Овен Този ден е по-подходящ за почивка, отколкото за работа.

...
Овен Този ден е по-подходящ за почивка, отколкото за работа.
Коментари Харесай

Хороскоп за 16 юли: Фатален петък за тези 3 зодии

Овен
Този ден е по-подходящ за отмора, в сравнение с за работа. За тези, които имат изпит или друго значимо показване, триумфът им е сигурен, единствено не трябва да се тормозят. Късметът е покрай вас, хванете го.

Телец
Денят е малко комплициран в прочувствено отношение. Ще се наложи да си изяснявате някои взаимоотношения и ще би трябвало да извършите известни взаимни отстъпки. Внимавайте какво говорите, с цел да не съжалявате по-късно.

Близнаци
Денят не неприятен за вас. Следвайки поривите си може да пръснете повече пари, в сравнение с можете да си позволите. Бъдете по-пестеливи, само че пък и не се дръжте като скръндзи. Умереността е изхода.

Рак
Днес ще се чувствате много сантиментално и нека не сте на работа, с цел да можете да се отдадете на поривите си. Дори вие мъчно ще успявате да сдържате възприятията си и внимавайте да не ви управляват и в службата.

Лъв
Много подобаващ ден да докажете качествата си, макар мрънкането на близките. Не прекалявайте с сериозните си забележки и не се опитвайте непременно да впрегнете всички в работа.

Дева
За вас денят не е толкоз неприятен. Е, може би ще се наложи да се съобразите с някои хора, само че като цяло ще съумеете да постигнете своето. Ще се нуждаете изключително доста от приятелите си, те ще ви дадат прочувствената поддръжка, от която се нуждаете.

Везни
Малко тягостно може да се чувствате през днешния ден и е добре да избягвате контакти с прекомерно доста хора. Художественото творчество ще е прекомерно въодушевено през днешния ден, не изпускайте момента да се изявите.

Скорпион
Успешен може да е този ден за вас, в случай че се държите естествено и не пришпорвате прекомерно събитията. Може да ви споходят мисли за лятна отпуска, само че за момента не бързайте да ги реализирате.

Стрелец
Този ден ще ви предложи голям брой тествания. На това от горната страна ще имате и много работа. Но пък няма да ви тежи и даже ще ви донесе задоволство, че сте съумели да постигнете задачата си.

Козирог
Малко нервни и елементарно избухливи ще сте през днешния ден. Ако сте от малцината спокойни, може и да получите някой дълго чакан подарък от ориста. При всички положения не подценявайте вдъхновението, което се пробужда у вас.

Водолей
Денят е много удобен за вас. Освен, че ще съумеете да дирижирате събитията, може даже да получите някой малък подарък от ориста. Не прекалявайте, обаче с хвалбите, с цел да не си останете “с пръст в устата”.

Риби
Днес ще се чувствате, меко казано, напрегнати. При това могат да се обадят някои остарели болежки. Денят е доста подобаващ за започване на очистителни процедури, това би понижило градуса на пристрастеностите ви.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР