Овен Това е ден за сериозни дела. Самите вие няма

...
Овен Това е ден за сериозни дела. Самите вие няма
Коментари Харесай

Богат и вълнуващ петък за три зодии, очаквайте изненада

Овен

Това е ден за съществени каузи. Самите вие няма да сте в изключително въодушевление за занимания. Взели сте своето и ще ви мързи даже да мърдате. Добър мотив да наваксате с четенето.

Телец

Това е ден за примирие. Ако продължавате да се подценявате, обаче, надали ще напреднете изключително от точката, на която се намирате напоследък.

Близнаци

Това е ден за взимане на самостоятелни решения. Каквото и да ви посъветва даже ваш другар вие отново ще извършите това което сте решили или следва да решите. Все отново се водете от мисълта за себе си.

Рак

Това е ден за реципрочност. Не се опасявайте да дадете повече от себе си. Може да не е незабавно, само че сигурно ще бъдете възнаградени.

Лъв

Това е ден за повече финансова независимост. Добре е да излезете спортно облечени, защото евентуално няма да имате време да се прибирате за промяна на екипа. Самостоятелните представители на знака евентуално няма да се приберат сами вечерта.

Дева

Това е ден за ваучър! Забавлявайте се, както ви душа желае, само че мислете и за последствията. Бъдете на първо място рационални, а след това - освободени.

Везни

Това е ден за наваксване. Но още една пропусната петък вечер няма да се отрази добре на самочувствието ви. Предупредете вкъщи да ви чакат на сутринта.

Скорпион

Това е ден за сдържаност. Най-добре не рискувайте да се храните на непознато място. Ако е допустимо си вземете обяд от вкъщи, само че го съхранявайте в ледник. Вечерта не си правете алкохолни опити.

Стрелец

Денят може да ви изнерви с ревността на ваши сътрудници. Ако сте заслужили позицията си почтено отминете с безмълвие подмятанията. В противоположен случай може единствено да потвърдите подозренията на останалите.

Козирог

Този петък ще мине като една полусъбота. Който си го е заслужил – си го е заслужил. Направете си проектите за деня още вечерта, с цел да не загубите часовете на вятъра.

Водолей

Това е ден за смяна. Сценариите във вашата глава са си чисто ваши и не се учудвайте, че някой може да се обиди в случай че му връчите основната роля в тях.

Риби

Това е ден за разформироване, може да си тръгнете по-рано. Напрежението от миналите дни е изтънило търпението ви и по-добре да не го подлагате на повече провокации. Сега е доста значимо да си починете.

източник: Actualno.com
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР