Овен Те знаят как да се забавляват, не се притесняват

...
Овен Те знаят как да се забавляват, не се притесняват
Коментари Харесай

Вижте какво търсят зодиите в приятелството

Овен
Те знаят по какъв начин да се забавляват, не се тормозят да нарушават разпоредбите и се впускат във всички завършения, които им предлага живота. Нужен им е другар, който да е също по този начин куражлив и въодушевен, само че в това време да е по-балансиран и разумен и понякога да ги връща на земята, когато прекалят.

Телец
Вироглави, само че и доста лоялни. Трябва им време, с цел да се привържат към някого и да могат да му се доверят, само че създадат ли го един път - ще извърнат света за него и в никакъв случай няма да го предадат. Трябва им другар, който схваща и харесва тази тяхна неотстъпчивост, само че и е също толкоз предан и лоялен, колкото тях.

Близнаци
Близнаците обичат да се сприятеляват, да поддържат връзка, да очароват с чара си. За тях другарството настава, когато намерят някой толкоз обаятелен и неотразим като тях, с който не могат да се надприказват. Но този човек би трябвало също да познава и обича същинската им същина. На купони близнаците са радостни и занимателни, само че когато останат сами са чувствителни и го демонстрират пред доста малко хора.

Рак
Най-чувствителните и състрадателни знаци. Предпочитат дребните и простички неща в живота, пред блясъка и славата. За тях приятелят е този, който не би имал нищо срещу да останат у дома, да поръчат пица и да се впуснат в трогателни диалози, в сравнение с да отидат на шумно празненство. И не ги укорява за това. Но също, някой, който се пробва да им помогне да излязат от зоната на комфорт и има вяра в тях.

Лъв
Връзката с другите е доста значима за лъвовете. Искат приятелите им да им се възхищават и да ги хвалят. За тях положителният другар е този, който харесва доста неща в тях и непрекъснато им припомня какъв брой са положителни. Но и този, който не се опасява да им каже, когато са сбъркали с нещо или демонстрират прекалено его.

Дева
Те са деликатни, прагматични и желаят всички към тях да са добре. Приятелят е този, който схваща техния перфекционизъм и това не го нервира или натоварва. Той даже е подготвен да им помогне да държат нещата под надзор. Но в напечени обстановки им оказва помощ и умее да ги забавлява, когато не всичко се е наредило съгласно проектите.

Везни
За тези зодиакални знаци дълготрайните и откровени връзки са най-важното нещо в живота. Искат някой, който също цени другарството извънредно високо и знае какъв брой съществено е това. Тъй като са постоянно изискани и с съвършени обноски, би трябвало им някой, който също е грациозен и учтив. Но и да не се тормози ги предизвестява, когато са станали прекомерно надменни и би трябвало да изтърван малко пара.

Скорпион
Когато се доверят на някого и основат мощна връзка, те имат намерение това да е за цялостен живот. Верният другар за тях схваща тези мощни усеща, тази пристрастеност, с която вършат всичко и не ги съди, че са толкоз крайни. Приятелят би трябвало също да е привикнал, че скорпионите са потайни и загадъчни и не всеки път ще им споделят всяко едно нещо, което им се случва. Но пък в никакъв случай не биха предали непосредствен.

Стрелец
Приключенци, които желаят да обикалят света и да видят всичко. Най-добрият им другар би трябвало да ги следва, да се съгласява с щурите им хрумвания, да обича да пътува. Но и е този, който им дава сили и кураж да се върнат у дома и да го карат по-спокойно, когато би трябвало.

Козирог
Амбициозни са и постоянно преследват задачите си. Нужен им е човек, който не се нервира на тази тяхна потребност постоянно да са първи, който ги стимулира да работят по-здраво и да бъдат още по-добри. А при загуби, да им дава положителни препоръки и да ги успокоява, тъй като животът не е непрекъсната конкуренция.

Водолей
Приятелят за тях е човек, който приветства ексцентричната им природа и им се радва за това, че са по-различни и шантави. Водолеят и най-хубавият му другар си имат доста вътрешни смешки, които единствено те си схващат. Когато обаче водолеят стане прекомерно придирчив, приятелят му го връща на земята.

Риби
Въображението на рибите работи на цялостни обороти, те са креативен настроени и доста чувствителни. Радват се, когато има човек, който поддържа концепциите им и ги въодушевява да творят. Трябва и да ги утешава, когато са смутени. Но когато са вглъбили прекомерно в своите мечти, рибите да знаят, че има човек, който да им подсети за действителността.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР