Овен Сега Овните много рискуват. Денят е свързан със сериозни

...
Овен Сега Овните много рискуват. Денят е свързан със сериозни
Коментари Харесай

Хороскоп за 30 април: Три зодии ще са много щастливи днес

Овен
Сега Овните доста рискуват. Денят е обвързван със съществени неточности, които може да имат дълготрайни и извънредно печални последици. Затова във всичко, с което се занимавате, са нужни съвестност, вглъбеност и точност. Деловите Ви сътрудници: някой от тях несъзнателно ще навлече на главата Ви огромни неприятности. Настроението Ви е изменчиво, единствено едно остава непрекъснато през целия ден: Вашето нежеланание да вършиме отстъпки дори и за дреболии. Разбираемо е, че вероятността за разправии по отношение на това нараства.

Телец
Днес Ви чака прилив на позитивизъм, под формата на смях и овации. Сега Вие сте звездата в нечий живот. В необикновената обстановка, обвързвана с общуването, би трябвало да преминете по цялата дължина на сцената, и да издемонстрирате най-хубавото им осъществяване. Някой търси завладяващо въздействие или ентусиазъм, а Вие може да се окажете идеалния претендент. Усещате талази на уверена сила, и всички късчета в пъзела се подреждат в картинка.

Близнаци
През този ден всяка дума, казана от Вас на обичания Ви човек, ще има над него в действителност вълшебна власт. Тя или ще го накара да работи по този начин, както намирате Вие за добре, или по абсолюбно противоположния метод, на назад. Да владеете такова извънредно мощно оръжие, резултата от потреблението на което е незнаен, не е елементарно, само че за сметка на това е забавно.

Рак
Раците през днешния ден сами ще коват своето благополучие. Но някои може да объркат формата и да се получи напълно не това, което би трябвало. Ръководете се при взимането на решения ( а днешните могат доста да повлияят на Вашия живот) и от възприятията, и от разсъдъка. Да се слага цялата отговорност единствено на единия от съставените елементи на тази двойка, е меко казано безразсъдно. Никое от тях не може да се оправи независимо!...

Лъв
Опитайте се да станете такива, каквито сте били в оня ден и час, когато във Вас са се влюбили. Това ще Ви помогне още веднъж да преживеете всички усеща, които тогава са нахлули у Вас, да оцените станалите промени, както и смисъла на Вашия обичан човек в живота ви... А и просто като опит е забавно!

Дева
Не се опасявайте – не полудявате! Разбира се, може да се вълнувате по какъв начин ще се развие в бъдеще днешната обстановка, изключително в случай че всичко върви по този начин прелестно, само че не се задълбочавайте в своите прекарвания! Дълбоките страсти, които изпитвате, са Ви изпратени от звездите. Ако сегашната обстановка по нищо не наподобява на това, което сте изпитвали преди, отпуснете се. Всичко ще бъде просто чудесно.

Везни
Разкъсвате се сред две противоположни стремежи - да запазите това в строга загадка, или назад - да разкажете на всички това, което знаете. Това е нелек избор. Настроени сте за другарство и обстановката ще бъде такава: или всичко, или нищо. Звездите Ви подтикват, по-скоро да вземете решение. Но откакто извършите своя избор, не се съмнявайте нито минута. Нека всички останали играят игри! Вие останете над тези неща!

Скорпион
Денят е изцяло удобен както за работа, по този начин и за отмора. Постарайте се от по-рано да си извършите проект за деяние, вслушвайки се в личната си вътрешен глас, а не в приказките в профил. Следвайки определената линия на държание, ще можете да заобиколите доста подводни камъни, към които биха Ви тласнали недоброжелателите. Имате късмет да въведете ред във финансовите си работи и да се зарадвате на върнат остарял дълг, а сътрудниците, в лоялността на които имате аргументи да се съмнявате, въпреки всичко ще изпълнят поетите задължения. Може да обсъждате значими въпроси с хората, предизвикващи у Вас откровено почитание. Във Вашето мнение ще се вслушват даже и тези, които имат съвсем неограничен витален опит. Но в случай че имате работа със самоуверени, само че лишени от мъдрост и здрав разсъдък особи, ще бъде извънредно неприятно и нещата може да стигнат до съществени разправии и цялостно преустановяване на връзките.

Стрелец
Мероприятията, ориентирани към разрешаване на материалните проблеми се постарайте да осъществите сутринта. По това време шанса ще Ви съпътства: може Вас персонално, а може и Вашите финанси, семейство или родители. През деня ще нарастне вероятността за разминавания и непредвидени затруднения. Не са изключени остри спорове с хора от ежедневното Ви обграждане: спътници, събеседници, другари, сътрудници или близки. Стремейки се към автентичност, не забравяйте да се придържате към набелязаните дружно с сътрудниците тактики.

Козирог
През този ден Ви чакат изненади. Най-благоприятното време ще бъде утрото. Именно през утринните часове би трябвало да обсъждате детайлите на взаимен проект, или да доведете до съвършенство към този момент започнатата обща работа. Това е времето, когато може да получите и добър съвет. През деня и вечерта е за препоръчване да спазвате разпоредбите по техниката на сигурност, а и да контролирате своите мисли и прекарвания. Не са изключени проблеми в бизнеса, в любовния живот и половите контакти. В комплицираната обстановка най-добре ще се справите благодарение на фамилията си.

Водолей
Днес ще усещате дефицит на внимание от страна на своя обичан човек. Постарайте се, колкото е допустимо по-малко той да усети този дефицит, тъй като в противоположен случай ще се наложи да прекарате деня в утешения, а и да го убеждавате, какъв брой доста сте привързани към него.

Риби
Предстои Ви ден за интензивно другарство, което ще Ви залее с цялостен поток вести. Те толкоз ще Ви натоварят, че, заради липса на неспособност да обмислите всичко за малко, ще Ви се коства, че денят е на вятъра изгубен. Първата половина на деня ще е по- удачна за мъжете, или за тези дами, които имат корав темперамент и мъжки метод към живота. Не би трябвало да се дразните, в случай че родителите Ви проявят непотребен интерес към Вашата личност. Намеренията им са положителни, въпреки че от Ваша страна е допустимо да започе скандал. Отклонете диалога.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР