Овен Тази събота не пренебрегвайте нуждите и молбите на половинката

...
Овен Тази събота не пренебрегвайте нуждите и молбите на половинката
Коментари Харесай

Скорпиони и Стрелци да се пазят от дрязги с половинката

Овен

Тази събота не подценявайте потребностите и молбите на половинката ви. Уважете нейното или негово предпочитание. Ще ви бъде отвърнато със същото.

Телец

Тази събота проявете деянията повече любезност от нормално. Половинката ви не е в въодушевление и няма никакъв смисъл да се прави покруса от това. Съгласете се с него или с нея и казусът доста бързо ще отмине, че и ще се не помни.

Близнаци

През този ден е допустимо обичаният ви да се държи неясно за вас. Не търсете разумна причина, тъй като такава няма. Опитайте се да разберете възприятията му или напряко го попитайте какъв е казусът, само че благо.

Рак

Днес се подгответе да прекарате деня си  в доста диалози с другари. Половинката ви е надалеч от вас и това ще ви тормози. Вземете си зареждащо устройство за телефона.

Лъв

През този ден е допустимо да пропуснете значима дата, обвързвана с връзките ви. Добре е,че половинката ви няма да отдаде изключително значение на пропуща ви и ви остава единствено да се забавлявате добре.

Дева

Тази събота няма да ви е елементарно да изразите мислите си разбираемо. От това може да зародят някои затруднения в общуването с обичания ви човек. Не позволявайте това да прерасне в спор, а търпеливо изчакайте момента, с цел да обясните добре какво тъкмо сте имали поради.

Везни

Почивният ден е подобаващ за срещи и запознанства. Освен това може да отделите време, с цел да потърсите подарък, с който да изненадате половинката си. 

Скорпион

През този ден половинката ви ще предяви искания към вас. Резултатът ще зависи от ваша реакция, за която ще ви е мъчно да сдържите. Това обаче може да докара до сериозен спор и изясняване на връзките. 

Стрелец

Не рискувайте да ядосвате колегата си, като го карате да ревнува. Ако имате искания към него, най-добре му обяснете напряко какво очаквате от него.

Козирог

През този ден ще имате потребност от помощ от страна на колегата ви. В това няма нищо срамно. Най-добре се прави работата, като се работи в екип. 

Водолей

През този ден може да преживеете смяна в връзките ви с колегата. Може би към този момент може да методите с повече религия за връзката ви и да се решите на по-сериозна крачка, изключително в случай че към този момент сте дружно от няколко години.

Риби

Тази събота не оставайте вкъщи. Излезте с обичания ви човек на разходка. Може да си извършите и пикник. Това е гаранция за същинско положително въодушевление.

Източник: actualno.com
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР