Овен Семейният и личния живот на Овните сега може до

...
Овен Семейният и личния живот на Овните сега може до
Коментари Харесай

Семейният и личния живот на Овните е под заплаха

Овен
Семейният и персоналния живот на Овните в този момент може до някъде да се провали. Вероятно през първата половина на деня може да се случи непопрявимото – от благонадежден източник да научите, че Вашия брачен партньор взима доста повече от това, което носи вкъщи. Може би останалите пари внася в банката за лихви? Заслужава си да му поискате сметка!

Телец
Ако през днешния ден Вашият обичан човек нещо не е на кеф, не би трябвало да му се сърдите. Спомнете си, че и останалите са изтощени не по-малко от Вас, след станалите събития, тъй че дайте на своя сътрудник време, да пристигна на себе си. Последиците от бурното другарство дълго ще припомнят за себе си. Това, което е най-добре да извършите е, да останете в къщи дружно с обичания човек, или с някой непосредствен другар. Ако желаете напълно да се откъснете от проблемите, най-добре ще е да се усамотите. Така ще се отпуснете и ще възстановите силите си.

Близнаци
Това е комплициран ден, в който ще успявате във всичко, и никакви задачки няма да се окажат прекомерно комплицирани. Ще имате опция да демонстрирате забележителен организаторски гений, измисляйки невероятни развлечения за себе си и за другите, без да сковавате тяхната фикция и без да им пречите да се веселят. Не е учудващо, че през този ден ще сте доста привлекателни за представителите на противоположния пол - толкоз ярка персона просто не може да остане незабелязана. Вероятно е сантиментално въодушевление, което скоро ще бъде забравено.

Рак
Днес следва да вземете някакво отговорно решение, което в забележителна степен ще повлияе на благополучието на Вашия обичан човек, без значение дали желаете това или не. Затова преди да кажете окончателната си дума по този въпрос, още двадесет пъти претеглете всички „ за ” и „ срещу ”.

Лъв
Не очаквайте през днешния ден от своя обичан човек градивни рецензии и забележки, свързани с работата. Но пък няма да чувствате липса на забележки и намиране на недостатъци. Всъщност, от това не би трябвало да губите своя оптимизъм: постарайте се да вярвате в по-доброто, и то може ненадейно да се случи. В живота постоянно има място за знамение.

Дева
Постарайте се да се отпуснете и да поплувате по течението. Най-добре е да се мине по пътя на най-малкото противодействие. Нека денят Ви носи като река, а Вие единствено да се наслаждавате. Предстоят непредвидени и възхитителни обрати на събитията. Възможно е не всички да са мечтани, само че Вие би трябвало да деянията оптималната отвореност, с цел да изпробвате всичко, което Ви предлага живота. Нуждаете се от стимулация, а днешният ден Ви я дава в обилие.

Везни
Така Ви се желае да споделите с приятелката всичко това, което става сред Вас и Вашия обичан човек! Но преди да започнете описа си, помислете дали това няма да стане мотив за недоеолство от страна на Вашия обичан човек? Не на всеки е прелестно да се изнасят на показ разнообразни страни на персоналния му живот пред непознати хора.

Скорпион
Днес на Вашия обичан човек няма да му се желае да разбере претекстовете за Вашите действия, заради което ще се наскърбява от дейностите, а няма да се пробва да разбере аргументите за тези дейности. Май ще се наложи или да ограничавате своите дейности, или да обяснявате всяка своя крачка.

Стрелец
През този ден ужасно ще Ви се желае, да чуете комплимент от устата на своя обичан човек. Ясно е, че ще се радвате да чуете от устата му хубава дума, само че въпреки всичко бъдете подготвени безусловно на всичко, че дори и на освен това. Впрочем, не си заслужата намерено да питате - резултатът може да бъде противоположен.

Козирог
През целия ден продължавайте да се интересуват от актуалните финансови въпроси, както и вероятните разновидности за актуализации, промени, нововъведения в тази област. Уместна ще бъде покупката на всевъзможни електронни носители на информация, компютър, електроника, домашен уреди, нужни за вашата работна стратегия на компютъра. Не се предлагат огромни придобивки. Възможни са непредвидени и огромни приходи от програмиране, както и от осъществяване на обществени или научни опити.

Водолей
Ако споделяте всички свои персонални секрети с близки другари, е правилен метод да се сближите, само че също по този начин е и правилен метод да ги извършите притежание на обществеността. Даже и без да осъзнава това, някой от тях може да разгласи една от най-големите Ваши секрети. Невинните мнения може да прераснат в опасен диалог с член на Вашето семейство. Не жалете времето, в което би трябвало да останете на саме със себе си, и се успокойте.

Риби
През този ден на Вашия обичан човек ще се прииска някаква яснота в връзките ви, и той ще се пробва всчески да реализира това свое предпочитание. Така че в случай че нищо съответно не можете да му кажете, ще се наложи в придвижване да измисляте нешо безапелационно, с цел да съумеете да получите пролонгация.
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР