Овен Сряда е добър ден за родените под Овен, стига

...
Овен Сряда е добър ден за родените под Овен, стига
Коментари Харесай

Хороскоп 23 декември: Куп проблеми за 2 зодии

Овен
Сряда е добър ден за родените под Овен, стига да не позволите непознато вмешателство във финансовата си активност. Бъдете по-дискретни и резервирани към непознатото любознание. Хубаво е през днешния ден да разчитате на личните си сили и благоприятни условия, а не да поверявате работата си на различен.

Телец
Проблемите през днешния ден при Телците са разследване от предоверяването им по отношение на близките. Сами допускате да се намесват в работата ви и попадате в неудобно състояние. Денят е сполучлив и носи огромни облаги за предприемачи, търговци и креативните персони с обществена изява.

Близнаци
Хубав и печеливш ден е сряда за Близнаците, в случай че съумеете да преглътнете някои обиди и разочарования. Не е нужна вашата искреност, а изразяването на незадоволеност ви е съвсем неразрешено. Някои от вас изпитват мощни материални компликации, превъзмогването на които ще стане единствено с огромно самообладание. Бъдете благоразумни и внимателни.

Рак
В сряда Раците са завладени от възприятие на нестабилност заради материални проблеми. На работното място е допустимо да се сблъскате с враждебността на мъж, може би директен шеф, и е добре да не влизате в борба. Успешен ден за съдружен бизнес, а някои от вас ще имат прелестно пътешестване.

Лъв
Днешният ден е доста добър за Лъвовете, изключително за занимаващите се с точни науки и пари. Характерни са подписванията на контракти и основаване на нови връзки, връзки и партниране. Повечето от вас ще разпрострат сериозна и сполучлива делова активност в сряда. Много удобен ден за срещи и контакти в обществото и с другари.

Дева
Сряда ще бъде приятна и за Девите, макар че ще се сблъскате с компликации, които са от финансов темперамент и в партньорските взаимоотношения в бизнеса. Днес сте в “задънена улица” и няма да се справите с проблемите. Необходимо е търпеливо да изчакате. Чудесно ще се чувствате в службата и денят ви ще бъде прелестен.

Везни
Везните интуитивно схващат предопределеностите за деня и множеството от вас ще изявят любвеобилни и майчински настроения. С очебийно самообладание би трябвало да методите към всичките от делата си в сряда. Засилен е вашият алтруизъм през днешния ден, само че не е добре да го проявявате на работното място.

Скорпион
Щастлив е денят за някои от Скорпион, макар че някои от делата ви са заплетени или даже са се оказали безсмислени. Финансите на Скорпионите през днешния ден са подвластни от благоразположението на един мъж. Това при предприемачите ще се реализира с цената на информация за активността им. Професионално ще се сблъскате с някои неволи.

Стрелец
Стрелците през днешния ден ще имат един незадоволителен ден, най-вероятно “замразените” домашни връзки ще дадат най-ярък отпечатък върху настроението ви. В служебните си връзки не се предоверявайте ненужно, защото заради гафа на различен вие ще се изправите пред компликации. Някои ще имат усложнение от веществен темперамент. Затруднения за тези, които са в съдружен бизнес.

Козирог
При Козирозите сряда е обвързвана с желанието им да получат интересуващата ги информация. Денят изисква да бъдете толерантни и дискретни при срещи и контакти. Много сполучлив и печеливш е професионалният ден. Деликатно стоят домашните взаимоотношения – имате някои компликации, които са напълно по силите ви да се справите. Необходими са по-големи старания от ваша страна.

Водолей
Сряда е любовен ден за Водолеите. Вие сте в прелестно въодушевление, а и чарът ви няма да остане неусетен. Флуидите, които излъчвате, са блян към откровено другарство и естетика. Въпреки финансовите проблеми, които няма да можете да разрешите през днешния ден, денят се обрисува сполучлив. В дома си множеството от Водолей имат един доста любопитен по отношение на тях човек. Доверете единствено нещата, които засягат двама ви.

Риби
Труден ден за Рибите, обвързван с финансови проблеми. Служебно обаче денят е много добър и за мнозина носи облаги. Повечето от вас ще са удовлетворени от служебната си изява и ще се усещат оправдани за компликациите, с които се сблъскват. Необходимо е предприемачите сред вас да бъдат търпеливи и да разчитате на интуицията си, която няма да ги подведе и този път.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР