Овен Ще се наложи да преразгледате финансовите си планове, тъй

...
Овен Ще се наложи да преразгледате финансовите си планове, тъй
Коментари Харесай

Хороскоп за събота

Овен
Ще се наложи да преразгледате финансовите си проекти, защото сте надценили своите благоприятни условия. Това напълно не значи, че би трябвало изцяло да се откажете от покупки, само че би трябвало да се замислите дали си коства да си позволявате огромни и скъпи придобивки точно през днешния ден. С работата си се справяте леко и шефовете са изцяло удовлетворени от Вас. У околните Ви са се натрупали доста искания, тъй че следва да изслушате не малко неприятни забележки по собствен адрес. Постарайте се да реагирате сдържано. Ако отрицателните трендове са прекомерно доста, спорът ще е доста нескончаем.

Телец
Любимият Ви човек през днешния ден съществено ще се нуждае от Вашата компания. Всяка секунда, когато няма да сте до него, ще тъгува ужасно доста, и по тази причина се постатйте, да не се отдалечавате кой-знае какъв брой. Не травмирайте нежната душа на своята втора половинка!

Близнаци
Днес природата ще се окаже срещу Вашите връзки. Метереологичното време по никакъв метод няма да способства за сантиментални разходки и буйни самопризнания в обич, само че и няма да Ви даде опция да се концентрирате един в различен: нещо непрестанно и наложително ще Ви отвлича. Затова, в случай че има опция да не излизате от къщи, не го правете...

Рак
Днес Вашияt обичан човек няма да се занимава с разбор на това, какво у Вас се получава добре и какво не, просто тъй като няма да му доближи време.Той просто ще желае да се направи това или това, с цел да му върви работата, а Вие ще се наложи да се справяте както можете, и никой няма да бъде в положение да Ви помогне.

Лъв
Близкото другарство става още по-близко, и лека-полека научавате, че има повече разновидности на любовта, отколко изобщо сте си представяли. Вие двамата сте образец за идеално равновесие. Това, което не доближава на всеки от Вас, у другите е в обилие. Освен това вие влияете един на различен на най-хубавите си качества. Затова в случай че се пробвате да извършите верния избор, би трябвало да бъдете малко подтикнати. Позвънете на този човек, и му кажете какво става. Той ще Ви въодушеви за това, което в последна сметка ще се окаже най-хубаво за Вас.

Дева
Препоръката на звездите през този ден са, да не говорите доста за това, по какъв начин Ви е безценен и какъв брой доста го обичате. По-добре докажете това на дело или най-малко с погледи, докосвания и обятия. Заедно те значат доста повече от всички буйни думи.

Везни
Постарайте се през днешния ден да избегнете обидите и разочарованията в фамилията и с възлюбените. Има възможност да Во донесат шанс късите пътешествия, свързани с изкуството, музиката и сферата на развлеченията.Решаването на финансовите въпроси е по-добре да отложите, тъй като колкото и огромни старания да положите, резултаст нма да има.

Скорпион
Някой от роднините или от кръга Ви на другарство се движи много постепенно? Днес би трябвало без всякакво терзание да вземете ръководството в свои ръце и да поощрите този човек да тръгне след Вас! Той безпределно се доверява на Вашето мнение и единствено е чакал момента, в който ще му кажете, какво тъкмо желаете да направи. И двамата ще усетите, че навлизате в нова фаза на Вашите връзки, даже и тъкмо Вие да го водите в новата посока. Затова не се вълнувайте и не се опасявайте, че поемате прекалено много самодейност и отговорност.

Стрелец
Днес ще се деянията като не изключително свестен човек. Това може да провокира напълно естествено неспокойствие и в случай че не раздор, то най-малко огромен скандал. За да се избегне такова развиване на събитията, би трябвало да извършите всичко, което се изисква от Вас, без да вниквате в детайлностите, и без да се пробвате да осмислите ставащото.

Козирог
С колегата Ви се случва нещо необичайно? Не тормозете индивида – в случай че желае, и самичък ще Ви опише. Ако пък не желае, и да питате, и да разпитвате, нито ще научите освен това, нито той ще стане по-щастлив от това. Просто почакайте, а нещата сами ще се подредят.

Водолей
Помогнете на своя обичан човек в неговите работи, даже и той да не Ви е молил за това. Разбира се, не би трябвало да го пъдите от работното място и да изпълнявате всички негови отговорности. Само че в случай че внезапно узнаете такава информация, която би Ви била полезна( а в този момент вероятността за това е прекомерно голяма), би трябвало неотложно да му я съобщите. Ще Ви бъдат признателни.

Риби
Вие сте доста забавен човек. Признайте си: имате необикновени хрумвания, прелестни проекти и умни мисли. Възможно е да се безпокоите, че това, за което сте мислили, може да се окаже, че не е по този начин прелестно, както би Ви се желало. Мислите си, че може да махнете на всичко с ръка и да се откажете от започнатото? Не става! Вашите хрумвания са превъзходни, и е изцяло естествено, че преживявате, какъв ще бъде резултата. Смело продължавайте напред! /lamqta.com
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР