Овен Ще прекарате деня извън града с вашата любов. Ще

...
Овен Ще прекарате деня извън града с вашата любов. Ще
Коментари Харесай

Дневен любовен хороскоп за днес, 20 ОКТОМВРИ

Овен

Ще прекарате деня отвън града с вашата обич. Ще имате дребни спорове, само че доста бързо ще се справите с проблемите.

Телец

Денят ще бъде спокоен за вас и вашия сътрудник. Най-сетне ще можете да си починете уместно и да прекарате повече време в леглото с обичания.



Близнаци

Около вас се появява нова обич. Това ще ви направи доста щастливи. Бъдете откровени в възприятията си и се дръжте естествено, по този начин ще си придаде обаяние.

Рак

Очаква ви тежък ден с обичания. Подгответе се за разочарования и спорове. Ако съумеете да балансирате, ще се справите бързо с казуса.

Лъв

Готови сте за флирт и за буйни нощи! Подгответе си и направете проект за деня, без значение дали сте обвързани или не.

Дева

Периодът е прелестен за необвързаните, които ще имат опция да се насладят на забавни нови контакти и запознанства.

Везни

Бъдете внимателни с кого се сближавате и какво споделяте за себе си и персоналния си живот. Не се разкривайте прекалено много.

Скорпион
 10-те най-важни правилото на всяка зодия! 10-те най-важни правилото на всяка зодия!
Овен 1. He ви поучавам дa спорите с мен! 2. Първо работя, а след това може и да помисля! 3. Защо да спирам единствено тъй като и другите cпира...

Предстои ви затруднение в любовта, с което няма да ви е толкоз елементарно да се справите. Ще положите доста старания и най-после всичко ще се подреди, само че ще се чувствате изтощени от любовта.

Стрелец

Страстен и съкровен ден предвещават звездите за вас. Ще се развихрите доста и в леглото и в любовта.



Козирог
 Най-добрите другари са от тази ЗОДИЯ! Най-добрите другари са от тази ЗОДИЯ!
Най-лоялните, най-отдадените и най-самоотвержените хора, които постоянно биха създали всичко за своите най-близки другари, това са единствено...

В съкровен проект ще се разочаровате, тъй като залагате доста очаквания на колегата си, само че той няма да успее да разбере намеците ви. Ако бъдете открити, всичко ще бъде доста по-лесно.

Водолей

Доверете се на изненадите на вашия обичан, който ще се постарае доста за вас през днешния ден. Отдайте се на любовта, която грее към вас.

Риби

Ще съумеете да вземете значимо решение в любовта, което ще ви успокои доста. Последните дни сте били напрегнати, само че през днешния ден ще разпуснете и ще се презаредите.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР