Овен Срещите и запознанствата през този ден могат да изиграят

...
Овен Срещите и запознанствата през този ден могат да изиграят
Коментари Харесай

Хороскоп 21 април: Кошмарен ден за 3 зодии

Овен
Срещите и запознанствата през този ден могат да изиграят значима роля във Вашия живот. Много от представителите на знака през днешния ден ще се сблъскат с сантиментални увлечения, а някои ще се влюбят напълно съществено, и то от пръв взор. Наистина, през днешния ден интуицията Ви е безмълвна и дори ще се скъпи да Ви подскаже въпреки и напълно малко, тъй че рискът да започнете несъответствуващи връзки е значителен. Денят е не неприятен за пътешестване, само че е най-добре да не го вършиме без компаньон. Даже и най-мълчаливия, затворен и неприветлив сателит е по-добър от никакъв. Парите си харчете пресметливо - съществува риск да извършите недомислени и ненужни покупки.

Телец
Очаква Ви прелестен ден, доста подобаващ за другарство, другарски срещи и нови запознанства. Ще прекарате времето си добре, намирайки доста мотиви за наслада и забавление. Лесно ще се справяте с домашните отговорности. Ще се появят нови хрумвания и проекти. Финансовата обстановка е удобна и ще може да вършиме по-едри покупки. През втората половина на деня са евентуални пътувания, които ще бъдат уморителни, само че сполучливи. Денят е подобаващ за разискване и начало на взаимни планове.

Близнаци
Днес за себе си ще откриете някаква истина, която от дълго време се смята явна и разбираема за всички. Вашият обичан човек ще се радва на това изобретение дружно с Вас, а дори и повече от Вас. Постарайте се да запомните това, което ще разберете през този ден, тъй като в бъдеще ще Ви потрябва.

Рак
Много елементарно ще бъде през днешния ден да Ви обиден, обидят или наранят. Разбира се, Вашите близки и родственици ще виждат това и интензивно ще се пробват да наблюдават всичките Ви усеща, само че и Вие ще би трябвало да се погрижите за себе си. Ако от по-рано знаете, какво ще Ви аргументи болежка, по добре е да го избягвате, доколкото е допустимо.

Лъв
За Вас през този ден нещата ще се подреждат малко или доста обикновено. Изключение могат да създадат единствено връзките с родителите или Вашата втора половинка. Очевидно, в околните дни сте ги разсърдили не на смешка и в този момент ще се наложи много да се потрудите, преди да стартират да изпитват към Вас предходните обич и доверие.

Дева
Постъпките на Девите ще притеглят вниманието и представителите на този знак ще се окажат най-обсъжданите персони за деня. Това може доста да Ви нервира, защото напълно не сте имали желание да ставате обект на злословия, само че надали ще съумеете да повлияете на обстановката, тъй че просто се дръжте почтено и се постарайте да не се злепоставяте. Няма да е зле, да се запознаете с искащите за това: ярките персони постоянно провокират интерес. За страдание вероятността да срещнете съдружник, съидейник, и дори просто забавен човек, не е изключително огромна. По-добре предпочетете общуването със старите познати.

Везни
Дори и във вашите връзки от дълго време да не се вижда светлинка, а и да са Ви се коствали безрадостни и безперспективни, точно през днешния ден тази светлинка ще се появи. Ако пък в никакъв случай не сте имали каквито и да било проблеми с Вашата половинка, очаквайте същински празник и потресаваща приказност от обич!

Скорпион
През този ден ще сте способни на най-истински героизъм, което и дори не сте очаквали от себе си. Впрочем, Вашия обичан човек напълно няма да се учуди от такова държание: той е знаел, какъв капацитет е заложен у Вас и в никакъв случай не се е съмнявал. Следващия път обезателно му повярвайте!

Стрелец
През целия ден ще бъдете привлечени от някаква загадъчност. От сутринта ще се стремите да не стават дейностите Ви обществено притежание. Не че няма да имате предпочитание да споделите с другари, само че няма да започнете да разгласявате концепциите си за всичко и пред всички. През втората половина на деня ще Ви се прииска, да скриете от страничните хора своите усеща, усещания, благосклонности и прекарвания. Не е изключена загадка любовна среща, или присъединяване във финансова спекулация.

Козирог
Изключително доста зависи от опцията Ви да се концентрирайте и бързо да взимате решения. Днешният ден няма да Ви даде време за размишления, претегляне на всички „ за” и „ против”, както и за разработване на оптимална тактика. Трябва да дойдете, да видите и да успехите. Това значи,че ще се постанова да бързате съвсем непрекъснато. За влюбените всичко ще се подрежда доста добре, а мощните усеща безусловно ще ги въодушевяват. Днес самотните представители на знака не би трябвало да хранят огромни очаквания за нови запознанства. Не забравяйте, че първото усещане можа да бъде лъжливо.

Водолей
Какво може да бъде по-приятно от хубава вечер в приятна компания? Разбира се, единствено вечер в компанията на обичания човек. Днес ще имате опция да съчетаете всичко това. Има възможност да получите покана от свои общи другари, да отбележите някакво тяхно радостно събитие. Очаква Ви приятна вечер в топла другарска конюнктура.

Риби
Покажете през днешния ден на своя обичан човек усърдие и подготвеност да извършите всяка сложена Ви задача. Тези качества, безспорно, ще му харесат и ще Ви предадат обаяние в неговите очи. А на Вас единствено това Ви би трябвало.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР