Овен Силен ден с много голям вътрешен заряд. Сега е

...
Овен Силен ден с много голям вътрешен заряд. Сега е
Коментари Харесай

Хороскоп за 13 април: Напрегнат ден за 2 зодии

Овен
Силен ден с доста огромен вътрешен заряд. Сега е моментът да помислите за нещата, които желаете да извършите, да започнете, да задържите. Помислете, поспрете, не бъдете прекомерно нетърпеливи, подгответе душата си за чудеса.

Телец
Идеален ден за занимания и обич, не изпускайте момента. Настроението ви ще е задоволително положително, с цел да не обръщате внимание на дреболии, само че пък може да приемете прекомерно във вътрешността някое изявление по ваш адрес.

Близнаци
С държанието си може да поставите на тестване търпението на околните си. Това може съществено да помрачи празничното въодушевление. Малко уединение ще ви се отрази добре и ще възвърне вътрешния ви мир.

Рак
Нещата ще се подредят по добре, в сравнение с очаквате. Приятни изненади ще ви поднесат ваши близки или другари. Градусът на настроението ви ще е висок, което може да ви поизтощи прочувствено.

Лъв
Ще се наложи да деянията по-голяма еластичност в държанието си и то основно по паричните въпроси. Добре е да наблегнете на разходките, на тренировките и да регулирате храненето, въпреки всичко иде лято.

Дева
Не се опитвайте да блеснете пред всички, изключително като вършиме неща, от които не разбирате задоволително. Денят е подобаващ за срещи с другари и даже може да получите доста преференциално предложение.

Везни
Не си давайте напън, през днешния ден е време за отмора и за размишления върху живота. Гледайте по-философски на това, което се случва към вас, ще имате време и за деяние. Късметът няма да ви изневери и не е изключено да спечелите най-неочаквано.

Скорпион
Ще приемате изцяло невъзмутимо неща, които за другите са мощно мъчителни или даже тематики табу. Ще съумявате да виждате механизма зад всяка обстановка. Откритият въпрос е - ще съхраните ли вътрешната си почтеност.

Стрелец
Ще ви се желае да сте свободни, само че мъчно ще се откъснете от отговорностите си, изключително в случай че сте жена-домакиня. Днешният ден може да ви донесе доста гениални хрумвания по какъв начин да се справите с от дълго време вълнуващи ви проблеми.

Козирог
Днес ще се чувствате надалеч по-свободни и сигурни в себе си, мрачните мисли от предходните дни ще изчезнат като с магическа пръчица. Засвидетелствайте уместно внимание на хората, които обичате, даже можете да им извършите някоя приятна изненада.

Водолей
Добър ден да загладите различията с вашия сътрудник, отърсете се от предразсъдъците. Не се впускайте да обсъждате парични въпроси, тъй като може да развалите празничното си въодушевление.

Риби
Ще се наложи хубавичко да поработите, с цел да не изпуснете облагите. Ще сте подвластни от други хора, което малко може да разстрои проектите ви, само че в последна сметка нещата ще са във ваша изгода.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР