Овен Ще имате поводи за черногледство, но не оставяйте това

...
Овен Ще имате поводи за черногледство, но не оставяйте това
Коментари Харесай

Хороскоп за 05.02.2019 г.: Забързан ден за Близнаците, Стрелците - в прекрасно настроение

Овен
Ще имате мотиви за обезверение, само че не оставяйте това възприятие да ви води. Потърсете разтуха на нечие приятелско рамо. Не изпадайте в самосъжаление и не подхранвайте възприятието си за виновност.

Телец
Преди обяд ще сте още под въздействието на вчерашни усещания, само че по-късно ще ви припомнят, че имате много служебни задания. Не се дразнете от неприятното отношение към вас, може би някои хора не са прекарали вечерта си прелестно като вас.

Близнаци
Подгответе се за един прочувствен и забързан ден. Дано сте съумели да вместите в графика си една интимна вечеря, тъй като може и да не ви остане време за това. Добър ден за търговците и занимаващите се с връзки.

Рак
Днес ще е малко по-нервен ден от през вчерашния ден, само че пък ще получите положителни финансови вести. Работата с административните служби още веднъж ще ви основава напрежение, в случай че можете прехвърлете тази участ на различен, по-малко прочувствен от вас.

Лъв
Малко повече разноски ще имате през днешния ден, само че това няма да ви е неприятно, тъй като ще са все за ваши обичани неща. Бъдете деликатни на кого какво казвате, тъй като може да ви схванат погрешно и след това даже прошката няма да оправи работите.

Дева
До обяд - служебни проблеми, само че след обяд можете да си отдъхнете и да помислите с кого бихте могли да прекарате най-приятно вечерта. Служебните задължения към този момент ще имат по-нереално измерение и ще можете да ги оставите за по-творчески времена.

Везни
Преди обяд е най-добре да не се мяркате пред доста хора, да ви виждат киселата физиономия. Може би подкрепени от храната, само че следобедното ви въодушевление е към този момент за предпочитане, ще сте си влезнали изцяло в кожата си.

Скорпион
Малко ще поспрат да ви звънят телефоните и да ви търсят по хиляди въпроси, само че това не значи, че ще ви остане време за себе си. Домашните и грижите към къщата ще ви припомнят много осезателно за съществуването си.

Стрелец
Не позволявайте на ежедневните неразбории да помрачат прелестното ви въодушевление. Използвайте методичността си, с цел да покажете на останалите, че работата може да се прави и без неспокойствие и мръщене.

Козирог
Днес ще имате много неща за споразумяване. Преди обяд гледайте да ограничите разноските си, по този начин или другояче сметките ви не се губят. Следобеда отделете за телефонни позвънявания и споразумяване на срещи, само че не забравяйте да си записвате къде, по кое време и с кого би трябвало да се видите.

Водолей
Чак след обяд ще можете да си отдъхнете, че сте съумели да свършите набелязаните задания. Не се впрягайте в случай че шефа ви откри недостатъци, вие сте създали каквото сте могли. Не се превръщайте в жертва на нечии упоритости.

Риби
Един ден, в който ще гледате метафизичен на живота и ще се чудите какво толкоз им става на другите. Ще би трябвало да влезете в ролята на умиротворител или бавачка. В службата си не е рационално да се мяркате пред очите на шефа, все ще ви откри някоя работа или пък вие ще би трябвало да похапнете от плодовете на неприятното му въодушевление.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР