Овен Що се отнася до любовта, в живота Ви е

...
Овен Що се отнася до любовта, в живота Ви е
Коментари Харесай

Риби: Ще Ви зарадват финансовите постъпления

Овен
Що се отнася до любовта, в живота Ви е настъпило плодородно време, само че това напълно не значи, че нямате предпочитание да надникнете зад ъгъла, с цел да разберете какво следва по-късно. Нима е заслужено да поощрявате следвщия на опашката, до момента в който към момента съществуват сегашните Ви връзки? Опитвайки се да играете за два тима по едно и също време, може собственоръчно да провокирате гърмеж, и вместо занимателен флирт и приятна връзка, да се окажете в езеро от горчиви сълзи и самотност. Действайте деликатно и внимателно!.. 
 
Телец
Подходящ ден за започване на такива или онакива връзки. Възможно е от оъдавна да сте се загледали в някой доста прелъстителен представител на противоположния пол. Сега е време да извършите първата крачка насреша му. Повярвайте, той няма да одобри Вашата откровена усмивка за опит да го ухапете...

Близнаци
Днес имате всички шансове да извършите усещане в обществото. Затова си заслужава да се заемете с привеждането си в заслужен за събитието тип. Е, несъмнено, в случай че се каните да идете някъде... Днес ще Ви съпровождат внезапни смени на настроението, което не може да не се отрази на връзките Ви с роднините. Като цяло обстановката в този момент напълно не е оптимална във финансов проект. Сънищата, които сте сънували през тази нощ, най-вероятно приспиват Вашата вътрешен глас. Разчитайте на поддръжката на познати, в случай че такава Ви потрябва. Тази вечер дава обещание да бъде завладяваща.

Рак
Днес ще Ви е доста нужно умеенето да търпите и да чакате. Нещо като в старите популятни стихчета: „ Чакай ме, и аз ше се върна.. ” Точно от това, до какъв брой исктено ще го вършиме, ще зависи изхода на деня. Може да Ви се струпа голям шанс, само че единствено в случай че доста поискате това....

Лъв
През този ден най-хубавия съвет, който ще получите по отношение на това, какво да вършиме със своя персонален живот, ще бъде получен инцидентно: ще го чуете в фрагмент от нечий диалог, ще прочетете във вестника на съседа, с който седите на една седалка в рейса, или ще си спомните някакъв образец от класическата литература.. Отнесете се към тази подсказка съществено.

Дева
Днес би трябвало да се държите просто и елегантно, без каквато и да било придирчивост и театралничене.Те единствено биха отблъснали Вашия обичан човек, което пък би с е отразило ужасно зле на връзките Ви с него. Само елементарност, неприкритост и откровеност биха били уместни.

Везни
Денят е доста повече подобаващ за независима работа, в сравнение с за взаимни планове. Доста мъчно ще се окаже намирането на общ език със сътрудници и настоятелен сътрудници, а и тези, които са Ви съдружници много постоянно ще позволяват досадни, и понякога дори глупави неточности. Везните – ръководители би трябвало изключително деликатно да следят подчинените си и да внимават дали всички техни инструкции са разбрани вярно. Доста добре се разбирате с представителите на по-възрастното потомство, само че в връзките с децата има още какво да се желае. Ще са Ви нужни изключителна тактичност и биволско самообладание, с цел да не обидите капризничещото

Скорпион
Ако сте затрупани с проблеми, за които не сте се решавали да поговорите със своиоте близки, през днешния ден е най-подходящият ден, в който можете да им разкриете душата си. И ще изпитате облекчение. Не се съмнявайте, обезателно ще Ви схванат, а може и да получите някой добър съвет.

Стрелец
Днес някой може да се опита обществено да Ви провокира за отговор. Това може да стане както в дребна компания, по този начин и пред стотици хора, само че те е по-добре да проявят нерешителност. Май ще им се наложи да съжалят, че този диалог изобщо се е състоял. Вие не бихте се поколебали, да си припомните всеки противен случай, станал по виновност на Вашите съперници, а това е единствено началото!

Козирог
Денят е избран, с цел да загuбите нещо малко, само че доста значимо за Вас, а и за Вашия брачен партньор. Постарайте се, въпреки всичко, да не загубите венчалната си халка - счита се, че това не е най-хубавото предвещание. А и не е зле, да се поинтересувате за здравето на домашните си любимци- хамстери, папагалчета, рибки. Може и някой от тях, да не се усеща добре?

Водолей
От дълго време Ви се желаят близки и доверителни връзки. Понякога всеки би трябвало да вземе нещата в свои ръце. Сродството на душите не се появява от на никое място. Сега е най-подходящото време да се огледате в близост си и да потърсите хора, чийто метод на мислене Ви е непосредствен. Защо не планирате нещо като игра на тенис или колекция на пица, с цел да укрепите зародилата посред ви връзка? Само ще се радвате на това, което ще се получи като резултата.

Риби
Ще Ви зарадват финансовите приходи - непредвидени и напълно навременни. Не доста от Рибите, на които парите не падат от небето, ще намерят подобаващ метод да ги проработят. Възможно е начало на дейно съдействие в нова сфера. Начинанията през този ден ще открият пред Вас нови професионални благоприятни условия. В персоналния живот на Рибите не предстоят никакви промени и дори някои представители на този знак ще стартират да скучаят. Впрочем вие, представителите на Знака не сте от тези, на които стабилността и предсказуемостта навяват отчаяние - вероятно ще си намерите метод за забавление.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР