Овен Това е ден, в който е добре да намалите

...
Овен Това е ден, в който е добре да намалите
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 22 май

Овен
Това е ден, в който е добре да намалите темпото в персонален проект. Може да изглеждате по-разкрепостени от колкото сте в реалност. Не се учудвайте в случай че получите непристойно предложение.
Телец
Този вторник ще изисква повече убеденост и прочувствена устойчивост от ваша страна. Предизвикателствата няма да са малко, само че вие в действителност може да бъдете стоманени. Само го покажете.
Близнаци
Това е ден за неповторими прекарвания. Ваш другар може да ви показа загадка, от което ще се почувствате доста специфични. Направете всичко допустимо, с цел да я запазите единствено за себе си.
Рак
Това е ден за изкуство и медитация. Ако ви е мъчно да я намерите пуснете си музика или вземете молива и я нарисувайте!
Лъв
Това е ден за провокации, в които може да се объркате. Дайте си повече време да се ориентирате и знайте, че излаз постоянно има.
Дева
Това е ден за съблюдаване на обещания, само че въпреки всичко не залагайте щастието си на това очакване. Имате доста други неща в живота ви, които го вършат скъп, а вас – Човек.
Везни
Този вторник може да бъде прекомерно деен за усета ви. За да издържите и преминете през него без никакви загуби заместете половината думи, които желаете да кажете, с усмивка!
Скорпион
Това е ден за същински за самопризнания. Дали ще са приятни или не не е толкоз значимо, колкото самата откровеност на индивида. Оценете точно нея.
Стрелец
Това е ден за разкриване на истини. Не бързайте да се възмущавате от себе си, а се приемете такива, каквито сте, изключително в случай че откритието ви не вреди на никого.
Козирог
Този ден може да разкрие някои секрети, свързани с обичания ви човек. Помнете, че хората се трансформират и това по никакъв начин не е неприятно. Хората се развиват непрестанно, вие също.
Водолей
През този ден внимавайте да не загубите ваша движимост или документи. проверявайте всичко по няколко пъти, само че бъдете сигурни, че най-важното е у вас.
Риби
Предупредете колегата си, че сте сантиментално настроени и той ще ви разбере. Вместо да го измъчвате с догатки просто му кажете какво очаквате от него.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР