и прахосване, тъй че е по-добре да се въздържате от импулсивни дейности и неразумни разноски. По време на намаляващата луна тялото може елементарно да се отърве от всички ненужни неща.

Скорпион
Енергията на деня е обвързвана с самообладание и упорита работа, тъй че този ден е великодушен на изненади. Прекалената интензивност обаче може да аргументи отмалялост. Не изкушавайте ориста, избягвайте клюките и интригите. Сега сте прекомерно уязвими, с цел да играете игри под прикритие.

Стрелец
Луната в Близнаци усилва любознанието и творчеството, тъй че можете да откриете нови аспекти на вашия гений. Умът ви е толкоз бърз и находчив, че незабавно ще намерите излаз.

Козирог
Препоръчително е да сте сами, само че в случай че не се получи, то най-малко ограничете връзката с другите. Направете нещо потребно, като да вземем за пример да подредите и почистите дома си. Освободете се от всичко остаряло, излишно и ненужно.

Водолей
Хороскопът дава обещание на Водолеите под напрежение ден: непрестанен цикъл от безкрайни каузи. Луната в символ Близнаци предизвика хората към недомислени дейности, тъй че внимавайте доста и се пазете.

Риби
Днес е много сложен ден за родените под знак Риби. Денят може да премине в съмнения сред положително и зло и ще бъде доста мъчно да се тегли линия за разграничаване сред тях. За да избегнете неприятности, по-добре е да сте сами, да подреждате и да изчистите силата на дома.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР