Овен Противоречията между Вас и другите хора може да се

...
Овен Противоречията между Вас и другите хора може да се
Коментари Харесай

Хороскоп за неделя, 5 март 2023 г.

Овен
Противоречията сред Вас и другите хора може да се изострят заради Вашата лична амбициозност и самоувереност. Не е изключено някой да завиди на Вашата храброст и свободолюбие, на огромните Ви връзки или широтата на Вашето мислене. Много е значимо, да не се самозбравите! Вслушвайте се в мнението на другите хора и може да се окаже, че то не е надалеч от истината. Освен това би трябвало да помните, че няма да минете без сътрудници. В връзките си към тях бъдете сдържани, само че обективни, и не минавайте откритите граници в общуването.
Телец
Днес най-хубавите решения ще се появят в главата Ви непринудено и ненадейно.На Вашия обичан човек ще остане опцията единствено да се чуди, до какъв брой бързи са били Вашите дейности и по какъв начин тъкмо сте се досетили. Смятайте, че този ден Ви е провървяло с интуицията. А на Вашата половинка – с Вас...

Близнаци
Ако до този миг не сте съумели да отделите за себе си малко свободно време, постарайте се, да го извършите в близко бъдеще. Позвънете в спа-салон или си купете кмига, която от дълго време сте желали да прочетете. Или пък решете, за къде бихте желали, да се отправите на странствуване. Дори и да не можете да си вземете отпуск в околните няколко месеца, дребна отмора във време, в което ще можете да се занимавате с каквото си поискате, ще Ви помогне да се заредите с сила, която ще Ви е нужна, с цел да се справите със своите задания. Трябва да употребявате всяка опция за размисъл. Вслушайте се в своите усеща.

Рак
Ако отказвате да признаете, че нещата не са напълно по този начин, както би трябвало, това напълно не значи, че в живота Ви всичко върви чудесно. Престанете да криете главата си в пясъка! Вие отказвате да видите суровата действителност, само че по едно и също време с това изпускате от взор доста прелестни неща. Лесно можете да се справите с всичко, което ще се случи през днешния ден, и по тази причина престанете да избягвате ререшаването на проблемите - това е единствено безрезултатна загуба на време. Погледнете истината в очите и се наслаждавайте на същинския живот. Обезателно ще съумеете!

Лъв
В последно време сте предпочитали да се криете от всички, и хората, които Ви знаят и обичат, доста са се затъжили за Вас. Какво пък, в случай че желаят толкоз доста да Ви видят, да го кажат в този момент, и освен тъй като биоритмите Ви съответстват, а и тъй като повече не могат да търпят такава обстановка. Ако в този момент сте самотни, поканете ги на посетители. Ако това не е по този начин, кажете „ не ”. Раздялата единствено укрепва мощните усеща.

Дева
Днес Вашияt обичан човек ще се старае да направи всичко допустимо, с цел да му обърнете внимание: от баналните кавги до невероятните сърпрайзи, коиото биха били в положение да разтопят сърцето даже и на най- безсърдечния човек. Какво ли Ви очакава?

Везни
Постарайте се през днешния ден да избегнете натрупването на несвършена работа. Неочаквано повикване от началството може да попречи за реализиране на персоналните Ви проекти. В фамилните връзки може да вършиме всичко, което Ви се прииска. Най-важното е, да не допускате глупави неточности. Планирайте взаимен отдих, тъй като от дълго време е трябвало да извършите това. Внимателно проверете положението на своите финанси, а това се отнася и до въпросите за прилагане на заем. Препоръката на звездите е, изобщо да се въздържите да го взимате, а да изчакате по-добро време. Има верочтност да получите безценен подарък.

Скорпион
Май сте си прекомерно самодостатъчни, с цел да смятате някого за своя половинка! Ако би трябвало да сте почтени (поне пред себе си), думата „ половинка ” дори малко ще Ви наскърбява... Тогава може би е по- добре да живеете в уединение, щом толкоз никой не Ви е необходим? Помислете за това на мира...

Стрелец
Свийте кръга на другарство до стеснен фамилен и никого не пускайте в него. Днес няма да се чувствате доста добре в оживен кръг на другарство, а да понесете и самата мисъл за това, че не сте водач, за Вас е невероятно. По-добре прекарайте деня като пандизчия – в изолираност. Едновременно с това ще съумеете и на семйството си да отделите малко време, а не е ненужно.

Козирог
Ако са Ви скъпи основаните с някого връзки, или желаете да запазите своята известност, не предприемайте никакви съществени крачки през първата половина на деня. Вашата храброст в комбиниране с идеализма и самоувереността може да Ви отклони, и да се стигне до разрушение на това, което сте създавали с огромен труд. Истината, която гласи, че би трябвало да се бърза постепенно, ще бъде доста подобаваща за втората половина на деня. С огромно внимание шлифовайте всеки подробност и тогава и в най-хлъзгавата обстановка ще бъдете надеждно застраховани от неуспехи.

Водолей
През този ден ще може да се радвате на хармонични фамилни връзки, взаимно почитание и прелестно другарство в любовта. Има възможност шанс да Ви донесат финансови спекулации, отнасящи се до недвижимо имущество и услуги. Не би трябвало да хитрувате и да извъртате.Ако действате намерено, това ще бъде залога за Вашия триумф!

Риби
Хубав ден за решение на значими парични въпроси и вложения. Прекрасните фамилни и сантиментални връзки ще Ви създадът щирок поток от витална сила. Старайте се да употребявате свободното си време за задълбочено проучване на научни или метафизичен въпроси, или се заемете с медитация.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР