Овен Тайната на успешния ви ден днес е да не

...
Овен Тайната на успешния ви ден днес е да не
Коментари Харесай

Везните намират лесни решения, на останалите им е студено

Овен

Тайната на сполучливия ви ден през днешния ден е да не вършиме от мухата слон. Преувеличението няма да ви помогне. Изберете си активност, която досега ви се е коствала прекомерно сложна за осъществяване.

Телец

Това е вашият ден. Сега ще сте способни на чудеса. Използвайте уменията си, с цел да измененията обстановката, която най-вече се нуждае от усъвършенстване.

Близнаци

Днес ще ви е мъчно да решите по какъв начин тъкмо да прекарате деня. Затова оставете избора и самодейността на другите членове на вашето семейство.

Рак

Днес ще се радвате на мира, което жадувате от дълго време. Помислете по какъв начин тъкмо да употребявате времето си, само че не тръгвайте на дълъг път.

Лъв

Имате потребност да възстановите силите си и това няма по какъв начин да стане, като вършите 100 неща по едно и също време. Просто си позволете да останете в леглото, колкото време поискате.

Дева

Очакванията ви за колегата през днешния ден може да претърпят провал. Преди на извършите някаква драма, помислете толкоз ли е решаващо това разграничение.

Везни

Това е ден, в който решенията ще се намират елементарно. Отпуснете се в приятна конюнктура и помислете добре над най-важните въпроси, които ви вълнуват.

Скорпион

През този ден може да ви коства, че целият свят е против вас, само че това ще се дължи на вашата песимистичност и неприятно въодушевление. Най-добре останете вкъщи и не говорете с никого, до момента в който не ви мине.

Стрелец

Днес не си мислете, че някой съзнателно желае да ви навреди или нарани. Той или тя просто изрича мнение и няма по какъв начин да знае, че с това ви визира.

Козирог

Това е подобаващ ден за медитиране или научаването на нови практики, свързани с усмиряване на нервите. Опитайте и ще видите, че ще има резултат.

Водолей

Макар че е почивен ден ще имате блестящи хрумвания и хъс за работа. Не си отхвърляйте, в случай че сте въодушевени. Няма неприятно да започнете седмицата с преимущество пред останалите.

Риби

През този ден не оставайте вкъщи. Имате потребност от разпръскване и разходка. Намислете си цел и самоуверено тръгнете към нея.

Източник: actualno.com
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР