Овен Това е ден, подходящ за реализация на смели идеи.

...
Овен Това е ден, подходящ за реализация на смели идеи.
Коментари Харесай

Хороскоп за неделя, 7 януари 2024 г.

Овен
Това е ден, подобаващ за реализация на смели хрумвания. Тук-там по някой ще Ви подлага на критика зарад устрема Ви към опити, само че Вас, като характерен Овен, това надали ще Ви тормози. Ако тъкмо знаете какво желаете, безусловно ще го получите. Денят е прелестен и с цел да припомнят за себе си остарели познати, в частност - симпатични хора от противоположния пол. На тях пък вие можете да извършите незабравимо усещане. Внимателно с храната! Голяма е вероятността от хранително отравяне. Полезни са разходките, включително и по магазините. Днес ще може да извършите доста преференциални покупки.
Телец
Във всяка работа през това денонощие има някакъв подводен камък. Ако сте експерт, бързо ще разберете, по какъв начин да обезопасите себе си или своята работа. Ако пък не сте задоволително способени, ще трупате опит, учейки се от личните си неточности. Ако под Ваше управление работят и други хора, управленческите Ви умения ще се показват в вярно разпределение на дилемите и в предоставяне на фронт за активност на всички, а и в вярната съгласуваност на всички действия. Това не е подобаващ ден, в който да мислите, или да се оптвате да си намерите нова работа по специалността.

Близнаци
Съвместните финансови и всякакви други парични въпроси, свързани с Вашия обичан човек, може да се окажат комплицирана тематика за разискване. Това значи, че би трябвало да заемете твърда позиция, в случай че се отнася за някой родственик или другар, които имат табиет да взимат пари на заем и да не го връщат в точния момент. Може и да изпитвате възприятие за виновност, защото не сте им помогнали, само че по този начин ще съумеете да избегнете голям брой проблеми, които биха зародили, в случай че се бихте съгласили.

Рак
Каквото и да е времето на улицата, в душата Ви ще е доста топло и уютно. И всичко това - с помощта на Вашия обичан човек! И също така, за основаването на тази топлина, той няма да се наложи да поставя безспорни никакви старания: изцяло ще Ви бъде задоволително наличието му в живота Ви.

Лъв
Най-добре е този ден да прекарате в фамилен кръг. Укротете своя възторг, забравете старите обиди и се примирете с домашните си. Погледайте дружно някакъв филм, само че вкъщи, тъй като другояче са вероятни разочарования, което пък ще провокира нов спор. Изберете някакъв благонадежден и към този момент пробван вид ” - „ Хубава жена ”, да вземем за пример...

Дева
Днес може да се окаже, че имате някаква покана за среща. Само че до последния миг няма да можете да решите, желаете ли да отидете, или не. Звездите Ви поучават, въпреки всичко да отидете. Може пък внезапно да Ви хареса!

Везни
Неутрален ден от всяка позиция, с изключение на сантименталната, където въздействието на позитивните трендове ще бъде осезаемо. Днес ще можете да решите доста персонални проблеми, в случай че се отнесете към тях съществено, а не оставяте нещата на самотек. В общуването с обичания човек избягвайте недомлъвките. Колкото сте по-искрени, толкоз ще бъде по-добре. Възможно е превъзмогване на различията с по-възрастни родственици и остарели другари, не одобряващи някои Ваши действия в близкото минало. Ако продължавате да държите на нормалния си метод на деяние, това няма да Ви помогне по никакъв метод да постигнете триумф. Абстрахирайте се от всичко, и си спестете неразбориите и затрудненията.

Скорпион
Планирането - това е ключ към Вашия триумф. Затова си отеделте задоволително време за обсъждане на всички елементи. Датите, точното време и друга значима информация, се нуждаят от изключително внимание, тъй че фокусирайте вниманието си върху това, да можете да синхронизирате нещата и те да бъдат по едно и също време. Колкото по-рано можете да извършите това, толкоз по-добре. През втората половина на деня, нещо непрекъснато ще Ви отвлича. Постарайте се да сведете до най-малко своето присъединяване в работата на другите хора.

Стрелец
Днес Вашият обичан човек ще Ви опише за нещо доста изумително, само че недостъпно и недостижимо и по тази причина би трябвало просто да вярвате на думите му, без да се пробвате да ревизирате тяхната меродавност, даже и да провокира у Вас някакви подозрения.

Козирог
От позиция на Вашия сътрудник, през днешния ден Вие ще бъдете безусловно непоносими, извънредно неразбираеми и доста сложни за другарство. От Ваша позиция всичко това ще бъде правилно единствено и само за него.. Рискувате да прекарате един не доста прелестен ден дружно и по тази причина май е по-добре да бъдете по-далече един от различен.

Водолей
Днес за вас ще е доста значимо мнението на Вашия обичан човек по отношение на това, какво и по какъв начин вършите. Даже и мнението му да се окаже неправилно, звездите Ви поучават въпреки всичко да се вслушате в него. Дори и в случай че единствено Ви накара да се замислите и още веднъж да прецените нещата...

Риби
Днес хората ще Ви обкръжават с илюзии - постарайте се, да не се поддавате! Не би трябвало прекомерно да се доверявате на красиви думи и големи букети с цветя! Възможно е, зад всичко това да стои изпепеляваща пристрастеност, само че това е към момента незадоволително, с цел да се вземат дефинитивни решения. Отнасяйте се към великодушните похвали за Вас по-скептично. Това напълно не значи, че не ги заслужавате, само че работата е там, че зад тях може да се крие предпочитание за приемане на персонална полза. Обективно оценете ситуацията и си направете лични заключения.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР