Овен През този ден Вашият любим човек няма да разбира

...
Овен През този ден Вашият любим човек няма да разбира
Коментари Харесай

Коледната седмица започва забавно за повечето зодии

Овен
През този ден Вашият обичан човек няма да схваща от смешки, или ще бъде доста чудноват и неясен. Ще се наложи да сте оптимално съществени и точни в изразяването на своите мисли и стремежи. В противоположен случай може фактически да не се раберете и да се разделите с възприятие за леко взаимно неразбирателство. 
 
Телец
Редно е да знаете, че огромни дарове за Вас ориста не е подготвила. Само че не би трябвало да се разстройвате – късмет, да постигнете триумф, въпреки всичко има. Осигурете си поддръжката на хора, на които се доверявате, и се концентрирайте върху работи, от които фактически разбирате и с които се справяте. Сега не е време за опити и асимилиране на новости. Отношенията с роднините ще са комплицирани, като са вероятни спорове с представителите на по-възрастното потомство. Вие сте прекомерно упорити и не постоянно се вслушвате в доводите на своите съперници. А, апропо, в някои забележки би си заслужавало да се вслушате...

Близнаци
Отделете малко време и намерете за своя обичан човек играчки, която оптимално да подхожда на неговото лице, форма или общо въодушевление. Именно в този момент възможностите да намерите такова чусдо, са много огромни. Всъщност, може да се случи и противоположното: купувайки играчка, може да срещнете човек, който ужасно да наподобява на нея и който да се окаже, че Ви е подарък от ориста.

Рак
Днес ще бъдете непостижим експерт за реализиране на невъзможното.Само не се претоварвайте с поръчки. При това на Вашия обичан човек ще бъде мъчно да беседва с Вас за усеща, защото ще бъдете прекомерно заети.За задачата той ще направи всевъзможни опити и в случай че имате някаква опция, помогнете му с цел да решите тази не лека задача...

Лъв
Станете за малко нехайно дете! В края на крайщата, да бъдете от самото начало възрастен, това е много скучно! Ако сте госпожица, направете си 2 опашчици, а в случай че сте млад чове - вземе в ръка балонче и дружно вървете дружно да търсите почтени детски удоволствия и наслади: полюлейте се на някоя люлка, хапнете сладолед, или пък нещо друго сходно... Но да се целувате като възрастни, никой няма да Ви забрани!

Дева
Само с помощта на рядката си въздържаност и също толкоз неповторимия самоконтрол, релативно умерено се справяте с неприятностите, които като че ли Ви засипват. Трябва да продължите придвижването напред, дори и в случай че по пътя Ви зародят загради и компликации. Днес звездите Ви ревизират за издръжливист и надеждност, и се постарайте, да докажете, че сте почтени. Ще се наложи освен да решавате личните си проблеми, само че и да подкрепяте околните си. През днешния ден ще бъдете по-внимателни слушатели и ненадминати съветници. Благодарение на своето умеене да разбирате хората и да им съчувствате, ще извършите деня по-лек и прелестен за тези, които са Ви скъпи.

Везни
Перспективите за този ден няма да са неприятни и ще стават толкоз по-добри, колкото повече съдружници намерите. За независими дейности и решения моментът не е най-подходящ. Изключение вършат единствено имуществените и финансови действия. Там може да разчитате единствено на себе си. Помнете, че концепциите Ви са положителни, само че не постоянно срещат поддръжка, защото Вие си икономисвате обясненията, и прекомерно неразбираемо отговаряте на въпросите. Ако говорите повече, безусловно ще Ви схванат и ще Ви поддържат. Денят е подобаващ за присъединяване в всемирски мероприятия.

Скорпион
Действайте поредно и не се отхвърляйте от по-рано направените проекти, дори и в случай че близките се пробват да Ви убедят да го извършите. Денят няма да може да бъде наименуван монотонен, само че в случай че се постараете, може да го извършите много плодотворен. Възможни са триумфи при независима работа, изследователска или научна активност. Трябва да деянията увереност в персоналната сфера. Именно от Вашето умеене да настоявате на своето, зависи по-нататъшното развиване на връзките. Не съчетавайте твърдостта с неучтивост или нападателно държание.

Стрелец
Недейте да нервничите, не крещете, не чупете чинии, не тръшкайте врата и не изпадайте в обезсърчение! Това постоянно ще можете да извършите сполучливо. Проблемът е изцяло решим. Само би трябвало да поискате, да го разрешите!

Козирог
Днес денят е неподходящ за нови запознанства, доколкото възникването на проблеми със старите ще се окаже неизбежно. У Вашата половинка през този ден ще се разсъни същински Отело, та ще Ви ревнува даже и от телеграфните стълбове, и то – изцяло съществено!

Водолей
Какво може да бъде по-приятно от хубава вечер в приятна компания? Разбира се, единствено вечер в компанията на обичания човек. Днес ще имате опция да съчетаете всичко това. Има възможност да получите покана от свои общи другари, да отбележите някакво тяхно радостно събитие. Очаква Ви приятна вечер в топла другарска конюнктура.

Риби
Вашите достижения и заслуги не остават незабелязани. Този ден ще Ви донесе не малко похвали и приятни думи. Но не всеки, който Ви хвали през днешния ден, се явява Ваш съдружник. Затова бъдете деликатни и не позволявайте на недоброжелателите с хвалебствие да завоюват Вашето доверие. Много комплицирано ще се подреждат връзките Ви с околните. Прекалено доста време 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР