Овен Това е ден за парти. Бъдете умерени с количеството

...
Овен Това е ден за парти. Бъдете умерени с количеството
Коментари Харесай

Вижте кои зодии ще получат добри вести

Овен

Това е ден за празненство. Бъдете умерени с количеството алкохол и инцидентните полови контакти. Или най-малко се придържайте към ограниченията за сигурност. 

Телец

Това е ден за положителни вести. Повярвайте, че  и на вас ви се случват чудеса. Положителното отношение към хората ще докара до ответни резултати.

Близнаци

Това е ден за достижение в персонален проект. Отпразнувайте щастието си с вашата половинка. Не се скъпете на благи думи, самопризнание и доста обятия, несъмнено!

Рак 

Това е ден, в който да деянията убеденост. Не е нужно да го показвате, просто поемете надълбоко въздух и се гмурнете в предизвикването, с цел да излезете победител.

Лъв

Колкото и да ви се желае нещата не стават по този начин, както сме си ги представяли.  Но сходните разновидности също правят работа, изключително в случай че става въпрос за другарство с друг  човек. Все отново и  той има право на мнение, няма по какъв начин.

Дева

Очаква ви същински лежерен петък. Насочете силата в  творчество, с цел да няма потърпевши към вас. Вечерта изхвърлете всичко излишно от вкъщи ви.

Везни

Това е ден за добрини. Не е нужно да извършите някакво мъжество. Просто бъдете благи и подайте ръка на някого, който има потребност от нея.

Скорпион

Сега е доста значимо да бъдете себе си без капка грим и фалш. Сериозността ще е решаваща за сключването на договорка и основаването на главно усещане.  Процедурата няма да трае дълго, тъй че ще се справите.

Стрелец

Това е ден за усилена работа. Обстоятелства ще са напълно във ваша изгода. Няма да е нужно да се изтъквате, дейностите ви сами ще приказват за вас.

Козирог

Това е ден за съблюдаване на разпоредбите. Сега умерено може да раздавате правораздаване наляво и надясно. Внимавайте в един миг да не попаднете под личните си удари. 

Водолей

Това е ден за фантазии. Нарисувайте във въображението си най-хубавите сюжети, които си представяте и се заредете с самообладание. 

Риби

Това е ден за обич. Преследвайте задачите и щастието си. Не сте длъжни да давате доклад на никого за желанията и постъпките си.

Източник: actualno.com
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР