Овен През този ден ще се чувствате доста уморени, така

...
Овен През този ден ще се чувствате доста уморени, така
Коментари Харесай

Хороскоп за 30 юли: Ново начало за една от зодиите днес, трудности в семейството за друга

Овен
През този ден ще се чувствате много изтощени, по този начин не е за предлага да си уреждате срещи. Очакванията на обичания Ви човек няма да се оправдаят. Само че, в полза на истината, доводи от вида:Боли ме главата”, няма да са Ви доста от изгода...

Телец
От този ден е изцяло евентуално да започнете нещо ново. Вариантите са доста: с нов обичан човек, изобщо без него или пък с предходния, само че на нов лад. При всички случаи някакъв детайл на оригиналност би трябвало да участва през днешния ден обезателно.. Ако ли пък всичко Ви устройва, просто кажете нов комплимент или подарете хубав букет цветя. Също е излаз.

Близнаци
Неочаквано ще възникне нужда да се срещнете с човек, който Ви е противен. Не отклонявайте срещата! Ще получите не доста въодушевяваща, само че много потребна информация. Има възможност за някои представители на Вашия знак деня да бъде обвързван с разрушение на илюзиите и привършване на интервала „ неистина за спасение”, която неистина по този начин и в никакъв случай не Ви е избавила. Явно е, че Вие философски понасяте ударите на ориста и се държите до висша степен почтено. Възможни са нови запознанства и във Вашето обграждане ще се появят хора, които ще Ви схващат и ценят.

Рак
Денят освен ще бъде не неприятен за Вас, а дори в дреболиите ще Ви върви. За обилни мероприятия събитията няма да са по този начин удобни, само че пък ще имате опция да поотложите по-важните неща. Без изпитание ще получите помощ и поддръжка освен от околните си хора, само че и от напълно скорошни познати. Жизненият Ви капацитет е висок и самочувствието Ви ще бъде доста положително. Втората половина на деня е уместно време за покупки и няма да зародят проблеми с вярното потребление на наличните средства.

Лъв
Може да се окаже, че това, което сте възнамерявали за деня, не е по силите Ви и затова да се наложи да внесте бърза промяна в своя план-график. В това няма нищо ужасно: ще се оправите със обстановката и дори ще извлечете изгода от нея, в случай че не изгубите оптимизма си. Това е отличен ден за покупки, и няма да похарчите парите си на вятъра. Ако се окажете на някакво светско мероприятие, безспорно ще привлечете към себе си възхитени погледи. Денят не е изключително подобаващ за начало на съществени връзки, само че за флирт и флиртуване – става! При Вас това се получава сносно...

Дева
Днес би трябвало да вярвате в това, което ще Ви каже Вашия обичан човек, даже думите му да Ви се сторят извънредно неправдоподобни. Постарайте се да приемете тези думи близо до сърцето си и да действате в сходство с тях. За страдание това просто ще се наложи.

Везни
Най-добре действате тогава, когато виждате цел пред себе си. В това има смисъл: по какъв начин може да се придвижвате напред, без да виждате, къде тъкмо сте се запътили? Така че сутринта е най- добре да определите задачата, която ще Ви бъде пътеводна звезда, и да се стремите към нейното реализиране. По време на този развой деликатно записвайте всичко, което се случва. Илюзиите няма да Ви доведат до на никое място, само че в случай че следвате някакъв проект, ще постигнете доста по-добри резултати, в сравнение с сте очаквали.

Скорпион
Ако Ви се желае да си поседите вкъщи, не е нужно да се насилвате, с цел да отидете на колекция. Днес сте настроени за умерено другарство и дълбоки размисли. Може би такова положение ще Ви наподобява на нещо като обществена връзка, изключително в случай че доста обичате да поддържате връзка с други хора. Само че в този момент спокойствието Ви е ужасно нужно, изключително в случай че мислите Ви са заети със съществени задания, изискващи обсъждане. Това време, което ще отделите в този момент, ще се възвърне с рента в бъдеще.

Стрелец
Компанията, която сте събрали към себе си, може изключително доста да покаже, какви в действителност се явявате. Вгледайте се по-внимателно защо приказва Вашият избор на другари. Оценете какъв брой сила употребявате за неща, които Ви се костват значими и нужни. Помислете, по какъв начин бихте могли да усъвършенствате своята лична роля в този свят. Например, можете да се заемете с щедрост или да се запишете в доброволческите служби. Дори и да не виждате резултат от своята благотворителност, в действителност може доста да измените, а това е извънредно значимо.

Козирог
Удивително е, само че през днешния ден няма да Ви се желае да мислите за последствията от своето държание, както и за това, по какъв начин то ще се отрази на по нататъшните Ви връзки с обичания човек. Даже и изобщо на каквото и да било... Ще постъпвате по този начин, както Ви се желае, и ще вършиме това, което Ви се прави.

Водолей
Голямо ще бъде желанието на Вашия обичан човек през днешния ден да Ви прегърне, да Ви притисне по-силно до себе си и на никое място да не Ви пуска. Няма да е доста елементарно да извършите тази молба, само че очевидно си коства да опитате.

Риби
Семейните работи може да се окажат затрудняващи, само че това няма да Ви спре от вмешателство, доколкото е допустимо да оправите някакъв проблем, който всички прекомерно дълго са пренебрегнали.Способността ловко да влизате в ролята на договарящ, е директен резултат на предаността Ви към дома и фамилията. Въобще Вие имате прелестната опция в дадения миг да уговорите който си желаете и за каквото си желаете. Направете го.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР