Овен Срещите и запознанствата през този ден могат да изиграят

...
Овен Срещите и запознанствата през този ден могат да изиграят
Коментари Харесай

Хороскоп за 3 май: Повечето зодии имат невероятен късмет

Овен
Срещите и запознанствата през този ден могат да изиграят значима роля във Вашия живот. Много от представителите на знака през днешния ден ще се сблъскат с сантиментални увлечения, а някои ще се влюбят напълно съществено, и то от пръв взор. Наистина, през днешния ден интуицията Ви е безмълвна и дори ще се скъпи да Ви подскаже въпреки и напълно малко, тъй че рискът да започнете несъответствуващи връзки е значителен. Денят е не неприятен за пътешестване, само че е най-добре да не го вършиме без компаньон. Даже и най-мълчаливия, затворен и неприветлив сателит е по-добър от никакъв. Парите си харчете пресметливо - съществува риск да извършите недомислени и ненужни покупки.

Телец
Доста комплицирано ще бъде за Вашия обичан човек през днешния ден да разбере, какво желаете да му кажете с тези или тези Ваши дейности. Той няма да може да разбере Вашите претекстове и стремежи и по тази причина ще се държи разсеяно и несъответстващо. Постарайте се да бъдете по-открити и разбираеми.

Близнаци
Денят ще се подрежда забавно, и в рамките на приемлвото - непредсказуемо. Това значи, че би трябвало да сте изцяло удовлетворени. Непременно ще се окажат благоприятни условия да се деянията. В интерес на истината ще се наложи да „ поизбутате” някого от сътрудниците или неотдавнащни настоятелен сътрудници, а това, несъмнено, няма да добави естетика в връзките. Финансови усложнения са вероятни за тези, които възнамеряват огромни покупки. Не е желателно да взимате пари на заем. Ще прекарате чудесно времетео си със своите близки, в случай че се откажете от разискване на въпроси, чието решение не знаете. Едва ли през днешния ден биха Ви дали кой знае какъв брой потребни препоръки и отзиви.

Рак
За Вас този ден ще бъде доста сполучлив, и то - във финансово отношение. Възможно е повишение на заплатата, или поява на спомагателен източник на приходи, а не са изключени и преференциални покупко-продажби. Ако се занимавате с бизнес, ще изпреварвате съперници и бързо ще намирате излаз от комплицирани обстановки. Ще Ви радва общуването с околните: връзките остават все по този начин хармонични, а може и да стигнете до цялостно взаимно схващане. Новите запознанства, за жалост, няма да оправдаят упованията, защото ще се срещнете с безинтересни хора.

Лъв
Денят е доста отмерен и спокоен. Целеустремените натури получават това, към което се стремят, а Вие, като същински представител на своя зодиакален знак, сте в действителност такъв(такава). Ще се появи опция да уредите връзките с новите си сътрудници, а сред тях може да се окажат хора, на съдействие с които по-рано дори и не сте разчитали. Хармонично ще се подреждат връзките с околните и в фамилията Ви ще царува взаимно схващане. Дръжте се във висша степен почтено, и с това ще заслужите уважението на обкръжаващите.

Дева
В непривична конюнктура Вашият любим може в края на краищата да Ви покаже, какъв брой доста значите за него. Обърнете внимание на това, че доста неща тази заран ще се развиват мъчно, със забавено движение. Отменете плануваното за през днешния ден вървене по магазините и за покупки - не се предлага да се запасявате за дълъг интервал. Има възможност през днешния ден да възникне спор с един от старите Ви врагове. Икономично разходвайте силите си и не подценявайте профилактиката.

Везни

Дребните диалози могат да доведат до обилни събития. Ако внезапно нещо Ви е тормозило, не би трябвало да се насилвате с другарство. Вместо това се старайте просто да поддържате ежеднесните диалози и сдържано обменяйте реплики с обкръжаващите Ви. Не единствено ще научите много отлични приьоми, а ще завържете и потребни запознанства, само че в един миг ще разберете, че Вашата срамежливост се е изпарила, а дори и не сте забелязали.

Скорпион
Съвсем няма да е елементарно през този ден на Вашия обичан човек да схване Вашите усеща и планове. Само че той толкоз доста ще се старае, че ще стигне до цялостно схващане и осъзнаване на всички Ваши планове и претекстове. Не забравяйте да го оцените по достолепие и, несъмнено, да го похвалите.

Стрелец
Днес ще Ви се случи нещо ненадейно, което значително ще повлияе на Вашия персонален живот. Възможно е, измененията да са незначителни, само че събитията, които ще ги последват ще са зашеметяващи и удивителни. Бъдете нащрек,за да не сбъркате при избора на тактика на държание!

Козирог
Днес би трябвало да намерите най-малко минутка за прям диалог със своя обичан човек. Този диалог може да се покаже по- резултатаен от другите подмятания, закани или опити да докажете нещо с дейности или отстъпки. Впрочем и сами ще се убедите, стига единствено да опитате...

Водолей
Днес Вашия най- добър другар може доста мощно да промени отношението Ви към Вашия обичан човек Това е допустимо да стане с помощта на фразата: „ на мен не ми харесва!” - казана от него, а може и да бъде по някакви други аргументи.Като цяло, през днешния ден е най- добре да не обсъждате персоналния си живот с приятелите.

Риби
Днес може да се случи по този начин, че сегашният Ви обичан да се запознае с предходния. При това е евентуално, никой от тях да не е на ясно каква роля е изиграл другия във Вашия живот. В взаимозависимост от това, до какъв брой елементарно биха намерили общ език, Вие може да им кажете, или да си замълчите.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР