Овен Тази сряда ще ви донесе повече, отколкото предполагате. Необходимо

...
Овен Тази сряда ще ви донесе повече, отколкото предполагате. Необходимо
Коментари Харесай

Три зодии поправят стари грешки, една печели, друга губи

Овен

Тази сряда ще ви донесе повече, в сравнение с допускате. Необходимо е да имате задоволително място, с цел да поберете всички страсти и познания.

Телец

Денят ще ви върне обратно в спомените. Много значима концепция може да бъде подбудена точно от тази потиснатост, тъй че не я отпращайте.

Близнаци

Помислете добре дали не сте пропуснали някого с коледните поздрави и дарове. Може да наваксате с пропуща и да поднесете нещата по този начин, че да не ви се сърдят.

Рак

Бъдещето ще покаже дали сте били прави или не, в този момент правете, каквото би трябвало. Не правете взаимни отстъпки с възприятията си.

Лъв

Денят ще ви напомни забравено заричане. Празничните дни са превъзходен мотив да го осъществите и да компенсирате закъснението.

Дева

Не се ядосвайте за дребни и незначителни неща. Ще ви бъде препоръчано да участвате в щедрост, Не отхвърляйте.

Везни

Денят ще ви покаже ваша дребна неточност. Вие може да извършите по този начин, че да я превърнете в нещо особено, посредством, на което нещата стават специфични.

Скорпион

Всичко е поправимо, само че смяната също е нужна. Ако нещо не идва при вас, може би би трябвало да помислите за някои усъвършенствания по себе си.

Стрелец

Денят ще ви предложи същинско развлечение за мозъка. Не забравяйте, обаче, че не всичко в живота е игра и някои способи не се ползват.

Козирог

Днес ви чака облага. Превърнете я в инвестиция, като я споделите с околните си.

Водолей

Денят ще ви зарадва с предстоящо самопризнание. Може да отпразнувате достижението, само че не спирайте до тук.

Риби

Денят ще бъде претъпкан от събития и прекарвания. Внимавайте да не загубите значима движимост в цялото препускане, което ви чака.

От аctualno.com
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР