Овен През този ден ще сте в очакване на важна

...
Овен През този ден ще сте в очакване на важна
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 11 септември

Овен
През този ден ще сте в очакване на значима вест, само че тя все няма да идва и няма да идва. Вместо да се побърквате проиграйте добре всички сюжети, които може да се случат.
Телец
През този ден може да бъдете извънредно нервни. Нека това ви възпре от пресилени изявления и взимането на крайни решения.
Близнаци
Този понеделник нищо няма да е в положение да ви спре. Изведете на напред във времето най-сериозните си упоритости, с цел да сте сигурни, че ще ги доведете до край.
Рак
Каквото и да се случи през днешния ден виновността сигурно няма да е във вас. Оттеглете се в точния момент от играта, в която не играят по разпоредбите.
Лъв
През този ден ви чакат удоволствия от най-неподозирани страни. Не губете време в чудене, а се насладете на момента.
Дева
През този ден ще бъдете напълно потопени в обичаната ви активност. Ако тя съответствува с професионалната ви може да се надявате на покачване.
Везни
През този ден не се опитвайте да давате всичко от себе си или да се надскочите. Мисията ви през днешния ден е да се наслаждавате на това, което имате в живота ви.
Скорпион
През този ден някой ще се опита да измъкне от вас значима информация по един доста грациозен метод. Бъдете нащрек за всичко, което ви питат и помислете добре преди да отговорите.
Стрелец
През този ден ще ви е належащо повече усамотение. Имате потребност от тишина, с цел да чуете себе си и личните си мисли. Сега това за вас би трябвало да бъде на напред във времето.
Козирог
Бъдете по-внимателни от нормално. Някоя от думите ви може да наруши нежната естетика във доста значими връзки. Бъдете доброжелателни и не давайте оценки.
Водолей
Сега не си търсете извинения за пасивността ви. Винаги ще има такива, само че последствията ще останат за вас и няма да са във ваша изгода.
Риби
Това е късметлийски ден за вас, по тази причина го използвайте оптимално. Не се всеки ден ще е подобен, само че в този момент в действителност може да се отпуснете.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР