Овен Съвсем не лош ден, стига да не се обиждате

...
Овен Съвсем не лош ден, стига да не се обиждате
Коментари Харесай

Съвет за всяка зодия за днес, 24 ОКТОМВРИ

Овен

Съвсем не неприятен ден, стига да не се обиждате за щяло и не щяло. Ще имате голяма нужда от срещи и диалози с хора и за какво да не ги осъществите. Не се изживявайте като жертва на домашните отговорности, позволете си малко персонално време.

Телец

Много wероятно е днешният ден да донесе запленяващи мозъка и сърцето ви планове, които ще ви накарат да се вълнувате като на първи образователен ден. Новата седмица с нов шанс стартира. Приемете с наслада и най-добре се порадвайте надалеч от светската суетност.



Близнаци

Не прекалявайте с тъмните тонове в облеклата, тъй като това може да повика депресивно държание. Цветовете в облеклата, а също и в храната вършат настроението цветно и радостно. А усмивките са най-хубавия аксесоар към всяка дреха и всяка компания.

Рак

Опитайте се най-малко един ден от седмицата да не се тревожите за нищо. Имате потребност да отпуснете душата си и да намерите вътрешно равновесие. Мнителността ви не е неоснователна, само че би трябвало ли да си тровите живота с всякакви съмнения.

Лъв

Разсеян и замислен ден е през днешния ден. Ще виждате света в много мистични краски и даже сериозните неща няма да наподобяват толкоз съществени.

Дева

Смелостта, която демонстрирате, в действителност е заслон за вътрешните ви страхове. Слава Богу, че близките не се досещат каква е работата. Зависимостта ви от други хора стартира мощно да ви изнервя, само че ще се наложи да потърпите още малко.

Везни

Онова, което ви тормози от много време най-накрая ще откри своето позволение. Ако имате опция да бъдете на пресен въздух, това в действителност ще ви зареди с сила за през цялата последваща седмица.

Скорпион
 Вижте кои са скритите гении на всяка зодия! Вижте кои са скритите гении на всяка зодия!
Овен Овните са родени водачи. Те идеално се оправят с управителните функционалности, умеят да въодушевяват хората да дадат най-хубавото от себе си...

Желанието ви да увеличите приходите си и да купите нови неща, в действителност е похвално, единствено че ще се наложи да деянията повече самообладание. Ще се наложи да свършите повече работа от заплануваното, а може и да вложите повече средства за една значима за вас идея.

Стрелец

Непременно отделете време, с цел да останете сами. Опитайте и да помълчите известно време. Трябва да се концентрирате и балансирате. Прекалено доста сила губите и е добре понякога да спирате, с цел да акумулирате.

Козирог

Идеален ден за покупки и придобивки, изключително на неща, придаващи уют на дома ви. Най-вече през днешния ден ще ви вълнуват сигурността и надеждността на нещата. Днес елементарно могат да ви извадят от равновесие, по тази причина не обръщайте прекомерно внимание на всичко, което ви споделят.
 Най-обичаната и най-мразената - дамата Скорпион! Най-обичаната и най-мразената - дамата Скорпион!
Скорпионите имат податливост към малко по-зловеши и магични неща. Някои даже ги назовават Вещиците на зодиака и Кралиците на Подземния свят...



Водолей

Можете да извършите този ден доста трогателен, стига да желаете. Ако се пораздвижите на открито може да срещнете остарели другари, по този начин или другояче многото контакти не ви мърдат.

Риби

Ще имате упоритостта да свършите доста неща. Ще се открият нови благоприятни условия за реализация. Естествено, вие няма да се втурнете през глава да действате, обмислете деликатно нещата и едвам тогава предприемайте каквото и да било.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР