Овен – Съвет: За да успеете, обединете силите си с

...
Овен – Съвет: За да успеете, обединете силите си с
Коментари Харесай

Какво ни чака през месец декември? Вижте хороскопа за всяка зодия

Овен – Съвет: За да съумеете, обединете силите си с други хора!

През декември би трябвало да бъде по-внимателни към мнението на другите и да се опитате да слушате препоръките на по-мъдрите и опитни хора. Опитайте се да гледате обективно на обстановките, които изискват съществени решение. Първата десетдневка ще бъде по-спокойна. Заемете се с нещо потребно – направете нещо за усъвършенстване на ситуацията вкъщи си, довършете нещо, което сте почнали, срещнете се с другари, които от дълго време не сте виждали, посетете родителите си, обсъдете проектите си за новата година. Втората десетдневка ще е по-оживена и изпълнена със събития. Може пред вас да застанат въпроси, които би трябвало да бъдат решени за малко време. Не се паникьосвайте. Посъветвайте се с близки хора, които да ви подскажат по какъв начин по-лесно да решите казуса. Можете умерено да разчитате на поддръжката на вашето семейство и другари. Освен това по петите ви следва шанса, който няма да допусне да вземете неверно решение и да извършите погрешен избор. Третата десетдневка ви чакат приятни промени, подкрепени от Юпитер. След 23 декември ще можете умерено да взимате решения, да подписвате документи, да назначавате срещи и да изпълнявате проектите си. Пълни сте с сила, която би трябвало да се изразходва. Намерете си някакво занятие, което ще изисква вглъбеност и съсредоточаване на вниманието. Местоположението на Марс и Венера в края на декември ще бъде доста потребно за тези, които от дълго време се пробват да намерят личното си благополучие и за тези, които страдат от липса на внимание в съществуващите връзки. В персоналния ви живот могат да се чакат позитивни събития и промени. Слънцето, Венера и Меркурий през декември се намират в дома на пътуванията и далечните връзки, тъй че любовта ви може да е обвързвана с дистанциите. Възможно е да започнете връзки от разстояние или с човек, който е на надалеч. Това е добър интервал за обособени представители на вашия знак. Ще има удобни благоприятни условия за обич, може да стартира нова връзка. Шансовете за съдбоносна среща ще нарастват, в случай че не седите на едно място, в случай че пътувате и опознавате нови хора.

Телец – Съвет: Не подценявайте фамилните отговорности! Могат да се зародят значими фамилни събития, които ще имат значение за актуалното ви положение.

През декември ще можете да определите своите цели и да конкретизирате своите цели. Още при започване на месеца би трябвало да поставите ред в делата си, бизнеса си, дома си, дори и в мислите си. Също по този начин се погрижете да разтрогнете всички взаимоотношения, които ви предизвикват щета – това могат да бъдат мними, користни и неискрени другари, завладяващи съседи или досадни представители от противоположния пол. Трябва да отстоявате своите ползи и да действате в единодушие със своите витални убеждения и правила. Не се опасявайте, че ще обидите някого. Не е належащо да се отчитате пред никого и да жертвате личния си вътрешен и нравствен комфорт. Контактите ви би трябвало да бъдат реципрочни. Стойте надалеч от отрицателни персони. Приемането на мощна отрицателна сила ще изисква от вас доста витална сила, а за вас е извънредно значимо да отбраните личния си енергиен капацитет в този интервал, с цел да може да се реализира това, към което се стремите. Добре ще бъде за вас да промените имиджа, да започнете да се занимавате с медитация, да посетите салон за хубост, да си извършите релаксиращ масаж. Време да премахнете напрежението и да се заредите с нови сили, нова сила. Някои събития ще спомогнат да промените пристрастията си и мирогледа си. Въпреки това се въздържайте от съществени промени. Ще бъдете доста истински при решение на всекидневните задания. Всеки ден ще се ражда по една забавна и рационална концепция. В края на месеца са вероятни сантиментални запознанства. А тези, които не желаят да разрушат съществуващите си връзки, дано бъдат по-внимателни със личните си прочувствени импулси и да поемат надзор над възприятията си.

Близнаци – Съвет: Не прекарвайте доста време вкъщи! Бъдете на публични места, срещайте се с другари, общувайте.

Пред вас ще се открият многочислени вероятности през новия месец. Внимавайте да не ви объркат съблазнителните оферти, които ще срещате. Ще ви се желае да имате всичко едновременно, само че изборът е неминуем. Бъдете по-внимателни към предложенията и към тези, които ги насочат. През декември можете да си позволите да се отпуснете и да се насладите на всички удоволствия от живота, без да мислите и да се безпокоите за нищо. Ще ви провърви във всички каузи и инициативи, шансът ще върви дружно с вас ръка за ръка. Резултатите от работата ви ще ви вдъхновят за нови планове. Не забравяйте да слушате вътрешния си глас, от време на време интуицията е доста по-скъпа от мъдрите препоръки. Не правете неща, които не ви харесват или опонират на вашите убеждения. Всички дейности би трябвало да бъдат координирани със съвестта ви. Ако от дълго време сте имали някаква концепция, в този момент е време да опитате да я осъществите и да видите какво ще се получи. В средата на месеца ще бъдете посетени от носталгични мисли и меланхолично въодушевление. Но не бъркайте това положение с депресията. Просто би трябвало да се откажете от работата си за няколко дни и да измененията обстановката към вас. Вие сте просто изтощени и равнището на останалата ви сила е съвсем нулева. Ще би трябвало да се отпуснете, да си почивате, да се забавлявате, изцяло да забравите за ежедневните грижи и да възстановите изгубените сили. Под въздействие на Плутон се обрисува сполучлив и незабравим интервал в живота на кариеристите (предимно на родените през 2-та десетдневка). Успех в разширение на бизнеса, привличане на нови клиенти, вложители и сътрудници, нанагорнище на нови позиции. Бъдете изобретателни. За да разширите пазара на продажбите е задоволително просто да проведете някакво благотворително събитие в границите на вашите благоприятни условия, което ще донесе изгода на хората и ще ви популяризира най-добре. Чрез дома на партньорството ви минават Слънцето, Меркурий и самата планета на любовта Венера. Освен това всички тези планети образуват хармонична връзка с Уран, което предвещава позитивни промени. Това е изключителна планетарна настройка, тъй че можете да очаквате позитивно развиване във към този момент съществуващите взаимоотношения или, в случай че сте сами, раждането на нова любовна история.

Рак – Съвет: Грижете се за себе си, изявете същинските си потребности и дерзайте - допустимо е да осъществите най-смелите си стремежи!

През декември ще можете да намерите решение на най-спешните и предпочитани задания и проблеми. Ще можете елементарно да подобрите благосъстоянието на вашето семейство и да намерите нов източник на облага, който ще ви даде финансова самостоятелност и ще решите доста проблеми, свързани с паричните вложения. Много от вас ще имат задоволително шанс, с цел да създадат съществени покупки при доста преференциални условия и на относително ниска цена. За представителите на вашия знак, любовта и взаимоотношенията остават в центъра на вниманието през декември. Звездите предвещават един паметен интервал, когато доста фантазии могат да се осъществен. Марс и Юпитер в дома на любовта ви, основават сантиментална атмосфера. Възможно е да се появи нова обич на хоризонта, на която мъчно ще се противопоставите. В продължение на няколко години Плутон е ситуиран в дома на партньорството ви, който може да провокира трансформиращи страсти и спешни обстановки с сътрудниците ви. В момента по-застрашени от това са родените през втората десетдневка. През декември обаче Плутон образува позитивни аспекти с Марс и Юпитер, тъй че може да очаквате особени събития в персоналния си живот. Въпреки това напрегнати моменти отново не са изключени, защото има спорни планетарни въздействия. Юпитер и Марс от една страна дават жадност за независимост и завършения, само че Плутон предлага по-консервативен метод. Ако съумеете да комбинирате тези две трендове хармонично, тогава ще вземете оптимално позитивното от последния месец на 2017 година и ще избегнете проблемите. Добър интервал от позиция на кариерата. Вие ще бъдете дейни, работливи и изпълнени с отговорност. В дома на работата ви има скупчване на планети - тук са Слънцето, Венера, Меркурий и до 20 декември Сатурн. Вие ще бъдете ефикасни в работата си и всички задания, които ще предприемете, ще бъдат решени елементарно, бързо и безупречно. В трудовия колектив можете да се откроите с вашите гении, умения, лидерски и организационни качества. Възможно е да настъпят промени, които от дълго време сте очаквали.

Лъв – Съвет: Използвайте всяка опция, с цел да покажете гениите си. Нека другите да видят какъв брой сте неповторими.

Декември ще бъде ослепителен месец за вас. Ще се потопите в кръговрат от вълнуващи събития, които ще трансформират живота ви. За да може всичко да върви безпрепятствено, би трябвало да се абстрахирате от тези хора, които не споделят вашите визии за живота и не вървят в посоката, която сте избрали. Може някой да се съмнява, че ще съумеете, само че в случай че сте вземали твърдо решение и с неизменност следвате проектите си, то ще можете да надминете себе си и да накарате другите да ви се възхищават. Още от първите дни на месеца ще имате доста сила и мощ, ще бъдете въодушевени за още по-големи достижения. В дома на любовта ви се намират Слънцето, Меркурий и Венера, които усилват вашият огнен характер. Вие ще бъдете оптимистично настроени, самоуверени, че заслужавате доста в любовта. Такова огромно въздействие на планетите дава обещание значими събития в персоналния ви живот. Емоциите ще бъдат извънредно мощни, а тяхната мощ ще приведе света към вас в придвижване. Ще има забавни сантиментални истории, буйни пориви и трагични жестове. Демонстративно ще проявявате своите усеща, с цел да впечатлите обичаното създание. Пробвайте да измененията нещо във външния си тип, сменете прическата, пробвайте нов жанр на облеклата. Тези промени ще внесат нови нюанси в връзките. Новолунието в дома на любовта ви на 18 декември оповестява позитивни събития. Тези, които са сами имат положителни шансове за съдбовна среща, от която ще стартира нова любовна история. Не е наложително това да е нов човек в живота ви. Ретроградният Меркурий ще има свойството да възстановява предишното, тъй че не се изненадвайте, в случай че се възвърнат възприятията ви към някого от старите познати или даже да се върнете при някогашния си възлюбен/а. Ако сте женени, тогава и в брачния си живот ще забележите раздвижване. Много време ще отделите за създаване на фамилните финансови проекти, за разискване на огромни покупки или закупуване на недвижими парцели. Хороскопът ви поучава да не бързате да привеждате концепциите си в деяние, защото от 3 до 23 декември цикълът на ретроградното придвижване на Меркурий продължава. Докато тази планета се движи в противоположна посока, не е желателно да се подхващат значими дейности с финансите. Ако е допустимо, е по-добре да ги прехвърлите на идващия месец. Звездите ви дават обещание необикновено количество креативно ентусиазъм.

Дева – Съвет: Не разпилявайте силата си за дреболии! Изберете цели и деликатно планирайте времето си

През декември би трябвало да бъдете малко по-предпазливи и да не тръбите за своето благополучие и триумфи, защото завистливи хора има доста и това не ви е нужно. Насладете се на вашето благоденствие и шанс, дарете другите с усмивка и положително въодушевление и им позволете да ви се възхищават. През първата и втората десетдневка на декември, звездите не предвещават ярки събития в живота и любовта. Управителят на знака ви Меркурий, както и Слънцето и Венера минават през най-ниската точка на вашия хороскоп, което демонстрира предпочитание да се уедините. Ще се насладите на удоволствието да седите в къщи, да организирате интимни диалози с обичания си, да изживеете моменти на дълбока прочувствена непосредственост. Времето е отлично за подсилване на любовните връзки. Последната десетдневка на месеца е по-благоприятна за романтика и развлечения. На 21 декември в дома на любовта ви влиза Слънцето, на 25 декември към него се причислява и Венера, тъй че в персоналния ви живот ще настъпи раздвижване. Тези, които са сами, имат огромни шансове за приятна среща, която ще бъде повратна точка в живота им. През последния месец на годината, няма да се стремите към самопризнание и популярност. Няма да имате нужда да сте в центъра на вниманието, а ще предпочитате да се занимавате с ежедневните си каузи. От 3 до 23 декември ще продължи интервала на ретроградния Меркурий, което предвещава закъснение в работата и бизнеса. Освен това през този интервал не се предлага да се стартира нищо ново, по-добре е да се обърне внимание на незавършените задания. Интересите ви ще се въртят най-много към къщата, имуществото и парите. Много от вас ще бъдат дейни вкъщи - от общо разчистване до поправки и възобновяване. Бъдете деликатни с новогодишните разноски!

Везни – Съвет: Не оставайте сами! Запознайте се с другари, участвайте в обществени събития, срещайте нови хора.

Последният месец дава обещание на Везните доста благоприятни условия за обич, флирт и развлечения. Общуването ще играе значима роля, тъй като планетата на любовта Венера се намира във вашия дом на връзките. За да може всичко да се извърши съгласно вашите стремежи, би трябвало да поддържате връзка повече. Искреното и намерено другарство, дружелюбието, доброжелателността и тактичността ще донесат доста изгоди в връзките ви. Ако към момента сте сами, се подгответе да получите доста внимание от противоположния пол. Добре е да решите кой от тези хора смятате за перспективен и с кого в никакъв случай няма да желаете да се срещнете още веднъж. Освен това звездите не предлагат да бързате при започване на нова сантиментална връзка, в случай че не сте изцяло уверени в порядъчността на евентуалната втора половинка. Не се заблуждавайте от външния тип и обществения статус на обещано лице, по-добре оценявайте вътрешните качества. Месецът е удобен за работата и кариерата ви. Особен триумф ще реализиран тези, които се занимават с интелектуални и креативен планове. Ще се справите изцяло със дилемите, които включват разбори, калкулации, писане на всевъзможни материали. Ще се отличавате със способността да убеждавате и бързо да реагирате, както и да превръщате съперниците в последователи. Необходимо е да се обърне внимание, че от 3 до 23 декември интервалът на ретроградния Меркурий продължава и не е подобаващ за нови каузи. По-добре е да отделите време на дилемите, над които към този момент сте работили преди. Не се изключват неточности при работа с документи, проблеми с съоръжение и пътувания. Може би ще има някои дефекти в работата, осъществена по-рано, тъй че ще би трябвало да се върнете към това още веднъж.

Скорпион – Съвет: Пазете се от неприятностите със прикрит темперамент, както и от каузи, свързани с парите на други хора, задължения, заеми.

Последният месец ще бъде динамичен и богат на събития, които могат да предвестят обилни промени в персоналния ви живот. Влиянието Марс и Юпитер са във вашия знак ще ви разреши да изоставите остарелите стандарти, да се отървете от остарелите правила и забрани и да погледнете по нов метод на света към себе си. Звездите ви дават обещание време, изпълнено със пристрастеност и любовни импулси. Влиянието на Марс ви прави дейни и предприемчиви в любовта. Юпитер отваря нови хоризонти и ви дава предпочитание за завършения и положителни шансове за романтика. Много от вас ще виждат активирането на любовните събития. Все отново би трябвало да се има поради, че тези две планети образуват аспекти с Нептун, планетата на илюзиите. Връзката, въпреки и хармонична, ще й въздействат евентуално лъжливи сили. Възможни са недоразумения и разочарования в любовта. За да не бъдете излъгани при взаимоотношенията си с сътрудници от всевъзможен тип, в това число съпруг/а и любовник/ца, постарайте се да разгледате обективно събитията. Шансовете за възстановяване на фамилния живот се усилват. През третата десетдневка на месеца общуването излиза на напред във времето. Заедно с вашата половинка ще обсъдите значими въпроси на взаимоотношенията и ще стигнете до изводи, които ще имат огромно въздействие върху бъдещето на вашия съюз. Декември е подобаващ за взаимни духовни практики. Заедно изследвайте дълбините на душeвността, четете книги, споделяйте усещания - всичко това ще ви разреши да станете още по-близки с обичания човек. Това ще е сполучлив интервал за вас. Може да разчитате на силата си да се борите и да побеждавате. Ако има настояща работа или планове, които би трябвало да бъдат финализирани, тогава от 3 до 23 декември е уместно време те да се довършат. През този интервал Меркурий се движи в противоположна посока, което е удобно за завършването на започнатото, само че не и за започване на нови каузи. По това време повече внимание ще притеглят връзките, кореспонденцията, работата с документи и анализите. В тези области са вероятни сложни обстановки, да вземем за пример закъснения при приемане на информация, неточна информация, механически проблеми, транспортни проблеми и други Премахнете детайла на експедитивност, с цел да намалите риска от този интервал.

Стрелец – Съвет: Бъдете деликатни с вашите другари! Ако те ви поучават или оферират нещо, не бързайте да се съгласявате.

Последният месец ще бъде един от най-благоприятните за вашия персонален живот, тъй като Венера - планетата на любовта - е в Стрелец, съпровождана от Меркурий. Планетите ще ви създадат по-привлекателни, ще ви дарят с оптимистична конфигурация, което няма да остане неусетно от противоположния пол. Влиянието на тези планети ще докара до естетика и взаимно съгласие с околните, а в случай че сте сами, тогава може да ви донесе сантиментално въодушевление. Отношенията ви ще бъдат многообещаващи. Бъдете отворени за разговор и шерване на отзиви с обичания човек. Въздействието на ретроградния Меркурий прави връзката посред ви по-задълбочена и по-значима. Заедно с половинката си ще имате нещо да обсъдите, да си припомните предишното или в случай че има кавги, да намерите способи за помиряване. Ретроградната планета има свойството да връща предишното. Много е евентуално някой някогашен сътрудник да подсети за себе си и отминалите усеща да се разпалят с нова мощ. Последната декада на месеца се обрисува да бъде по-романтична. За старт на нови планове времето от 3 до 23 декември не подхожда заради ретроградното придвижване на Меркурий. Слънцето минава през вашия знак, което предвещава самопризнание и триумф в работата и бизнеса. Ако вземем поради аспектите, които образуват Слънцето и Меркурий с Уран, излиза наяве, че декември ще бъде удобен и ще означи началото на прогресивен ход на развиване. Много благоприятни условия ще се отворят пред вас. Бъдете нащрек и не пропускайте възможностите си! Късметът може да ви се усмихне, ще има промени, за които в никакъв случай не сте мечтали. Пред вас стои ярко бъдеще, само че що се касае за парите, по-добре е да бъдете по-внимателни. Юпитер, шефът на вашия знак, този месец основава съразмерен аспект с Плутон в дома на парите ви, като притегля вниманието върху тематиката за финансите. Юпитер носи шанс, само че финансовите въпроси имат съмнителни аспекти, защото аспектът с Нептун, планетата на илюзиите, работи по едно и също време. Останете практични и се въздържайте от случки с пари. Така ще заработите повече и ще запазите финансовата непоклатимост.

Козирог – Съвет: За да поддържате високо самочувствие, практикувайте медитация, бъдете физически дейни.

През първата и втората десетдневка на декември, събитията в персоналния живот се развиват постепенно. Планетата на любовта Венера се крие в дванадесетия ви дом, което забавя любовните връзки, а може да значи и секрети любовни или парични афери. Звездите ви поучават да не се пробвате да ускорявате хода на събитията. Нека всичко върви по собствен метод. През третата десетдневка на месеца скоростта на живота стартира да се форсира, тъй като на 21 декември в знака на Козирог минава Слънцето, а на 25 декември планетата на любовта Венера се причислява към него. Ще имате опция за занимателно и сантиментално премеждие. С Венера на ваша страна вие ставате съблазнителни, тъй че няма да е мъчно да очаровате, в случай че някой ви интересува. Ако приказваме за връзките в фамилията, най-хубавият метод да поддържате естетика ще бъде връзката и взаимното разискване на значими въпроси. Плутон в Козирог може да работи непредсказуемо, ще имате потребност от повече мощ и дипломация, с цел да употребявате тези непокорни сили във ваша изгода. През първите 20 дни може да се сътвори объркваща обстановка в работата и в бизнеса. Не са изключени задкулистни дейности, ориентирани към подкопаване на престижа ви в колектива. „ Доверявайте се, само че първо проверявайте” - това е мотото на този интервал. Разчитайте на интуицията - с помощта на нея ще можете да усетите желанията на другите и да предприемате нужните ограничения в точния момент. От 3 до 23 декември в интервала на ретроградния Меркурий може да забележите закъснения и спънки при осъществяването на проектите. Много е евентуално да има потребност да се върнете към незавършени задания или да се намерят дефекти в работата, осъществена по-рано. Възможно е да има проблеми с компютърно съоръжение, информационни средства, превоз. Що се отнася до финансите, целесъобразно е да бъдете по-внимателни. В ретро интервала е нежелателно да се вършат огромни покупки. Възможни непланирани разноски, закъснение при приемането на предстоящите пари. Третата десетдневка на месеца е по-финансово по-благоприятна от първата и втората.

Водолей – Съвет: Прекарайте повече време с приятелите си! Чрез връзката ще откриете нови вероятности.

През декември ще би трябвало да изготвите явен проект за деяние и да се придържате към него в точна поредност. Колкото по-конкретна е тактиката, толкоз по-голяма е вероятността да се реализира оптималният резултат. В този финален месец на годината няма да имате доста работа, главното е, че всяка стъпка и деяние е нужно да е планувана и авансово добре премислена. Всички спонтанни и спонтанни дейности могат да доведат до непредвидени резултати. Трябва да разпределите целите си по този начин, че нищо да не може да ви извади от равновесие и да ви отбие от верния път. Куражът и твърдостта на характера ви ще станат ваши правилни спътници в постигането на задачата. Първата десетдневка е най-благоприятното време за инициативи. Можете безвредно да извършите проекти за идната година и да започнете да създавате платформа за да ги реализирате. Към достиженията ще ви въодушевяват вашите близки и другари. В първите дни на месеца би трябвало да концентрирайте цялото си внимание, трезво да оценявате своите благоприятни условия и качества, а в някои случаи, да се разчита на поддръжката и съдействието на околните хора. Марс и Юпитер в дома на кариерата ви обезпечават с сила и предпочитание да действате, тъй че интервалът ще бъде един от най-плодотворните. През последния месец на годината ще изпитате прочувствен напредък и ще бъдете удовлетворени на практика от всичко, което се случва в персоналния ви живот. Любовта и взаимоотношенията ви ще процъфтяват, тъй като имате поддръжката на Слънцето и Венера. Ще има удобни условия за обич и романтика, за завързване на нов разказ. Ако към този момент имате основани взаимоотношения, то са вероятни общи достижения или в някои случаи незабравим триумф на обичания човек.

Риби – Съвет: Намерете време за релаксация! Музиката и изкуството ще ви разрешат да поддържате положително въодушевление.

През декември ще би трябвало да се вземете в ръце и да спрете да се връщате и да съжалявате, че преди животът ви е бил по-добър. Времето лети непреклонно, по тази причина пробвайте да живеете тук и в този момент и да извършите по този начин, че да ви е добре там, където сте. Всичко зависи единствено от вас и единствено по вашите сили е да извършите живота си по-щастлив и забавен. Няма причина да живеете единствено със мемоари. Започва доста деен интервал за работа и бизнес. В дома на кариерата ви, има централизация на планетарните сили: до 20 декември Сатурн е там, до 21-ри Слънцето, до 25-ти Венера и през целия месец Меркурий. Всичко това демонстрира, че деловата сфера на живота ви ще излезе на напред във времето, и мнозина ги чака голям триумф. С поддръжката на Юпитер в деветия ви дом е допустимо сполучливо разрешаване на правни въпроси, ученето, пътуванията, връзките с сътрудници от чужбина. От друга страна от 3 до 23 декември продължава цикълът на ретроградния Меркурий. Докато планетата се движи в противоположна посока, не се предлага да се стартира нещо ново. По-добре е да се посвети на работа по това, което би трябвало да се доизработи или да завършите това, което сте почнали по-рано. Последният месец на годината е ужасно време за обич и цялостно единство с втората ви половинка. Планетата на любовта Венера и Меркурий (управителят на дома на партньорството на Рибите), заемат мощни позиции - това е знак, че любовта и брачните връзки стават все по-важни. Стандартите в любовта ви са задоволително високи, имате високи условия и сте в положение да притегляте хора с висок обществен статус или специфични качества. В допълнение при някои, работата може да се преплита с персоналния ви живот. На 25 декември Венера влиза в дома ви на другарските и обществените връзки. В персоналния ви живот могат да зародят вълнуващи събития, които включват присъединяване в обществени (обществени) събития. Приятно запознанство може да се случи посредством другари.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР