Овен: СпокойствиеПред Овена се очертава спокойна година. Според звездите промяна

...
Овен: СпокойствиеПред Овена се очертава спокойна година. Според звездите промяна
Коментари Харесай

Какво обещават звездите за 2020 г.? - slava.bg

Овен: Спокойствие

Пред Овена се обрисува спокойна година. Според звездите смяна може да извършите, в случай че Вие самите го чувствате, няма да Ви се постанова да го сторите. Естествено, ще има дребни провокации, само че нищо особено. Имате непоклатимост и в персоналния живот. Не е зле да внесете в тази зона малко многообразие. Отидете на някое нетрадиционно място с обичания човек, доставете си удоволствия, които си забранявате. В настоятелен проект 2020 година също е спокойна, дори Ви оставя средства за икономисване. Налага се, както постоянно, да работите доста и настойчиво.

Телец: Промени

Големи промени се обрисуват за Телците и е много допустимо в избрани моменти, а може би даже и постоянно, да желаете да си върнете назад остарелия живот. Няма по какъв начин да стане. Научете се да приемате новостите със успокоение и дори може да им се радвате. В персоналния живот се планува естетика със личното аз, което значи – и с сътрудниците.Нищо чудно 2020 година да се окаже Година на сватби и бебета в дома на Телеца. Възможно е също да стартирате нов бизнес. При такива съществени промени, може да се окаже, че финансовото успокоение от 2019 година ще бъде дисбалансирано, само че пък евентуално всичко е за положително и в бъдеще ще получите великодушна отплата за по-трудните дни.

Близнаци: Загъбрвате 5 сложни години

Близнаците ще се чувствате добре през 2020 година даже единствено, поради обстоятелството, че загърбват един много комплициран за тях 5-годишен интервал, както и да е изглеждало в профил на тези, които си мислят, че Ви познават.Тази година ще бъде преходна към в действителност доста сполучливата 2021 година Гответе се за скока във всички връзки. Може да усетите новата сила още от ноември – декември – ще пристигна първо като възприятие на облекчение, след това – като предпочитание за полет.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР