Овен Този ден ще Ви накара да се потрудите, но

...
Овен Този ден ще Ви накара да се потрудите, но
Коментари Харесай

Хороскоп за 9 април: Днес една зодия да се готви за неочакваното

Овен
Този ден ще Ви накара да се потрудите, само че с цел да постигнете това, което желаете, ще се наложи да положите не малко старания. Вие не се страхувате от проблеми и препятствиа, само че от време на време действате прекомерно неотклонно там, където е нужна най-малко малко дипломация. Ако не деянията еластичност в деловите връзки, втората половина на деня може да донесе съществени спорове. Желателно е да действате в сходство с традициите и се вслушвайте в мнението на по-възрастните родственици. Този ден не е подобаващ за екстравагантни действия. И по-добре е, през днешния ден да притегляте по-малко вниманието на другите...

Телец
Телец Не би трябвало да мислите за идващия ден – нито с вяра, нито с смут. Все едно, нищо няма да измислите: логическа връзка сред Вашето „ днес” и Вашето „ утре” просто няма да може да намерите, колкото и да се стараете. И с Вашата половинка е неефикасно да говорите за това.

Близнаци
Денят е мъчно да бъде наименуван сполучлив - той е обвързван с разочарования( за благополучие – не прекомерно сериозни), разрушение на илюзиите и чувство, че не всичко става по този начин, както би трябвало. Ако не сте склонни към скептицизъм, бързо ще разберете, на къде вървят нещата, и в сходство с това ще извършите корекции на личния си път. Колкото по-бързо реагирате на промяната на събитията, толкоз повече можете да постигнете. Не е нужно да чакате от околните си нещо изключително, или да се надявате, че в персоналната сфера ще станат тези промени, за които от дълго време си мечтаете. Всичко си остава както досега, а тъкмо това Ви нервира.

Рак
Днешния ден е идеално време с цел да си отдъхнете. Ако и нощес сте заспали след среднощ, ще Ви бъде мъчно да станете от леглото. Само че поради Вашата прословута унесеност, има заплаха да пропуснете значимо събитие. Днес не се увличайте по съблазнителни хрумвания, а и бъдете опредпазливи и контролирайте своите приказки. Много елементарно ще се справяте с проблемите, мака и близките да се пробват да Ви пречат. Откажете се от скъпи придобивки и ненужно харчене. И запомнете: в този момент не е най- подобаващото време за изясняване на връзките с обичания човек.

Лъв
Очаквайте непредвиденото и бъдете подготвени то да Ви се яви в доста мъглива форма. Проектът, който Ви наподобява отегчителен, внезапно ще се окаже забавен и многопластов и още веднъж ще Ви подтиква, да се захванете за работа. Или пък сътрудника ненадейно ще прояви тъкмо оня гений, който не е достигал на Вашия тандем за изцяло сполучлива работа. Даже персоналният Ви живот може внезапно да тръгне „ заобиколно” около Вашия настоящ път. Денят дава обещание да бъде забавен.

Дева
Днешното утро ще бъде изпълнено с кипяща сила, въпреки че напълно не всички събития ще е наложително да се развиват стремглаво. Дръжте се крепко, до момента в който това положение не стартира да отслабва, а това ще стане някъде преди обяд. Всичкото остващо време ще припомня мъртвило след стихия, а и ще имате задоволително време умерено да помислите, да вземете значими решения и да извършите всичко, което е належащо. Ще усетите прилив на прохлада, тъй като с утринните страсти ще си отиде всичко ненужно и излишно.

Везни
През този ден би трябвало да сте подготвени за загуби: за представителите на този знак той ще се окаже много комплициран. Професионалните проблеми няма да са прекомерно съществени, само че ще бъдат задоволително многочислени. Ентусиазмът Ви ще отслабва с всеки час, а значимите каузи и виновни срещи е най-добре да планирате за първата половина на деня. Удачно съвпадане ще Ви разреши по различен метод да погледнете на своя персонален живот и да измененията някои неща към по-добро. Импровизирайте, само че се старайте да оставате в границите на традицията: несъразмерната автентичност не е за препоръчване.

Скорпион
Вашите връзки са нужни на първо време на Вас и на Вашия обичан човек, а по-късно на многочислените родственици и другари. Затова през днешния ден се старайтте да ги устройвате в сходство със своите познания и показа за този развой, без да следвате препоръките на който и да било.

Стрелец
Днешният ден е подобаващ за другарство с децата, а и за интелектуални игри и мероприятия. Ще имате опция и да прекарате прелестно времето си отвън дома. Използвайте вечерта за развлечения, които биха могли да отдъхнете от напрегнатата работа. В персоналните връзки е пристигнало време за персонални диалози и разискване на проблемите.

Козирог
Не всичко върви безпрепятствено и има риск за крах във значима за Вас работа. Опитвайки се да предвидите всичко, Вие губите в размишления скъпо време, а от положителните резултати се възползват други. Всъщност, за Вас не остава нищо. Нужна е повече храброст, с цел да постигнете това, към което се стремите. Много скоро пред Вас ще се открие опция, да покажете своите благоприятни условия и гений, та по тази причина не е зле да се опитате да удържите своя голословен боязън. Престанете единствено да мислите, какво е хубаво за Вас, и какво - вярно...

Водолей
Днес ще Ви се стори, че това, с което се занимавате дружно със своя обичан човек от толкоз дни, е задоволително скучно, и сатова се постанова да измислите нещо ново, радващо и забавно, и то - желателно дружно, с цел да можете по-късно дружно да се радвате.

Риби
Когато сте принудени ненадейно да вземете решение, обгръща Ви боязън от носенето на отговорност. Няма нищо ужасно в това, под напън да кажете на обкръжаващите, което по Ваше мнение биха желали да чуят, тъй като след това може да се премислите. Най-добрата тактичност за този ден е, да осъзнаете, че въпреки и да имате някаква власт над личния си живот, нещата не се въртят към Вас. И не постоянно последната дума е Ваша... Раздразнителните познати са част от живота и по тази причина в случай че някой демонстрира темперамент, не се дразнете. Вместо това превключете вниманието си на създаване на нови връзки и поддържане частично на към този момент съществуващите. Това в действителност визира освен Вашия персонален живот, само че и работата. Всички не са задължени да Ви обичат! И чесно казано, употребявайки всичката си сила, с цел да извършите другите щастливи, оставяте малко, с цел да ощастливите себе си, а това към този момент не е положително...
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР