Овен При възможност ограничете кръга от хора, с които ще

...
Овен При възможност ограничете кръга от хора, с които ще
Коментари Харесай

Хороскоп за събота

Овен
При опция ограничете кръга от хора, с които ще поддържате връзка през днешния ден. Ако е допустимо, и общуването с любимииия човек снижете до най-малко само че по този начин, че да не изпадне в неразбиране или пък да си фантазира несъществуващи неща. Или, не дай Боже, да реши, че се е трансформирало отношението Ви към него... После ще се наложи да се борите с последствията на бурното му въображение.

Телец
В живота Ви се следи забавен феномен: колкото по-добре стартирате да разбирате ставащото, толкоз повече се забавят Вашите крачки. Поради това могат да зародят компликации, свързани с новите хрумвания, което в действителност ще забави напредването Ви напред, само че се постарайте да не се разстройвате доста от този факт. Най- мъдрият метод с цел да се справите с тази обстановка, е проявата на повече самообладание. Когато пристигна време, всичко ще застсне на мястото си. А то ще пристигна доста скоро.

Близнаци
През този ден Близнаците могат да изпитат неописуема гама от усеща, която може да се отрази на способността за издаване на членоразделна тирада. Не крещете прекомерно ужасно – несъмнено, че са отговорни пред Вас, само че няма за какво да усложнявате нещата. Напълно задоволително е, умерено да обясните на провинилия се член на фамилията, какво и по какъв начин би трябвало да се напрви.

Рак
Днес е огромна вероятността, че във Вашия тандем ще се забележи някакво разстройство. На Вас и на Вашия обичан човек ще Ви се желае да ръмжите, да се карате и да се хапете един - различен. Не би трябвало да държите негативна сила у себе си. Ако намерите къде на друго място да я излеете - чудесно. Ако ли не... Какво пък, да се поскарате от време на време също няма да пречи!

Лъв
При Лъвовете е допустимо да има дребен проблем от механически темперамент - някой от телефоните - мобилния или стационарниа - може по някаква причина да излязат от строя. Затова в случай че Вашта половинка не може да Ви позвъни, може самоуверено да се оправдаете с магнитните стихии и отрицателното въздействие на галактическите сили.

Дева
Днес ще бъдете настроени за хармонични връзки с околните хора. Може да деянията интерескъм обичания човек и да започнете диалог за фантазиите, желанията и проектите. На работата ще можете да вникнете в същността на нещата и да видите скритите претекстове в активността на сътрудниците. Излизанията пред огромна публика ще преминат добре, а вечерта е за предпочитане да избягвате спорове с околните хора.

Везни
Нека през днешния ден денят бъде сантиментален от сутринта та чак до късна вечер. Започнете го с лека взаимна закуска, денем изпращайте на своя обичан човек топли и ласкави СМС, вечерта и направете дребен подарък и и напомнете, какъв брой доста я обичате. Нека през днешния ден бъде елементарен празник на вашата невероятна обич.

Скорпион
Прекрасно ще се справяте с работата си през първата половина на деня, само че през втората деловата Ви интензивност внезапно ще спадне. Планирайте деня си в сходство с това, без да отлагате значимите задания. Вечерта няма да се чувствате зле, в случай че останете да си почивате вкъщи, измежду привичната удобна конюнктура. Не бъдете прекомерно подозрителни към околните си хора: през днешния ден сте склонни, в случай че не от всяка дреболия да вършиме покруса, то най-малко драма. В обещанията си също бъдете внимателни – склонни сте да внушавате напразни очаквания на хора, които са Ви напълно безразлични.

Стрелец
През този ден не би трябвало да очаквате нищо изключително: основната му характерност е „ непоклатимост ”. Ще се развиват по-рано набелязани трендове, може да продължи работата по стартирани планове, а дори и да се стигне до тяхното довеждане докрай. Но за сметка на това с реализацията на нови хрумвания е по-добре да се изчака. Близките Ви през днешния ден ще са великодушни на сериозни забележки и то дори във връзка с Ваши хрумвания, които до наскоро са одобрявали. Това ще Ви озадачи и обиди, само че още до вечерта взаимното схващане ще се възвърне.

Козирог
Денят ще е прекрасен, само че единствено в случай че сте подготвени да предприемете решителни дейности и да се потрудите за популярност. Очаква Ви нелека, само че доста значима победа. Не би трябвало да отделяте огромно внимание на дреболиите. Днес би трябвало да се заниимавате със обилни и огромни неща. Освен това е подобаващ ден за събеседване и срещи, на които няма да Ви е мъчно да извършите положително усещане. По начало сте рационални и не „ губите ” елементарно рлавата си, само че доста елементарно може да се породи сантиментална обвързаност. Не би трябвало да се безпокоите: новите връзки ще бъдат удачни и хармонични.

Водолей
През последните наколко седмици сте били нащрек и сте препроверявали всяко свое деяние, с цел да се убедите, че не нарушавате разпоредбите. Точно това Ви е изкарало от релси. Никога не сте се отличавали с умеенето, съществено да подхождате към нещата и да ги изпълнявате по този начин, както ги желае началството, а дже - противоположното. Но през днешния ден ще се окажете на една вълна с началството, и ще може да извършите всичко, което се изисква. Това е положително, зашото шефовете Ви имат концепция, обвързвана с Вашето покачване.

Риби
Предстои Ви сполучлив ден. Вашият обичан човек ще бъде непрекъснато до Вас, когато се занимавате със своите работи, само че това напълно няма да Ви пречи. Напротив, това ще Ви разреши да се занимавате със своите работи и да се чувствате по-уютно и предпазено. Както в никакъв случай.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР