Овен - Скъпи Овни, в новия месец ще бъдете в

...
Овен - Скъпи Овни, в новия месец ще бъдете в
Коментари Харесай

Пълен хороскоп за месец август за всички зодии

Овен - Скъпи Овни, в новия месец ще бъдете в огромни изкушения и ще срещате проблеми там, където минимум ще ги чака. Ситуацията сигурно ще се усложни в допълнение от ненужния ви военен дух и раздразнителност. В динамичността, в която живеете, възходите и паденията са нещо предстоящо и обикновено, тъй че разберете какво се случва сега. Следващият интервал носи проблеми на доста Овни посредством хора, които до през вчерашния ден са били считани за другари, написа novini.bg.

Тъй като Марс е във вашия бранш на здравето, време е да измененията някои привички. Марс ще остане там до 14 септември и може да ви донесе здравословни проблеми, а червата и храносмилателната система като цяло могат да бъдат изключително чувствителни. Пазете се от вирусни инфекции. Възможен е зъбобол. Този интервал е подобаващ за тренировки и може би началото на някаква нова физическа интензивност. Работната средата към този момент може да бъде стресираща и може да изпитате някаква провокация от сътрудници.

В началото на този месец сте малко палави. Нищо не е задоволително забавно за вас и силата ви не е неподвижен. Интересувате се от неразрешени плодове и може да ви се случи „ неразрешена обич “. Само си помислете, че може да доближи до ушите, които не би трябвало да го чуват, и тогава ето ви абсурдът. Всичко това ще бъде настоящо през втората и третата седмица на август. Пълни сте с ентусиазъм, имате някакъв „ вълшебен “, сексуален заряд, изключително през последната десетдневка на месеца.

Телец – Скъпи Телци, със своето усърдие и ангажираност в трудовата сфера през август, ще изненадате сами себе си. Вие сте измежду щастливците този месец. Вашето положително въодушевление ще продължи като такова и ще сътвори идеалните условия за измисляне на нови проекти. Ще изпитате известно напрежение, само че то ще бъде доста изобретателно и с позитивен резултат. Уверете се, че сте гъвкави и избягвайте избрани конкурентни обстановки, които ще зародят.

Секторът на любовта и пристрастеността се задейства от Марс чак до 14 септември, тъй че това е добър интервал за започване на връзка, където страстите ще бъдат интензивни през цялото време. Тези, които са родители, могат да имат повече провокации с децата през този интервал. Много е евентуално доста Телци да стартират нови запознанства, нови страсти през идващия интервал. Жените Телец ги чака красива изненада в края на месеца.
Венера в Дева до 16 август основава също доста хубав интервал за обич. Сега елементарно ще се влюбвате или ще се радвате на съществуваща към този момент връзка. От 17 август до 10 септември, когато Венера е във Везни, е удобен интервал за работа, връзки с сътрудници. Ако имате някакви спорове, те биха могли да бъдат много смекчени.

Връзките, в които не вървят нещата, ще бъдат в сериозен интервал. Уран, който е в съпротива на бранша на партньорството може да ви сервира неприятни изненади или вие самите да вземете решение да се разделите. Партньорът ви може непрекъснато да ви изненадва с държанието си и да носи чувство за неустановеност. Това е ориентирано към смяна в живота ви и продължение напред.

Близнаци – Скъпи Близнаци, август ще бъде добър месец за вас. Време е да станете по-активни и да се възползвате оптимално от вътрешните си сили. Настроението във всяка значима област от живота ви ще бъде позитивно и това ще ви помогне да преодолеете трудностите и да избегнете клопки, които могат да се трансфорат в неуспехи. Това, от което се нуждаете, е да употребявате силата си по верния метод, насърчавайки персоналните си проекти повече, в сравнение с нормално. Идеите и проектите, които са съществували единствено във вашия разум, в този момент ще стартират да стават действителни.

В персоналния си живот не позволявайте на другите да се възползват от вашата приемливост и сложете завършек на някои сложни обстановки. В прочувствен проект връзките на някои Близнаци са станали по-сложни и студени. Въпреки че ви е мъчно да се разделите от хората, на някои контакти времето просто е изтекло.

В любовния си живот ще намерите метод да разрешите проблем, който е оказал доста влияние. Вече можете да установите нужните контакти и диалози, които да извърнат нещата във ваша изгода. Ако имате връзка, вземете под внимание сигналите, изпратени от колегата ви, и не подценявайте неговите потребности.

Връзката ви с колегата ви е на път да влезе в по-еротичен стадий. Общите ви стремежи и упоритости ще ви припомнят за повода да сте дружно през всичките тези години и любовта ви да се възроди.
Вашите пристрастености ненадейно ще се разпалят, както и желанието да изпитате промени на прочувствения проект. Трябва обаче да се означи, че този интервал не носи никакви съществени връзки, а единствено завършения и занимания. Всъщност тъкмо това, което сега ви липсва.

Рак - Скъпи Раци, при започване на месеца ще почувствате малко неустановеност, заради обстоятелството, че няма да можете елементарно да изпълнявате някои от дилемите си. Вашите връзки също ще преминат през недодялан сектор и ще ви трябват доста старания, с цел да поддържате салдото в себе си, както и във вашата среда. Ще остане да виси нещо във вашите професионални и финансови каузи и ще ви би трябвало много самообладание и непримиримост, с цел да постигнете задачите си.

През август до 14 септември може да пътувате повече, защото Марс е в Дева. Това се отнася за по-кратки направления. Можете също по този начин да получите санкция, тъй че шофирайте деликатно. През този интервал ще бъдете по-остри в думите и много сериозни към близките. При някои ще зародят проблеми с пикочните пътища, както и гинекологични проблеми.

Защитете персоналните си връзки и не забравяйте, че можете да намерите жизнеспособни решения на всички проблеми, които могат да зародят в тях. През последната седмица ще се сблъскате с някои компликации, свързани с вашия честен кодекс и вашите табута, които постоянно могат да ви създадат упорити и твърди. Този път се пробвайте да бъдете по-гъвкави и ще преодолеете всяко препятствие; нищо няма да може да наруши салдото ви и спокойствието ви.

Посветете се на колегата си и проявете обич, тъй като в този момент той/тя се нуждае най-вече от това. Интуитивно ще усетите по кое време е най-хубавото време да поправите всичките си неточности, позволени към обичания човек. Някои събития би трябвало да бъдат покрити с воала на тайната, тъй като в противоположен случай ще изпитате загуба.

Лъв – Скъпи Лъвове, август ще бъде много удобен интервал. Ще се отворят доста благоприятни условия, които ще оказват помощ доста да подобрите качеството на живот и да се доближите до фантазиите си. Но единствено от обособения човек зависи дали желае да употребява всичките си сили. Време за деяние, самодейност и увереност. Не изоставяйте започнатата работа.

Въпреки че сте известни с бързината и нетърпението си, някои събития ще подложат на тестване вашите настройки и страсти. Очаквайте няколко компликации и неочаквани спънки. Като цяло обаче това ще бъде доста позитивна фаза за вас, с доста нови завършения в професионалния ви живот. Изтощението, напрежението и споровете са част от играта, само че вълнението и положителното ви въодушевление няма да ви изоставят. Останете съсредоточени, изберете верните хора и не разкривайте проектите си на никого. Финансите ще се оправят при мнозина. Избягвайте обаче ненужните разноски. Вземете под внимание сигналите, които тялото изпраща. При първите проблеми отидете на доктор и не предприемайте самолечение.

Ще останете правилни на своите правила. Фортуната ще бъде на ваша страна. Но това не значи, че би трябвало да се отпуснете. Време е да вършиме проекти и да постигате задачите си. Не забравяйте да бъдете поредни в дейностите си. Завършете цялата работа, която сте почнали. Спонтанните дейности ще ви бъдат потребни. Само упоритата работа ще донесе резултати. Очакват ви приятни промени.

Прекарвайте повече време в другарство с околните. Давайте помощ на всеки, който се нуждае от нея. Мнозина Лъвове ще желаят смяна, само че се опасяват да се разделят с това, което към този момент имат. Така най-малко усещат някакъв тип непоклатимост. Кръгът от познати ще се разшири доста и това ще докара до непредвидена среща, която ще се трансформира в сантиментално запознанство за някои.

Дева - Скъпи Деви, навлизате в доста по-благоприятен интервал, само че в началото няма да сте наясно с това. Все още ще бъдете съпроводени от възприятие на паника и меланхолия заради неподходящи връзки в фамилията (или други). Някои от вас ще се сблъскат с непредвидени обрати, както в работата, по този начин и в персоналния си живот. Отношенията с сътрудниците ще бъдат леко обтегнати, защото Девите желаят да бъдат първи на всички места и да реализират задачата си, с помощта на аналитичния си метод на мислене, упорита работа и неизменност - свойства, които са изразени черти на техния темперамент.

След доста стрес и разстройване нещата стартират да се обръщат във ваша изгода и тази наклонност ще продължава. Повечето от вас ще открият, че имате поддръжка и състрадание даже там, където не сте подозирали, което в допълнение ще усили вашето самочувствие и задоволство.

В момента силата ви е мощна, само че необуздана и евентуално бихте си предизвикали повече щета, в сравнение с изгода. Този месец нервната ви система е прекомерно сензитивна и уязвима. Възможно е да страдате от бодърствуване. Препоръчва се постоянно да сте измежду природата, да организирате вярно диетата и съня и да ревизирате зрението си.

Предстоящият интервал носи чести срещи с обичани хора, развлечение и нужда да се отпуснете повече от нормално. Добре е да си позволите всичко, от което сте се отказали в последно време заради липса на време или персонално неодобрение. Всички Деви, които са родители, би трябвало да бъдат посъветвани да обръщат повече внимание на децата си, тъй като през идващия интервал на тях ще им бъдат доста нужни вашето схващане и внимание.

Красиви, само че леко своенравни, в паниката на ежедневните каузи и грижи, може да пропуснете значими нюанси, свързани с персоналния ви живот.

Везни – Скъпи Везни, лятото продължава за вас под положителни астрални въздействия. Животът ви продължава пък да се носи по течението. Имате чудесна опция да получите това, което желаете. Около средата на месеца може краткотрайно да загубите фокуса си, само че не се тормозете повече, в сравнение с би трябвало. През месеца звездите ви изпращат някои провокации. Марс, който е в Дева (до 14 септември) ви носи напрежение и раздразнителност, с несвързани с вас условия. Психиката ви е по-чувствителна в този интервал. Старание, самообладание е нужно да деянията. Трябва да съберете цялата си воля в пестник, с цел да докажете своята стойност на работното място. Само като държите летвата висока, отключвайки капацитета си всеки ден, ще можете да запазите позицията си. Намерете малко време за себе си и помислете кои връзки желаете да запазите в живота си и от кои би трябвало да се отървете. Това ще ви помогне да намерите по този начин мечтаното успокоение.

Лятото е интервал на мира и уют, посветете го на фамилията си, обградете семейството с обич и грижа. Това е уместно време за самоусъвършенстване, придобиване на нови познания и умения, пътешестване, подписване на познанства, присъединяване във значими събития.

Буря от съществени пристрастености и неповторими страсти дава обещание любовния хороскоп. Представителите на знака ще почувстват непреодолимо предпочитание да освежат връзките си, да се потопят във водовъртежа на събитията. През този интервал остарели забравени усеща могат да се възобновят и да изгреят с нови ярки цветове. Ще имате изкушения в любовта и възможност да влезете в загадка връзка доникъде на август, когато Венера е в символ Дева.
На свободните представители на знака се предлага да се оглеждат и да потърсят сътрудник измежду към този момент познати хора: сътрудници по работа, съседи, положителни остарели другари. Венера във вашия знак сигурно е прелестен аспект за любовта, тъй че от 17 август до 10 септември ще изпитвате особено наслаждение. Чудесно време да започнете качествена връзка.

Скорпион – Скъпи Скорпиони, август ще бъде доста позитивен за вас. Ще се сблъскате с някои компликации, само че те няма да са задоволителни, с цел да трансформират позитивните обстоятелства. Прегледайте вариантите си и се осмелете да извършите промени. Ще можете да поддържате връзка дейно през месеца и това ще направи вашето съдействие сполучливо и вашите решения по-точни. Ще можете по-добре да организирате отговорностите си и да подготвите нещата. Да знаете по какъв начин да организирате всичко е извънредно удобно качество и тази ваша дарба ще ви помогне доста през целия интервал на август. Можете да прегледате проектите си и да измислите най-хубавите способи за реализиране на задачите си.

Ако желаете този месец да подобрите изискванията и средата си на живот, ще е нужно да отделите време за себе си и за персоналното си развиване. Избягвайте да вземате доста съществени решения и стойте надалеч от клюките, изключително за работата на други хора. Слънцето в X дом в съпротива на Сатурн предизвестява за вероятността от спорове с управлението или с хора от по-старото потомство. Не се замесвайте в разногласия и не се опитвайте да убеждавате никого, че сте прави: просто губите времето и напъните си. Придържайте се към проекта си и ще докажете, че смелите инициативи постоянно могат да доведат до доста позитивни резултати. Бъдете уравновесени във финансите си и избягвайте ненужни разноски.

Що се отнася до любовната област, сърцето ви може да бие по-силно за някого. Хороскопа ви благоприятства любовния ви живот през този месец, изключително в случай че сте сами. Планетите ще ви дадат опция да се запознаете с забавни хора, които биха могли да преминат в любовни ползи. Не пропускайте шанса и бъдете отворени за оферти.

Август носи мир, естетика, само че и възобновяване на старите пристрастености на влюбените Скорпиони. Най-накрая ще можете да се отпуснете и да се насладите на красиви моменти с обичания човек. Планирайте почивка или уикенд дружно, тъй като това ще ви сближи и ще си починете от ежедневните отговорности, които ви уморяват и са толкоз еднообразни.

Стрелец – Скъпи Стрелци, през август вие влизате в позитивен интервал. Нещата най-сетне се трансформират към вас. Каквото и да ви е тревожило и попречило проектите ви, ще завърши и вие ще можете бързо да ги осъществите. Чувствате се добре и това си проличава както от настроението, по този начин и от дейностите ви. Ще имате неудържима сила, с каквато мнозина други не могат да се похвалят. Не прекалявайте с преизпълнението на проекта на работа, пробвайте се да разпределите отмерено силите и отговорностите си.

Във вашата кариера може да зародят някои трудности, които ще ви затруднят да поддържате надзор над обстановките. Не се плануват особени компликации. Стрелецът е боец, който постоянно държи лъка и стрелите си при себе си, само че това не е най-хубавият месец за тяхното потребление.

Този интервал носи благополучие и задоволство. Сега е моментът за тези значими промени, които планирате от дълго време. Вашият деятелен разум и вашите хрумвания ще бъдат задействани неотложно и те ще ви донесат значими изгоди. Трябва да знаете обаче, че нетърпението и невъздържаността единствено ще ви навредят. Пътят ще бъде комплициран единствено от прекалено самочувствие и нараснали условия към другите. Подкрепата от фамилията и приятелите ще ви бъде потребна повече от всеки път.

В региона на здравето, бъдете малко нащрек. Опитайте се да избягвате напрежението: мощен физически и душевен стрес е противопоказан при вас.

Може да получите непредвидена облага от лотарията или прелестен подарък. Също по този начин е по-добре да отложите всички огромни покупки. Необходимо е този месец да се преориентирате към натрупването на средства, а не към тяхното консумиране.

Август въодушевява всички, по тази причина този месец ви чака доста романтика, даже със фамилията. Както дава обещание любовният хороскоп, ще потънете във водовъртежа на любовта. Активният и деятелен Стрелец може да се отегчи от пасивността на своята половинка. На него му трябват завършения. Конфликти и кавги не могат да бъдат изцяло избегнати, само че нищо съществено няма да има. Необвързаните представители на знака ще се лутат от една прекаленост в друга.

Козирог – Скъпи Козирози, имате пред себе си извънредно изобретателен, прелестен и сексуален месец, на който да се радвате. Този месец ще се концентрирайте върху региона на кариерата и професионалния си избор. Вашата креативност е ключът към личния ви професионален триумф. През по-голямата част от месеца вие ще вършиме бизнес проекти или въвеждате на някои промени. Август е месец, в който ще се основат подобаващи условия за започване на съответната реализация на планове, които могат да ви отведат надалеч.

Въпросите, свързани с вашето семейство, ще бъдат оставени малко по-настрани. Освен това би трябвало да бъдете по-общителни, защото ще се нуждаете от помощта на други хора, с цел да постигнете задачите си, най-малко през първата половина на месеца. Ще се чувствате доста уверени и това ще ви направи дейни и решителни.

Приказен август, с доста звезди във ваша изгода: Венера, Марс, Меркурий, всички в прелестен тригон към вашето рождено Слънце. Август е идеалният месец за отпуска, с цел да се насладите на заслужена отмора, да се срещнете с нови хора или да пътувате. Вашият сътрудник ще бъде до вас, подготвен да ви поддържа и да разбере вашите духовни потребности.

Някой, за който преди не сте мислили, ще бъде притеглен в живота ви от могъщото Слънце, с цел да грее в мрачните ви дни. Това значи, че този месец някой ще се интересува повече от вас от преди.
В любовния ви живот нещата ще бъдат приятни и изпълнени с страсти. Ако сте във връзка, настроението сред вас и колегата ви ще бъде занимателно и сантиментално. Ако сте необвързани, любовта се носи във въздуха. Може да ви откри на работното ви място или посредством вашите другари. Ще имате опция да създадете забавна, сантиментална връзка. Твърде рано е да се каже какъв брой съществено ще бъде, тъй че се наслаждавайте и времето ще покаже.

Водолей – Скъпи Водолеи, стартира един обаятелен месец. Ще бъде динамичен, забавен, цялостен с разнообразни събития. Вие сте отворени за нови хрумвания, общителни, харизматични. Накратко, имате всички шансове за триумф. Просто бъдете по-деликатни, не бързайте със заключенията и не насилвайте събитията, с цел да избегнете недоразумения.

Като цяло се чака плевел месец за развиване. Има възможност да надцените силите и опциите си. Някъде би трябвало да поемете огромен риск, а някъде би трябвало да задържите конете си и да се успокоите, нерешителността може да повлияе на живота ви по неприятен метод и няма да има доста време за размисъл, само че в случай че този месец се вземат верните решения, в случай че се доверите на себе си и на интуицията си, тогава животът ви може радикално да се промени към по-добро за вас.

Във връзка с компликациите, изпитвани в професионалната активност и в региона на любовта, нервните сривове не са необикновени, които ще стартират да смущават някои представители на въздушната буря. Можете да се отървете от безсънието, тревогата, безпокойството единствено като си дадете опция да си почивате повече и да не се изнервяте поради дреболии. Ако ходите по туристически направления или упражнявате някакъв спорт, бъдете деликатни, защото има възможност да пострадате.

До 22 август Слънцето ще населява вашият партньорски бранш и фамилните връзки ще бъдат за мнозина приоритет. Напрегнатите аспекти на Слънцето към вашия шеф Уран и на Меркурий към Юпитер демонстрират, че ще ви бъде мъчно да оцените съответно обстановката и вашите запаси. Някои от вас може да станат прекомерно амбициозни и самоуверени, което ще провокира спорове с сътрудници и висшестоящи. През втората половина на месеца напрежението стартира да отслабва. Хармоничният аспект на Венера и Сатурн (23.08.) ще ви разреши да разрешите доста от проблемите, в това число финансови.

Риби – Скъпи Риби, август ще ви помогне да реализирате някои от проектите си. Вашите началници и други авторитетни хора ще ви поддържат, тъй че ще можете да се развивате в работата си. През август ще ви би трябвало спомагателна храброст. Това се отнася както за сферата на любовта, по този начин и за сферата на работа. Нерешителните хора могат да пропуснат всичките си благоприятни условия и да останат без нищо. Решителните хора сполучливо ще стартират нещо ново и ще намерят триумф. Щастието и позитивната сила ще съпътстват смелите. Внимателно би трябвало да планирате нещата. През този месец ще се нуждаете от методология, адаптивност, самочувствие и успокоение.

Почти през целия месец Слънцето ще се движи през шестия дом на хороскопа - бранша на работата, здравето и всекидневието. И през първата десетдневка Меркурий също се намира тук, образувайки под напрежение аспект със Сатурн, както и с Уран. Така че началото на август може да бъде много нервно и натоварващо. Много грижи ще паднат върху вас. Не се тревожете, нищо комплицирано. Бъдете деликатни към дребните неща, пробвайте се да разпределите вярно силата и времето си и последователно ще уредите всичко. Пестете силата си, не поемайте непотребни грижи и не давайте обещания, които е мъчно да извършите. Имайте поради, че такива преноси постоянно предизвестяват за понижаване на имунитета и вероятността от обостряне на хронични болести.

Август е времето на любовта и в случай че търсите сродна душа, най-големите ви врагове са вашите комплекси и страхове. Опитайте се да се отървете от тях допустимо най-скоро. Също по този начин избягвайте „ токсични “ и манипулативни хора, енергийни вампири. Заобиколете се с положителни персони, които ви носят обич, мир и мотивация. Свободните представители на знака имат късмет да се срещнат с евентуален сътрудник в живота. Най-вероятно връзката ще се развива постепенно и искрата няма да избухне незабавно.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР